Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

Iš arti reikia fotografuoti su makrofunkcija, bent jau mano fotoaparate pažymėta gėlyte. Tada patį aparatą arti prie žiedo prikiši, taip, kad ryškus vaizdas būtų ir fotografuoji.
Arba dar galima pritraukiant patį žiedą nufotografuoti su paprastu režimu ir po to apkirpti nuotrauką, bet turi didelis ryškumas būti, ar kas ten nelabai žinau tų terminų.
Atsakyti
4u.gif

Yra sukūrta tema, kurioje rasite patarimų, kaip gražiai nufotografuoti augalus 4u.gif

http://www.supermama...?...494954&st=0
Atsakyti
Kaip čia gražu ir pavasariška wub.gif Mano tai tik viena neveislinukė pirmauja šį pavasarį..ji pirma pražydus rolleyes.gif

Mergaitės, o ką reiškia kai sanpaulės krūmuko lapai viršuj smulkėja? Ar tai senatvės požymis ir reiškia, kad laikas iš lapukų vaikus auginti?
Atsakyti
user posted image
šian vėl sodinau vaikus ax.gif jaazau kokis tai sunkus darbas.bandysiu suvest kiek čia tų vaikų kiek senių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apsinge: 18 kovo 2010 - 17:28
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 19 kovo 2010 - 10:40
oooo kaip gražiai wub.gif mano jau irgi turėtų tuojtuoj skleistis rolleyes.gif
Atsakyti
mano paprastos , bet mano laaabai mylimos wub.gif wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 20 kovo 2010 - 18:00
nu man ta antra tai labai grazi! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2010 03 20, 21:31)
nu man ta antra tai labai grazi! biggrin.gif

drinks_cheers.gif man irgi graži.

Kaip tavo gėlynas laikosi?? Kaip peržiemojo? Ar daug netekčių biggrin.gif

Pas mane kelios nusibaigė, o kitos kaip tik atsigavo, iš ligų išsikapstė ir dabar jau sparčiai pumpuruojasi. Panašu kad šiemet jau žydės thumbup.gif
Atsakyti
labai gražios jūsų gėlytės!

Rodausi ir savo:
EK-Boj Bykov
user posted image
Optimara Little Hopi II
user posted image

Atsakyti
vis grazyn ir grazyn ziedai lotuliukas.gif
ai buvo visko,bet kaip dzuke sako kitoms vietos liko,o tavo ,norita ,kaip gelynas ,gal prapletei,nauju issigijai,va mano Western Wishes numiro ir Silverglade Trinkets tokia susitraukus g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, kaip smagu, kad jūsų gėlynėliuose prasidėjo intensyvesnis žydėjimas. Pavasarinis budimas prasidėjo ir pas mane
'Rob's Boolaroo', deja, tapo sportu user posted image Į du vazonelius sodinau po 3 vaikučius, ir visi mėlyni. Tačiau išmesti gaila, nes gražiai auga ir gausiai žydi.
minitreileris 'Sunrise Waltz' user posted image miniukė 'Rob's Cool Fruit' user posted image
Atsakyti