Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno šveitikliai, kokius naudojat?

QUOTE(Lera @ 2010 04 21, 11:17)
taip tikrai ir be jokiu cukrų grietinėlių ir ttt smile.gif nusiperku kavos už lita poką  biggrin.gif  sumaišau su pašildytu medumi arba tiesiog su dušo žele ir pilinguojuosi  smile.gif

O kodel negalima cukraus? g.gif Jei druska sveicia, tai gal ir cukrus panaisia veikia (o jei vanilinis, kaip as sugalvojau ideti, tai dar ir kvepia skaniai) ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 04 21, 18:08)
O kodel negalima cukraus? g.gif Jei druska sveicia, tai gal ir cukrus panaisia veikia (o jei vanilinis, kaip as sugalvojau ideti, tai dar ir kvepia skaniai) ax.gif .

na juk cukrus būna ištirpės taigi jokio poveikio nėra , šveičia tai grūdėliai smile.gif nu čia kaip kam man tai blynais kvepet nepatinka tai apseinu be vanilės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 21, 20:25)
na juk cukrus būna ištirpės taigi jokio poveikio nėra , šveičia tai grūdėliai smile.gif nu čia kaip kam man tai blynais kvepet nepatinka tai apseinu be vanilės biggrin.gif

As nezinau ar teisingai darau, bet nieko nesildau, tik sumaisau malta kava, alieju ir skysta medu, tai jei idedu cukraus ar druskos, ji tikrai istirpti neturetu smile.gif . O jums viskas, kas vanile, blynus primena? tongue.gif Aisku, kad cia skonio reikalas drinks_cheers.gif mirksiukas.gif . Bet kai as ir pavalgyt megeja, tai man ir vanile i sveitikli tinka lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 21 balandžio 2010 - 19:48
aha man grinai blynai su varške primena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 21, 10:17)
taip tikrai ir be jokiu cukrų grietinėlių ir ttt smile.gif nusiperku kavos už lita poką  biggrin.gif  sumaišau su pašildytu medumi arba tiesiog su dušo žele ir pilinguojuosi  smile.gif

O koks skirtumas? Plikyta puikiai šveičia, plius dviguba nauda: ir kavos atsigerta, ir tirščiai sunaudoti wink.gif Totali ekonomija.
Atsakyti
Šiandien irgi bandysiu kavos tirščius bigsmile.gif Šitiek gerų atsiliepimų girdėjau, tai jau pribrendo laikas išbandyti.Tik klausimas, kokiom proporcijom maišyti su medumi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 22, 18:24)
O koks skirtumas? Plikyta puikiai šveičia, plius dviguba nauda: ir kavos atsigerta, ir tirščiai sunaudoti wink.gif Totali ekonomija.

jei sakau reiškia yra skirtumas .
Papildyta:
QUOTE(Indula @ 2010 05 04, 08:06)
Šiandien irgi bandysiu kavos tirščius bigsmile.gif Šitiek gerų atsiliepimų girdėjau, tai jau pribrendo laikas išbandyti.Tik klausimas, kokiom proporcijom maišyti su medumi?  g.gif

na kad tau pakaktu visai išsimazot , juk tai ne vaistai neperiodizuosi:)) aš tai dedu mažadaug du didelius šaukštus medaus ir tris didelius kavos pašildau ( kad medus pasidarytu elastingas) kartais ten pat truputi dušo žele įpilu ir tepuosi nuo galvos iki kojų tiksliau nuo kaklo )))
Atsakyti
Na ką, išbandžiau tą kavą su medumi thumbup.gif jaučiuosi kaip naujai gimusi ir einu miegučio rolleyes.gif
Atsakyti
Geriausias šveitiklis yra kavos tirščiai, dar įsipilu losjono, ar aliejuko thumbup.gif Mėgstamiausia dušo procedūra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 05 06, 20:44)
Geriausias šveitiklis yra kavos tirščiai, dar įsipilu losjono, ar aliejuko  thumbup.gif  Mėgstamiausia dušo procedūra  smile.gif

jo,kava gerai,bet ta nesvara poto,kol nuplauni tuos tirscius,nervina.
Atsakyti
girdejau, kad anananasas labai gerai pylingui smile.gif bet cia jau brangesne depiliacija iseitu biggrin.gif ir dar nebandziau ar veiksminga
Atsakyti
QUOTE(vaida37 @ 2010 05 07, 09:34)
jo,kava gerai,bet ta nesvara poto,kol nuplauni tuos tirscius,nervina.

Aha, ir mane dar kvapas erzina, bet rezultatas viską atperka smile.gif
Atsakyti