Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

QUOTE(linaule @ 2010 03 21, 08:31)
vis grazyn ir grazyn ziedai  lotuliukas.gif
ai buvo visko,bet kaip dzuke sako kitoms vietos liko,o tavo ,norita ,kaip gelynas ,gal prapletei,nauju issigijai,va mano Western Wishes numiro ir Silverglade Trinkets tokia susitraukus g.gif

Kas miro numiro, o kas norėjo tas išgyveno biggrin.gif Naujų nieko neturiu, dar ir senų apmažėjo. Turiu ir Western wishes, ir sulverglade trinkets, bet negražiai nuaugus. Gal biškį tamsokai jai pas mane. Galiu atiduot, tik dabar sunkiau susitikt nes dirbt pradėjau
Atsakyti
4u.gif

Smagu, kad pradėjot savo augintines rodyt thumbup.gif wub.gif

Maniškės biggrin.gif
Armagedon
user posted image
Strelec Elit ir Armagedon - skirtumai ir panašumai biggrin.gif
user posted image
Nuostabioji Losos Domašnyj, gražus žiedas ir spalva wub.gif , 'nete vis matydavau blyškokos spalvos ir negražios formos žiedus g.gif , nors ir pas mane, kai žydėjo rudenį, žiedai tokie nesimetriški, susisukę buvo unsure.gif
user posted image
Atsakyti
eik tu sau koks grozis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2010 03 21, 16:01)
eik tu sau koks grozis lotuliukas.gif

Nuuuu, (a ko čia toks žvengimas - " lotuliukas.gif ") unsure.gif
Atsakyti
doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2010 03 21, 16:54)

Ooooo, dabar kitas reikalas biggrin.gif , didis.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek nuostabių žiedų, super wub.gif Mano taip pat augaliukai pumpuruojasi, smagu žiūrėt ir laukti žiedų rolleyes.gif
O aš neiškenčiau - užsisakiau dar naujų 16 veislių lapelių (S.Repkinos, Lebeckajos ir kt.) smile.gif doh.gif Dabar taip laukiuuu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 22 kovo 2010 - 08:05
QUOTE(Fira @ 2010 03 22, 07:55)
O aš neiškenčiau - užsisakiau dar naujų 16 veislių lapelių (S.Repkinos, Lebeckajos ir kt.) smile.gif  doh.gif Dabar taip laukiuuu rolleyes.gif

Aš kenčiu rolleyes.gif Iš Jelenos užsisakei g.gif blush2.gif , jau siunčia g.gif
Gausios šeimynos 4u.gif , stoju į rezervus rolleyes.gif lotuliukas.gif

Aš Winter Parasol visgi netekau verysad.gif , trys gražūs vaikučiai buvo ir kai persodinau visi supuvo. Gal kokia netinkama diena buvo, nes tos dienos ir Taita pūva, kelias turiu anksčiau sodintas - tos gyvena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 22 kovo 2010 - 10:19
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 22, 11:17)
Aš kenčiu rolleyes.gif Iš Jelenos užsisakei g.gif  blush2.gif , jau siunčia g.gif
Gausios šeimynos 4u.gif , stoju  į rezervus rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Taip, iš Jelenos, jau siunčia smile.gif
Ačiukas, kai turėsiu šeimynos pagausėjimą, būtinai pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
ir kur mergaites dar jas sutalpinat,jau man baisu darosi,ju taip daug o dar i didesnius vazinelius tuoj reiks perkelt,dzuke kiek turi veisliu jei ne paslaptis, jauciu kokia 150 ar daugiau g.gif jau arteja geguze gal bus paroda tai kazin kas ar atsilaikys nuo nauju veisliu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 22 kovo 2010 - 11:12
linaule, oij ne, aš tik iki 100 žadėjau lotuliukas.gif
Net nežinau, kiek dabar yra blush2.gif , rudenį su lapeliais buvo ~70, kelių netekau, kelios labai prastai atrodo, kitų vaikučiai nedideli - neaišku kaip toliau augs unsure.gif
Truputį tas azartas atlėgsta(kartais lotuliukas.gif ) Kokia 50 veislių norėčiau išlaikyt, tada ir vietos estetiškam vaizdui užtektų.
Papildyta:
QUOTE(Fira @ 2010 03 22, 10:43)
Taip, iš Jelenos, jau siunčia smile.gif
Ačiukas, kai turėsiu šeimynos pagausėjimą, būtinai pasidalinsiu mirksiukas.gif

Emmmmm, kokia pagunda rolleyes.gif lotuliukas.gif

4u.gif
Atsakyti
pavasaris mergaites nieko nepadarysi vel liga prasidejo biggrin.gif vis norisi norisi nauju pamacius ax.gif
Atsakyti