Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

QUOTE(ausrazs @ 2010 03 21, 09:11)
Sveikos, mergaitės, kaip smagu, kad jūsų gėlynėliuose prasidėjo  intensyvesnis žydėjimas. Pavasarinis budimas prasidėjo ir pas mane
'Rob's Boolaroo', deja, tapo sportu

Ausrazs koks nuostabus tavasis 'Rob's Boolaroo' bigsmile.gif
Jei planuosi juo atsikratyti tai aš stoju į eilę, kuri jį nori įsigyti ax.gif
Ir jei turėtum kokį atliekamą raudoną strepsiuką, tai irgi stoviu eilėj smile.gif

Emila, Boj Bykov NEREALUS bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gintute, ačiū, bet 'Rob's Boolaroo' tik GALĖJO BŪTI nuostabus. Neišėjo. Tai dabar bus paprastas mėlynas. Tu vazoniukus turiu, viena galėčiau padovanoti,bet treileriukas gerokai išsikerojęs, nežinau, kaip jį reikėtų supakuoti siuntimui. O su strepsiukais pas mane nelabai kaip. Dabar skaičiuoju, kiek po žiemos atsigavo ir pradėjo augti. Raudonos turėsiu, nebent jeigu atsigaus 'Bristol's Red Lava'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 23 kovo 2010 - 03:00
g.gif vistiek ten pas mane kažkokia liga yra, pelėsis koks ar miltligė unsure.gif Vis ant strelec elit ir rodeo roper žiedų išlipa ir dar vienos pumpuriukai ir žiedstiebiai įtartini g.gif unsure.gif
Kokių priemonių imtis help.gif , svarbiausia kaip praskiesti doh.gif , kad ir Previcur 30ml 10litrų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pražydo mano "Svadebnyj bukiet" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 23, 10:50)
g.gif  vistiek ten pas mane kažkokia liga yra, pelėsis koks ar miltligė unsure.gif  Vis ant strelec elit  ir rodeo roper žiedų išlipa  ir dar  vienos pumpuriukai ir žiedstiebiai įtartini g.gif  unsure.gif
Kokių priemonių imtis  help.gif , svarbiausia kaip praskiesti doh.gif , kad ir Previcur 30ml 10litrų doh.gif  doh.gif  doh.gif

O su kuo jau purškei?

Pas maniškes kelias buvo lapai kaikurie tokie lyg apipelyję/apdulkėję, pasiskaičius nustačiau joms netikrąją miltligę ir nupurškiau du kartus su Topaz'u kas 10dienų, ai dar labiausiai pažeistus lapus teko pašalint, nes jų kraštai nurudavo/nudžiuvo. Kol kas lyg ir gerai unsure.gif , dar stebiu jas.
Topaz'ą skiedžiau 0,5ml - 1l vandens.
Atsakyti
Rosato, tikrai svabiednyj buket biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Kaštonė @ 2010 03 23, 14:07)
O su kuo jau purškei?

Na, su tuo Previcuru ir purškiau g.gif į 50ml pora lašų blush2.gif , bijau, kad neįsisiautėtų kokia liga unsure.gif
Užmerkiau česnako, pelyno - bandysiu augaliniu nupurkšt g.gif , kol kitos sveikai atrodo, taip gražiai visos pumpuruojasi wub.gif

O čia būrelis vaikučių, rudenį alytiškės domėjosi, gal bus pageidaujančių biggrin.gif Pagrinde Sun Sizzle, Red Lantern, Alamo Frills.
user posted image
Atsakyti
dzūke, manau, jeigu jau įtari ligą, tai gydyk. Aišku, galima ir augaliniais bandyt, jei moki juos paruošt. Dėl previkuro nežinau, bet jei aprašyme nurodo skiedimą 30ml - 10l, tai gaunas 3ml - 1l, o juos lengva atmatuot su švirkštu mirksiukas.gif .
Geras vaikų darželis biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 23 kovo 2010 - 21:46
QUOTE(ausrazs @ 2010 03 23, 02:59)
Gintute, ačiū, bet 'Rob's Boolaroo' tik GALĖJO BŪTI nuostabus. Neišėjo. Tai dabar bus paprastas mėlynas. Tu vazoniukus turiu, viena galėčiau padovanoti,bet treileriukas gerokai išsikerojęs, nežinau, kaip jį reikėtų supakuoti siuntimui. O su strepsiukais pas mane nelabai kaip. Dabar skaičiuoju, kiek po žiemos atsigavo ir pradėjo augti. Raudonos turėsiu, nebent jeigu atsigaus 'Bristol's Red Lava'

Nors ir mėlynas, ir susportavęs,bet labai gražus blush2.gif
Jei pavyktų kaip nors supakuoti transportavimui tai būčiau dėkinga wub.gif
Skolinga neliksiu. O dėl strepsiukų, tai tegul atsigauna.. pas mane po žiemos visi atsigavo, nors kažkaip per mažai aš juo lepinau. blush2.gif Dabar jau visi su žiedukais ar pupmpuriukais. Smagumėlis.

Rosato, nuostabūs žiedai.. ir toookie dideli thumbup.gif
Dzūke, fantastiškas daržiukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintute: 23 kovo 2010 - 21:59
4u.gif
Bevardė mažylė smile.gif
user posted image
Atsakyti
žiedukai 4u.gif
user posted image
operas romeo
user posted image
petite blarney
user posted image
rob's loose goose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apsinge: 27 kovo 2010 - 17:31
Sveikutės, ir aš pamėgau sanpaulijas (nors dažnai jas vadinu Žibutėmis). Neseniai pasodinau lapelį, kuris buvo išleidęs šakneles, į žemę. Pirmą kartą bandau tokiu būdu užsiauginti gėlytę.
Tai vat, labai įdomu sužinoti, maždau po kiek laiko pamatysiu mažyčius lapelius. blush2.gif
laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingucci @ 2010 03 28, 19:15)
Sveikutės, ir aš pamėgau sanpaulijas (nors dažnai jas vadinu Žibutėmis). Neseniai pasodinau lapelį, kuris buvo išleidęs  šakneles, į žemę. Pirmą kartą bandau tokiu būdu užsiauginti gėlytę.
Tai vat, labai įdomu sužinoti, maždau po kiek laiko pamatysiu mažyčius lapelius.  blush2.gif
laukiu nesulaukiu  smile.gif

truks mazdaug menesi,gal ir anksciau sugalvos smile.gif
Atsakyti