Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mamai baigiasi kantrybė..

as tada trumpam usidarau kambarija o vaikiuka ikeliu i lovyte
Atsakyti
Musu sunelis kai visai nebklauso,nebegidri ka sakom,arba tycia nedaro,tai as pradedu "grasinti",na ne siaubingai,bet pvz dabar mums padeda tai kad sakom jog Kaledu senelio padejejai tave stebi ir dovanas gaus tik labai geri vaikuciai. biggrin.gif Padeda laikinai rolleyes.gif O jeigu labai oziuojasi ir as pakeliu siek tiek balso tona stengiuosi tvardytis ir nesneketi daug,o nutyliu ir pasiziuriu piktai arba nereguoju-tai jis pribega ir sako susitaikom blush2.gif Taip pat suneliui kartais pakanka kad as pasakau mamytei liudna del to kad tu taip darai,arba uzsidengiu rankomis veida...vaikas irgi atsiprasineja ir nurimsta blush2.gif
Nors aisku...buna visko,bet stengiuosi,labai stengiuosi ir vyo prasau kad stengtusi ir jokio smurto,tik kalbos kad butu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medita: 28 lapkričio 2009 - 00:04
Apie svelnius 'grasinimus'... turim ir mes toki personaza hihihi.gif kaimyne turi kate Beba. Buvo vienas kartas, kai mano merguzele pradejo zaist su maistu, o mum butinai reikejo kuo greiciau ishsiruost is namu. Paciupau is jos sauksta, ta jau ruosiasi rekt, o as ir sakau-ar nematei, katinelis Beba uz lango buvo, kas bus jei pamatys, kaip tu isdykauji? Panele kokius 4 saukstukus ant sykio graziai susveite. Vel isdykauja... vel sakau apie katineli, ir vel ji rodo pirstuku i langa visa susidomejus ir graziai valgo biggrin.gif tai karts nuo karto tuo Bebos personazu pasinaudojam ax.gif
Atsakyti
Nepadeda man nei skaičiavimas iki 10, nei kas kitas. Kai nebegaliu tiesiog nekreipti dėmesio į kvailus vaikų kaprizus, išeinu į balkoną su stiklinėmis durimis. Žiūriu sau pro langą ir stengiuos negirdėt isterikavimo. Kai apsiramina jos, tada ir grįžtu. Gerai tai, kad jos mane pro stiklą gerai mato, žino, kad mama jų nepaliko vienų, todėl nėra tikimybės, kad įvarysiu baimę likti vienoms.
Beje manau, kad vaikų negalima gąsdinti jokiais realiais ar išgalvotais personažais, negalima šantažuoti ir grąsinti. Nes vėliau vienokiu ar kitokiu būdu tai atsisuka prieš mus pačias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JO/NE: 29 lapkričio 2009 - 22:05
jo, oj buna kai jau nebezinai ka daryt....as tokiu atveju dazniausiai apsiverkiu....pabunu sau ramiai..jis pamato, kad mamyte liudi ir ateina apkabina mane ir susitaikom...reaguoja kai as verkiu...susimasto kazkiek smile.gif arba kai lengvesnis kaprizas, nunesu i kambari, sakau issirek ir ateik tada....irgi veikia.....O siaip, tai manau visi musu mazieji oj geri oziukai, tik mamytems belieka palinketi kantrybes ir dar karta kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 11 13, 22:46)
as irgi iseinu i kita kambari, arba vaikus isvedu. Kartais vonioj uzsidarau ar pan. tai va dabar turim beda....vaikui uzeina klykimo priepoliai. Anksciau vakarais mes uzmigdavom susikibe uz rankyciu (pries tai pamaitindavau) ir sakydavau pasaka. Dabar jau antras vakaras kai jis klykia vien vedamas i miegamaji  g.gif paskui pats spjauna kruti ir klykia. Siaip taip uzmiega, bet labai sunkiai.....
tai panasu kad busiu isgasdinus vaika...ka dabar daryt....

