O ar galima tuos lapus nukirpti???
SM, reik Jūsų patarimo,
sakykite prašau, gal ką netaip darau, bet maniškės gėlytės leidžia didelius vešlius lapus, o žiedų nematyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 02 23, 12:59)
Ataskaita dzūkei - Kauno Schetelige, tokio dydžio vazoniukų neturi ir neatsimena, kad būtų turėję. Mažiausi - 9cm.
Ačiū
Gaila
Kerpen, gal kada prie progos dirstelsi
Rosato, manau tavo gėlytės dar sužydės, juk pavasaris
Girdėjus, jeigu labai daug lapų, apatinę eilę aplaužo ir manau reikėtų patręšt sanpaulijų trąšomis žydėjimui.
QUOTE(dzūkė @ 2010 02 23, 14:20)
Rosato, manau tavo gėlytės dar sužydės, juk pavasaris
Girdėjus, jeigu labai daug lapų, apatinę eilę aplaužo ir manau reikėtų patręšt sanpaulijų trąšomis žydėjimui.
Ačiū
Tikrai trešiu, tik pagalvojau kad nebūtų tų trąšų per daug, kad taip lapai vešliai auga
QUOTE(dzūkė @ 2010 02 23, 13:20)
Kerpen, gal kada prie progos dirstelsi
Gerai, reikės, kad a nuvažiuoti, man atrodo tikrai ten esu pirkus tokius panašiai. lyg ant dugno 7 parašyta, bet jie tokie nedideli, maždaug kaip patys mažiausi, tik platesni
QUOTE(Kerpena @ 2010 02 23, 13:52)
Gerai, reikės, kad a nuvažiuoti, man atrodo tikrai ten esu pirkus tokius panašiai. lyg ant dugno 7 parašyta, bet jie tokie nedideli, maždaug kaip patys mažiausi, tik platesni
Jeigu rastum 6 ar 6,5 paimk 30vnt., jeigu 7 - 10vnt.
linaule, graži kepurė žiedų
nu mano VERY BERY ir nekaip nuaugus,gal budinga siai veislei?
mano pramoninė pražydo
Laba visoms,
As esu naujoke siame forume, bet labai noriu prisijungti prie sanpauliju myletoju. Man labai labai patinka sios gelytes - kazkada mama augino - o man neteko paciai auginti:D
bet vakar isigijau is SIlvanos pirmas savo sanpaulijas ir labai noriu pasidziaugti jomis su jumis. Jos atrodo taip
visai mazytes kaip vaikiukai -tai dabar rupescio turesiu - malonaus;) o dar labai myliu klivijas ir sekmingai auga kinietiski pinigeliai.
As esu naujoke siame forume, bet labai noriu prisijungti prie sanpauliju myletoju. Man labai labai patinka sios gelytes - kazkada mama augino - o man neteko paciai auginti:D
bet vakar isigijau is SIlvanos pirmas savo sanpaulijas ir labai noriu pasidziaugti jomis su jumis. Jos atrodo taip

visai mazytes kaip vaikiukai -tai dabar rupescio turesiu - malonaus;) o dar labai myliu klivijas ir sekmingai auga kinietiski pinigeliai.
Sveikos, aš vis užsuku, pasigrožiu jūsų žiedeliais
Maniškės nenori žydėt, bet gal sugalvos neužilgo
kad ir mane reik pradžiugint žiedais

magnolija+saule labai gražų miniuką nusipirkot
gaila kad man su jais nesiseka
Visgi gan sunku su sanpaulijom veislinėm susikalbėt
bet tikiuosi kaip nors kada nors susikalbėsiu
magnolija+saule labai gražų miniuką nusipirkot
Visgi gan sunku su sanpaulijom veislinėm susikalbėt