Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

Auginau as Jubilee Red
Cia pirmas zydejimas
user posted image

Antras zydejimas (spalva siek tiek iskraipyta, nes fotografuota saulei svieciant blush2.gif )
user posted image
Va aprasimas rusu kalba:
Eyerdom
«Юбилейный Красный».
Полумахровые и махровые красно-малиновые цветы с зелёной гофрированной каймой. Лист тёмно-зелёный гофрированный с красной изнанкой.Растёт медленно.
Atsakyti
Tai iš tavęs tas lapukas ir buvo, kažkada dovanų pridėjai, kai pirkau.

Mano žiedas panašesnis į tą antroje nuotraukoje, tik šviesesnis. Bet kad jau "Растёт медленно", tai tikrai smile.gif .

Tik labai įdomu, kodėl augintojas pavadino"Red", jei visai ne raudojai žydi?
Atsakyti
Jubilee Red tikrai labai lėtai auga,netgi gali žydėti retai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietus: 14 vasario 2010 - 22:34
Štai kaip pražydo tas Jubilee Red pas mane.
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, seniai cia bebuvau, pasidziaugiau jusu visu nuostabiais ziedais ir pajutau tikra pavasari. Idomu, kada butu galima pastu siustis lapelius, as dar bijau, manau, kad dar salta.

Jubilee Red man viena is graziausiu, bet labai matau skirtumus nuotraukose, tiek ziedo forma skirtinga, tiek spalva. As ir auginu sios veisles vaikucius, bet dar zieduku nesulaukiau.
Atsakyti
Pasirodau, kas šiuo metu pas mane žydi (visų pirmasis žydėjimas):
Music Box Dancer
user posted image
Ode to Beauty
user posted image
Frozen in Time
user posted image
Very Berry - žiedai ne tokie dideli kaip tikėjaus, gal kad pirmas žydėjimas
user posted image
Sora Fuzzy Face
user posted image
Ness Blueberry Puff
user posted image
Atsakyti
Kaštone, gražių žiedų turi thumbup.gif
Užkliuvo Sora Fuzzy Face wub.gif , gal kad neturiu g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aha, turiu tongue.gif , pas mane sanpaulijomis visas pianino viršus apstatytas, tai kai krūvoj tiek žiedukų, labai gražu. Belieka rokiruotes daryti - kurią spalvą prie kurios statyt biggrin.gif .

Šiaip pastebėjau keistą dalyką - veislės, kurios man atrodė gražiausios renkantis iš foto, realiai neatrodo tokios jau gražios, o visai netikėtai pačios pačiausios man tapo - Music Box Dancer, Frozen in Time, Ode to Beauty, Sora Fuzzy Face, Zima Ulybaetsa.
Dar labai labai laukiu Sonoma Look Twice, bet jau taip lėtai auga blink.gif ...
Atsakyti
Manosios Music Box Dancer sausio mėn. saulė žiedus nudegino blink.gif

Sonoma Look Twice ir pas mane lėtai auga drinks_cheers.gif , šiaip lapų daug, bet skrotelė tokia maža kaip kokios pusiau miniukės rolleyes.gif
Atsakyti
Tai gal šaltis, o ne saulė blink.gif

Aš per didžiuosius šalčius vieną palangę apšaldžiau. Nors visos išgyveno, bet labai negražios dabar unsure.gif Vieną vakarą pradariau balkono viršų trumpam, galvojau, taip ne taip daug šalčio prieis. O jis bjaurybė matyt kaip tik ant pačios palangės labiausiai ėjo doh.gif

Kaštone, labai gražių žiedų užderėję thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 vasario 2010 - 21:39
QUOTE(Kerpena @ 2010 02 16, 21:38)
Tai gal šaltis, o ne saulė blink.gif 

Manau, kad saulė, nes po jos pasirodymo žiedai rudom dėmėm nuėjo g.gif ir vasarą viena taip nukentėjo.
Nuo šalčio gal būtų apleipę ar kaip unsure.gif

Aš tris lapelius laikiau tiesiog ant palangės be jokių šitnamiukų ir langą tekdavo pravert. Užaugo kuo gražiausi vaikučiai smile.gif Kartais nesuprasi ar jas lepint, ar grūdint reikia rolleyes.gif

Mane dabar neramina kai kurių sanpaulijų besiriečiantys lapų kraštai g.gif unsure.gif
Atsakyti
Lapukai rieciasi greiciausiai nuo sauso oro, nuo radiatoriaus silumos.
Atsakyti