nei išgasdinai nei ką. rado mažius naują efektyvų būdą mamą patraidinti. plius dar nujaučia, kad jus graužia sąžinė dėl ankstesnio incidento. turėjau tą patį. nežinau ar jums padės, bet ramiai vaikui pasakiau, jog kai jis rėkia aš nieko nesuprantu ir man tai nepatinka. pamatęs, jog neguodžiu ir nešokinėjo dramatiškus vaidinimus baigė.

o šiaip, kai baigiasi kantrybė išeinu į kitą kambarį. nusiraminu ir grįžtu.
Atsakyti
Mano mažei 1,3 m.Aš jau savaitė, kai išeidinėju iš kambario, kai prasideda ožiai.Ji greit nurimsta ir pradeda žaist.Tuomet grįžtu biggrin.gif
Atsakyti
nesibaigia kantrybe lotuliukas.gif Ziurint i toki grozi- negali baigtis!!!
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 01 01, 18:49)
nesibaigia kantrybe  lotuliukas.gif Ziurint i toki grozi- negali baigtis!!!

va cia tai MAMA!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Na mes tai bandome nekreipti demesio, bet jei labai uzsioziuoja tai pasakai :eik y kampa tai nuleides galvyte eina y kampa ir sako ( nu nu nu fui as) atsistoja kampe ir stovi kol nepasidaro gaila ir nepakvieti na tai po kokio pusvalanduko likusia dienos daly auksinis vaikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistullle @ 2009 12 13, 17:46)
jo, oj buna kai jau nebezinai ka daryt....as tokiu atveju dazniausiai apsiverkiu....pabunu sau ramiai..jis pamato, kad mamyte liudi ir ateina apkabina mane ir susitaikom...reaguoja kai as verkiu...susimasto kazkiek smile.gif  arba kai lengvesnis kaprizas, nunesu i kambari, sakau issirek ir ateik tada....irgi veikia.....O siaip, tai manau visi musu mazieji oj geri oziukai, tik mamytems belieka palinketi kantrybes ir dar karta kantrybes 4u.gif

drinks_cheers.gif as ir ta pati darau, tai gaili mane ir tikraikuriam laikui ir pati labai rami pasidaro... 4u.gif
Atsakyti
Oi, tikrai labai gera tema! Zinokit, mamytes, paskutiniu metu buvo jau taip negera, kad net nusprendziau i supermamas uzsiregistruot ir daugiau nuomoniu sia tema isgirst...
Mano sunuciui tuoj pat 2 metai. Nuo pat gimimo buvo silkinis kudikis, nei jis man verkdavo naktim, nei oziuodavosi dienom. Drauges stebedavosi, koks tas mano vaikas auksinis. Ir se, kad nori. Jau koki pora menesiu kariaujam! Taip kariaujam, kad kaip kazkuri mamyte jau sake, tenka valerijono isgert... Naujausias pavyzdys tai vakar: sumane vyriskis pazaist su pagalve ant kurios naktim miega. Ta prasme meta ja ant zemes, vaziuoja ant jos su masinom(tom kur pats sedi - didelem) ir dar visokiu fintu susigalvoja. O as neleidziu, nes nenoriu, kad pagalve ant kurios jis miega butu valkiojama po grindis. Ir jeigu viena karta neleidau - laikausi pozicijos, kad kita karta irgi negalima! Bet kaip suprantu, kazkada jam sia pramoga leido uzsiimt mociute... Ir viskas. To uzteko. Vos prisimena, tuoj isrikuoja, kaip nori tos pagalves. Ir dar visokiu panasiu dalyku. Tai atrodo, kitakart toks pyktis suima, kad nebezinau kur cia pradingt... O ir to vaiko poto gaila pasidaro... Nes ir dantys paskutiniai dygsta... Tai labai tikiuosi, kad cia tie pykciai del dantu... doh.gif
Atsakyti