Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno šveitikliai, kokius naudojat?

QUOTE(Muscade @ 2011 03 28, 18:15)
Na tada keista, niekad nesu atkreipus dėmesio, ryt šveisiuos odą tai pasižiūrėsiu ar man taip nėra smile.gif

Aš galvoju man alergija čia kokia, nes šiaip kavos negeriu, bet vieną kartą išgėrus visą kūną pradėjo niežėt g.gif Tada to nesureikšminau, bet kad ir išoriškai naudojant alergizuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 03 26, 18:29)
pritariu kad su kavos tirsciais efektas tikrai labai geras, bet jau kaip atsibodo valyti visa dusa po ju, o as dar plius i tirscius megstu deti medaus ar aliejaus ,tai tada isviso uztrunku antra tiek kol vone nusveiciu unsure.gif

va todie nebandau su kava biggrin.gif as guedama vonioj nusipilinguoju su medus + cukrus + cinamonas ... ir begulint vonioj viskas istirpsta .. paskui nieko nebereik plaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 03 26, 17:28)
Vakar bandžiau šveistis su kavos tirščiais. Šiaip kavos negeriu, bet sesė buvo palikusi kavos tai sumąsčiau, kad reikia sunaudot  smile.gif Užplikiau su trupučiu vandens, palaukiau kol atvės ir pradėjau šveisti nuo pilvo. Vos tik pradėjus šveisti, visas pilvas paraudonavo  doh.gif Greitai nuploviau visus tirščius, bet raudonumas tik po geros valandos pranyko  doh.gif kas čia galėjo būti? g.gif

Aš tai saujelę kavos užpilu aliejum (alyvuogių ar graikinių riešutų) palaikau per naktį ir man jie švelnesni patampa smile.gif
Atsakyti
As naudoju jau apie metus is TBS kuno sveitikli, labai patenkinta esu . Vysniu kvapo labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 03 28, 20:47)
Aš galvoju man alergija čia kokia, nes šiaip kavos negeriu, bet vieną kartą išgėrus visą kūną pradėjo niežėt  g.gif Tada to nesureikšminau, bet kad ir išoriškai naudojant alergizuoja  doh.gif

Na gali būti, kad esate alegriška smile.gif
Atsakyti
pats geriausias sveitiklis tai kavos tirsciai su medum, arba su aliejum kokiu sumaisyti smile.gif super nusveicia, geresnio sveitiklio dar nebuvau radus ax.gif
Atsakyti
Pandora, gal medus sumazina kavos tirsciu kvapa? nes mane labai erzina, kai puse paros paskui kvepi kava biggrin.gif
Atsakyti
Aš labai ilgai naudojau Garnier šveitiklį su cukrumi - labai patiko, bet dabar jau antrus metus naudoju šiurkščią kempinę - čia gal taupymo sumetimais smile.gif Kartais dar druska su kokosų aliejumi nusipilinguoju, bet paskutinius kelis kartus nuo druskos labai perštėjo odą, tai šiuo metu nebepraktikuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2010 12 19, 02:56)
man pats geriausias sveitiklis-medus +kavos tirsciai wub.gif

Medus +kavos tirsciai + alyvuogiu aliejus + vitaminas E
Atsakyti
QUOTE(Sengana @ 2011 05 06, 12:38)
Medus +kavos tirsciai + alyvuogiu aliejus + vitaminas E

Beja, naudoju ir daugiau alieju,- migdolu, roziu, argano, kvieciu gemalu ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sengana: 06 gegužės 2011 - 13:00
Naudoju kavos skraba,kartu su duso zele ax.gif liuks skrabas gaunas smile.gif
Atsakyti
Druska+medus arba druska+dušo želė thumbup.gif
Atsakyti