Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno šveitikliai, kokius naudojat?

Aš naudoju The body shop su greiprutais, šitą, bet jau į pabaigą jis man, tačiau ieškau ko nors malonesnio odai..O ką po kūno šveitimo naudojat? Gal ką patarti turit, nes mano oda sausa ax.gif

QUOTE(rabelkyte @ 2012 08 06, 00:25)
turiu tokius abu user posted image
nerealus. Su taukmedziu. Kavos tirsciais. Kvepia kaip  wub.gif  o jau oda kokia svelni buna  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kur jų galima nusipirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥SL♥: 06 spalio 2012 - 16:45
Kadangi mano oda labai jautri, tai geriausias man kavos tirsciai su grietinele mixas thumbup.gif Tiek kvapas, tiek nesvarumus nupilinguoja idealiai
Atsakyti

QUOTE(agnieter @ 2011 05 22, 20:35)
Sveikos  ax.gif  Aš naudoju Geomar šveitiklį. Maždaug į savaitę kartą nusišveičiu odą, tikrai užtenka. Labai gaivi, švelni oda lieka  thumbup.gif
user posted image

drinks_cheers.gif wub.gif
superinis; iš pirktinių dabar renkuosi tik šį biggrin.gif o šiaip - kava su priedais pagal nuotaiką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2012 12 26, 20:03)
drinks_cheers.gif  wub.gif
superinis; iš pirktinių dabar renkuosi tik šį  biggrin.gif  o šiaip - kava su priedais pagal nuotaiką  thumbup.gif

sitas geomar tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
naudoji tik kavos tirscius. nepamainoma. pirtyje arba vonioj. panaudota kava sumaisau su medum ir cinamonu, kartais iberiu ir vaniles. gerai gerai istrinu kuna, veida ir siek tiek dar palaikau. oda tampa aksomine, minksta, pamaitinta ir kvapas nerealus. pilinga atlieku 1-2 kartus per savaite. anksciau pirtyje naudodavau stambia druska su medum, bet kava man geriau
Atsakyti
Thalion kuno sveitiklis su juros druskyte, mano vasaros atradimas smile.gif Stai toks http://www.thalion.l...=...reke=73&p=2 .
Atsakyti
Dabar naudoju TBS user posted image
Bet šiaip nepasakyčiau kad gerai šveičia smile.gif
labiausiai man patinka paprasčiausi kavos tirščiai, jie geriausiai nušveičia odąsmile.gif
Atsakyti
O kaip jus surenkat tuos kavos tirscius? vienos dienos ar kaip ? biggrin.gif kiek puodeliu kavos reikia tirsciam surinkti? smile.gif
Atsakyti
user posted image
Siuo metu si naudoju, bet nepasakyciau, kad labai patinka g.gif
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 02 20, 00:48)
O kaip jus surenkat tuos kavos tirscius? vienos dienos ar kaip ? biggrin.gif kiek puodeliu kavos reikia tirsciam surinkti? smile.gif

Asmeniskai man uztenka to, kas lieka po mano isgerto puodelio kavos blush2.gif
Atsakyti
naudoju himalaju druska su eteriniais aliejais, ziema super - nebesauseja oda 4u.gif
Atsakyti
Kavos tirscius su medum arba muila su granulem smile.gif
Atsakyti
labai geri kuno sveitikliai is Loccitano. dauguma esu isbandziusi, tai sios firmos visus rekomenduoju.
Atsakyti