Aš galvoju man alergija čia kokia, nes šiaip kavos negeriu, bet vieną kartą išgėrus visą kūną pradėjo niežėt Tada to nesureikšminau, bet kad ir išoriškai naudojant alergizuoja
pritariu kad su kavos tirsciais efektas tikrai labai geras, bet jau kaip atsibodo valyti visa dusa po ju, o as dar plius i tirscius megstu deti medaus ar aliejaus ,tai tada isviso uztrunku antra tiek kol vone nusveiciu
va todie nebandau su kava as guedama vonioj nusipilinguoju su medus + cukrus + cinamonas ... ir begulint vonioj viskas istirpsta .. paskui nieko nebereik plaut
Vakar bandžiau šveistis su kavos tirščiais. Šiaip kavos negeriu, bet sesė buvo palikusi kavos tai sumąsčiau, kad reikia sunaudot Užplikiau su trupučiu vandens, palaukiau kol atvės ir pradėjau šveisti nuo pilvo. Vos tik pradėjus šveisti, visas pilvas paraudonavo Greitai nuploviau visus tirščius, bet raudonumas tik po geros valandos pranyko kas čia galėjo būti?
Aš galvoju man alergija čia kokia, nes šiaip kavos negeriu, bet vieną kartą išgėrus visą kūną pradėjo niežėt Tada to nesureikšminau, bet kad ir išoriškai naudojant alergizuoja
Aš labai ilgai naudojau Garnier šveitiklį su cukrumi - labai patiko, bet dabar jau antrus metus naudoju šiurkščią kempinę - čia gal taupymo sumetimais Kartais dar druska su kokosų aliejumi nusipilinguoju, bet paskutinius kelis kartus nuo druskos labai perštėjo odą, tai šiuo metu nebepraktikuoju