Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno šveitikliai, kokius naudojat?

paprasčiausia kava thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu kazkoki ananasu kvapo su smulkiom granulytem mirksiukas.gif man jis thumbup.gif
Atsakyti
Nauduoju Caudalie,naturalios kosmetikos prancuzu firmos sveitikli,su vynuogiu kauliukais,labai patinka,nusveicia gerai,neissausina odos,atvirksciai sudedamosios dalys pamaitina ja sveitimo metu,kadangi mano sausa oda-tai super dalykas 4u.gif
user posted image
Stai toki wub.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt rekomenduoti kokį šveitiklį nugarai nuo spuogų likusiems randams? Manau reikėtų kuo šiurkštesnio, ar kad būtų kuo stipresnės rūgštys. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotuliukas @ 2010 04 03, 17:17)
Gal galėtumėt rekomenduoti kokį šveitiklį nugarai nuo spuogų likusiems randams? Manau reikėtų kuo šiurkštesnio, ar kad būtų kuo stipresnės rūgštys.  blush2.gif

As naudojau IWOSTIN sveitikli spuoguotai odai, tai visai padejo. Skirtas veidui, bet naudojau ir nugarai smile.gif
Atsakyti
Mano megstamiausias ir pigiausias sveitiklis, stambi valgomoji druska su medumi, tikrai gaunasi ne is svelniuju pylingu, nes parduotuviniai man silpnoki. O da tikrai pasidaro svelnute po sio pylingo. Rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Kava su grietinėle wub.gif
Atsakyti
Po grietineles lieka riebaliuko ant odos, man asmeniskai.. o po medaus nieko.
Atsakyti
Anksciau pirkdavau kuno sveitiklius,bet dabar darausi pati:rupi druska+alyvuogiu aliejus.Tikrai esu patenkinta atradusi si paprasta ,bet gera receptuka smile.gif .Darausi,karta per savaite budama pirty.
Atsakyti
O man nepatinka, kai sveitiklyje yra aliejaus. Labai riebu ant odos unsure.gif
Turejau stai toki... Gerai sveicia, bet tas aliejus doh.gif Dabar pirksiu irgi vandini, bet kitoki smile.gif

user posted image
Atsakyti
Anksciau naudodavau pirktinius, bet pastaruoju metu vis susimaisau koki - tai druska su medum ir naturaliu alyvuogiu aliejum, tai tik druska su aliejuku, bandziau ir kavos tirsciais pasitrinti. Na bet po visko nuo kavos tirsiu ar alyvuogiu aliejaus man odos kvapas nepatika, o taip noretusi skaniai kvepeti ax.gif (ir cinamono karta i kavos tircius dejau, bet nelabai tepadejo) schmoll.gif .
Atsakyti
geriausio rezultato kaip kava ir medus man nesuteike joks kremas smile.gif)
Atsakyti