Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno šveitikliai, kokius naudojat?

as dabar atradau pasakiska greipfruktu kuno sveitikli su juros druska ir kokoso aliejum firmos arran.
nes siaip sveitikliai sausina oda, o cia tas aliejus vel ja pamaitina
kito neisivaizduoju wub.gif
o kvapas koks malonus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledi: 23 birželio 2012 - 19:39
Sveiki! 4u.gif Ar esate kuri nors naudojusiusios NUXE kuno sveitikli?Gal kas nors pasidalintu su ispudziais? rolleyes.gif Gundausi nusipirkti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Man superine jericho negyvosios juros druska su aliejumi thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Sveitiklius vis rekomenduoja drauges. Dauguma labai megsta ekologiskus. Deja, pati meginau, visiskai nepatiko: arba gerai nenusveisdavo odos, arba dar blogiau - nuo vieno isbere. Negaliu patiketi, gal as naturaliom medziagom alergiska ar kaip biggrin.gif Ar esate susidure su panasiom odos reakcijom? Del kavos tirsciu pritariu, veikia ir moket uz tai papildomai nereikia thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau natūralų pėdų šveitimo būdą. Pirmiausia šviežia citrina ir jos sultimis ištepiau visas pėdas ir šiek tiek palaukusi dar kosmetiniu moliu (tinka ir purvas). Pastarajam nudžiūvus, nusiploviau ir pėdos liko švelnutėlės, minkštutėlės, šviesios, dailios thumbup.gif . Kartu su moliu buvo pašalintas ir senų odos ląstelių sluoksnis. Man "Scholl" pėdų šveitiklis su vaisių rūgštimis taip neveikia kaip šis būdas, tiesa, ir minėta priemonė labai girtina. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 rugpjūčio 2012 - 22:42
QUOTE(Victorious @ 2012 08 05, 23:40)
Išbandžiau natūralų pėdų šveitimo būdą. Pirmiausia šviežia citrina ir jos sultimis ištepiau visas pėdas ir šiek tiek palaukusi dar kosmetiniu moliu (tinka ir purvas). Pastarajam nudžiūvus, nusiploviau ir pėdos liko švelnutėlės, minkštutėlės, šviesios, dailios  thumbup.gif . Kartu su moliu buvo pašalintas ir senų odos ląstelių sluoksnis. Man "Scholl" pėdų šveitiklis su vaisių rūgštimis taip neveikia kaip šis būdas, tiesa, ir minėta priemonė labai girtina. bigsmile.gif

molis sumaisytas su vandeniu turi buti ? butinai isbandysiu
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 08 06, 00:46)
molis sumaisytas su vandeniu turi buti ? butinai isbandysiu

Taip, naudojau jau paruoštą žaliąjį. Originalus receptas su kosmetiniu purvu, bet man tiko ir molis. Po to gerai drėkinau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 rugpjūčio 2012 - 22:58
turiu tokius abu user posted image
nerealus. Su taukmedziu. Kavos tirsciais. Kvepia kaip wub.gif o jau oda kokia svelni buna wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 08 05, 23:54)
Taip, naudojau jau paruoštą žaliąjį. Originalus receptas su kosmetiniu purvu, bet man tiko ir molis. Po to gerai drėkinau. 4u.gif

aciu , butinai isbandysiu savaitgali 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

sakykite, o kas kiek laiko atliekate kūno šveitimą? rolleyes.gif

ir ar užtenka šveičiamosios pirštinės? nes užsitepus scrub'o tai įtrinu, masažuoju su ta šiurkščia kempine dar, ar jau čia išeina 'sviestas sviestuotas'? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Only_: 12 rugpjūčio 2012 - 11:10
katik ir as isbandziau kavos sveitikli, tik sumaisiau ji su aliejum ir cukrum, nerealiai geras jausmas nusisveist kuna, ne tik masazas bet dar ir aromaterapija smile.gif)
Atsakyti
1 variantas: duso gelis + sveiciamoji pirstine
2 variantas: kava+alyvuogiu aliejus
Atsakyti