Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

gal ne nuo radijatorių g.gif pas mane nesiraito,o karštis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apsinge: 19 vasario 2010 - 09:56
Pražydo atjaunintoji 'Coral Fantasy' user posted image
'Skybird' user posted image
Atsakyti
Ah,kokie gražūs žiedeliai bigsmile.gif
Atsakyti
ausrazs, gražutės gėlytės. Skybird žiedai didžiuliai thumbup.gif .
Atsakyti
Kokia graži ausrazs strazdaniukė wub.gif

Mergaitės,( vilnietės, kaunietės),gal pas jus tam cheletinge yra vazoniukų 6,5cm diametro? ax.gif Gal kuri galėtų nupirkt ir atsiųst blush2.gif Mano kaime tokių nėra sad.gif , o prireikė būtent tokių ax.gif
Skolinga nelikčiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 21 vasario 2010 - 19:19
dzūke, esu mačius Schetelige panašaus dydžio (~6cm) juodų keturkampių vazoniukų, aš tokiuose vaikus auginu, jei tinka, galėčiau nupirkt. Kiek reikėtų?
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 02 22, 00:15)
dzūke, esu mačius Schetelige panašaus dydžio (~6cm) juodų keturkampių vazoniukų, aš tokiuose vaikus auginu, jei tinka, galėčiau nupirkt. Kiek reikėtų?

As tokiu Iki parduotuvej pirkau. Po 10 vnt supakuota, gal 2 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, man reikia būtent apvalių blush2.gif , googla rodo, kad schetelinge būna ir 6,5cm, tokie būtų idealiausi wub.gif , bet tiktų ir 6cm ax.gif Jie internetu turbūt neprekiauja g.gif
Tokių esu gavus su vaikiukais kelis - 5cm,6cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 22 vasario 2010 - 12:47
dzūke, užlėksiu ryt į Scheteligą, pasidomėsiu 4u.gif . Anksčiau nesu mačius, bet gal dabar turės...
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 02 22, 16:06)
dzūke, užlėksiu ryt į Scheteligą, pasidomėsiu  4u.gif . Anksčiau nesu mačius, bet gal dabar turės...

friends.gif , jeigu bus iškarto ir nupirk, kokius 30vnt.(jeigu tiek bus lotuliukas.gif ), gana būtų 10, alia tegu būna, ką gali žinot... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip pripirksim dabar visos tau vazoniukų, pradės siuntiniai eiti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2010 02 22, 21:54)
Kaip pripirksim dabar visos tau vazoniukų, pradės siuntiniai eiti lotuliukas.gif

Nieko, nieko ....man patinka siuntinius gaut lotuliukas.gif
Atsakyti