Jungiuos prie tu, kurios praktikuoja kuno sveitima su kavos tirsciais
Sveikos
Aš naudoju Geomar šveitiklį. Maždaug į savaitę kartą nusišveičiu odą, tikrai užtenka. Labai gaivi, švelni oda lieka
As naudoju kavos tirscius su jeis labai gerai pasisalina nereikalinga negyva oda lygiai tai pat kaip po kokio nors sintetinio sveitiklio ir kvapas visai malonus nors ir negeriu kavo
ir net kunas igauna sioli toki atspalvi
asmeniskai turiu paskyti naturalus ir gana veiksmingas dalykas
QUOTE(pudrine @ 2011 05 23, 00:23)
As naudoju kavos tirscius su jeis labai gerai pasisalina nereikalinga negyva oda lygiai tai pat kaip po kokio nors sintetinio sveitiklio ir kvapas visai malonus nors ir negeriu kavo
ir net kunas igauna sioli toki atspalvi
asmeniskai turiu paskyti naturalus ir gana veiksmingas dalykas 
Norit pasakyti, kad naudojant kavos tirščius oda parusvėja? Naudoju juos kūno šveitimui jau daug metų, bet tokio dalyko nepastebėjau.
QUOTE(apčy @ 2011 05 23, 12:04)
Norit pasakyti, kad naudojant kavos tirščius oda parusvėja? Naudoju juos kūno šveitimui jau daug metų, bet tokio dalyko nepastebėjau.
Nesakau kad jis buna labai jau vaizdus, bet siek tiek matosi, kadangi as kaip issitep visa kuna tai laukiu kol visiskai isdzius ir po to kava pradeda pati byreti, tada tik nusilieju su dusu
Paskutiniu metu naudoju kavos tirscius
.Ypac gerai ranku alkunems ir koju keliams.
Aš taip pat už kavos tirščius
QUOTE(VilmaVVV @ 2011 09 06, 10:29)
aš tik kavos tirščius šiuo metu naudoju, nebeperku jokių parduotuvinių, nematau reikalo. Tuo pačiu sutaupau