Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno šveitikliai, kokius naudojat?

QUOTE(pakalnutėL @ 2012 03 18, 00:07)
Kava su medumi ir kokosų aliejumi  thumbup.gif

Rudasis cukrus, kava, alyvuogių aliejus wub.gif wub.gif galima dar ir porą lašų mėgiamo EA
Atsakyti
negyvosios juros druska+migdolu aliejus+medus tongue.gif
Atsakyti
Avižiniai dribsniai su natūraliu jogurtu... 4u.gif
Atsakyti
hmmm... vis nesugalvoju koki pirkti kunui, labiausiai nugarai, sakau , gal po keliu geru sveitimu susitvarkytu nugaros ir peciu oda g.gif
ar labiau tiktu kietesniu daleliu ar minkstesniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte89 @ 2012 01 01, 19:21)
drinks_cheers.gif
as kavos tirsius supilu i kokia duso zele.. thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir as kartais juos supilu i duso zele wink.gif paprastai naudoju vien tik kav.tir. smile.gif veidui taip pat,paskui nuprausiu prausikliu ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(visenka @ 2012 04 15, 14:59)
drinks_cheers.gif                                                               ir as kartais juos supilu i duso zele  wink.gif  paprastai naudoju vien tik kav.tir. smile.gif veidui taip pat,paskui nuprausiu prausikliu ir thumbup.gif

o koki kieki pilat tarkime saukstais, jei duso zele 250ml? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 12 gegužės 2012 - 21:58
Sveikos,
O ar kas bandėte šveistis su aguonomis? Aš šiek tiek į cukrų su aliejumi įdedu ir šveičiuosi, labai fainas jausmas, lyg bandelė jaučiuosi biggrin.gif Bet žiūriu nelabai čia kas šveičiasi su aguonomis, gal jos netinkamos tam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute35: 13 gegužės 2012 - 13:09
paprastu pirktiniu sveitikliu nemegstu, bet va si Spongeables kepmine man prigijo. rasho, kad uztenka 20 kartui, kolkas tai mano pirmoji, bet pasibaigus iskart pirksiu tokia pat
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 05 15, 02:58)
paprastu pirktiniu sveitikliu nemegstu, bet va si Spongeables kepmine man prigijo. rasho, kad uztenka 20 kartui, kolkas tai mano pirmoji, bet pasibaigus iskart pirksiu tokia pat

O kur perkate? ir kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 05 15, 07:47)
O kur perkate? ir kiek kainuoja?  ax.gif

ultoj:
http://search.ulta.c...d/Spongeables/0
Atsakyti
As irgi jau n metu kavos sveitiklius darausi, kadangi, oda linkusi i riebumą, tai 2-3 k per savaite pats tas mirksiukas.gif
Megstamiausias receptas, kavos tirsciai+saukstelis medaus+arbatmedzio ar gvazdikeliu ea pora lasiuku+duso gelis

Arba kavos tirsciai+vienas is alieju (migdolu, alyvuogiu, linu semenu)+medus

Anksciau pirkau visokius sveitiklius, bet paskui kazkur paskaiciau apie kavos nauda, ismeginau ir prilipo... Ir tikrai, mano oda svelni, lygi, ir cia tikrai kavos ir medaus deka. wub.gif

Veidui irgi esu bandziusi, bet kunui man efektas geresnis.
Atsakyti
...naudoju Biotherm aquathernale...nuostabus..taipogi ir anticeliulitinį scrub`ą wub.gif
Atsakyti