Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mamai baigiasi kantrybė..

QUOTE(neringute22 @ 2009 11 23, 16:56)
kai pritruksta kantrybes paprasciausiai ignoruoju vaika. nekreipiu demesio nei i ozius, nei i rekima, ar betikslius prasymus. jei pradeda isterikuoti iseinu i kt kambari, tada eina verkdamas is paskos ir tenka paimti ant ranku, o kartais net pliaukstelti per pampersa  biggrin.gif  geriausias budas nuraminti, tai duoti to ko nori vaikas, arba nukreipti demesi. aisku vaikas turi buti ne slapias, pavalges ir isimiegojes.
musu tetis zymiai kantresnis ir eis "ant pavadelio" vaikui  biggrin.gif na o as visiskai neturiu kantrybes  doh.gif

Mano vaizduotė ima piešti itin kraupius vaizdus pagalvojus apie tai, ko vaikas gali užsimanyti hihihi.gif
Atsakyti
jei jau laaaabai "uzknisa" nekreipiu demesio i rekima. rekia rekia, tada apkabinu, jei vistiek rekia-vel nekreipiu demesio. nors taip norisi uzstaugt zveries balsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 11 23, 17:01)
Mano vaizduotė ima piešti itin kraupius vaizdus pagalvojus apie tai, ko vaikas gali užsimanyti hihihi.gif

leisti viska vaikui laikantis protingumo kriteriju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 11 23, 17:08)
jei jau laaaabai "uzknisa" nekreipiu demesio i rekima. rekia rekia, tada apkabinu, jei vistiek rekia-vel nekreipiu demesio. nors taip norisi uzstaugt zveries balsu ax.gif

Man irgi taip būdavo. Dabar pati pastebiu, kad mano pačios ramus lėtas kalbėjimas ramina ne tik dukrą, bet ir mane pačią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 11 23, 16:08)

man irgi panasiai buna doh.gif
Atsakyti
as vis galvoju, na is kur toks mazas zmogutis turi tiek jegu ir kantrybes rekti??? as atrodo is protoi issikraustysiu, o jam-nieko doh.gif vyrui sakiau, kai ko nors uzsimanysiu irgi taip darysiu-reksiu tol, kol ispildys mano nora bigsmile.gif
Atsakyti
Na as irgi stengiuos nekreipt demesio i rekima,bet manoji labai daznai rekia,kaip tik ko neduodu. Pas ja nera zodzio negalima smile.gif Bet kartais taip isveda rekimas is kantrybes,kad ir as pradedu rekti ant jos,tada nustoja verkti. Visada sakydavau,kad ant savo vaiku nereksiu,nemusiu,bet ziuriu niekaip neiseina,nu tiek oziu turi,kad baisu doh.gif o dar tik 1,7men. Musiau tik per pampersa,bet vistiek blink.gif
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2009 11 23, 23:52)
Na as irgi stengiuos nekreipt demesio i rekima,bet manoji labai daznai rekia,kaip tik ko neduodu. Pas ja nera zodzio negalima smile.gif  Bet kartais taip isveda rekimas is kantrybes,kad ir as pradedu rekti ant jos,tada nustoja verkti. Visada sakydavau,kad ant savo vaiku nereksiu,nemusiu,bet ziuriu niekaip neiseina,nu tiek oziu turi,kad baisu  doh.gif  o dar tik 1,7men. Musiau tik per pampersa,bet vistiek  blink.gif

Nes tėveliai (arba seneliai) taip išmokė smile.gif Tikriausiai anksčiau viską ar beveik viską leisdavot? O paskui ateina momentas, kai atsiranda (kai vaikas prieina) draudžiamų dalykų, automatiškai jau konfliktas. Nebijokit rėkimo, čia tik būdas išsireikalauti, pamačius, kad neveiksminga, nusiramins.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 11 23, 23:05)
Nes tėveliai (arba seneliai) taip išmokė smile.gif Tikriausiai anksčiau viską ar beveik viską leisdavot? O paskui ateina momentas, kai atsiranda (kai vaikas prieina) draudžiamų dalykų, automatiškai jau konfliktas. Nebijokit rėkimo, čia tik būdas išsireikalauti, pamačius, kad neveiksminga, nusiramins.

Na aplinkiniai irgi mano,kad per daug leidziu,bet norisi vaikui leisti kas proto ribose galima, o ko negalima noretusi,kad suprastu ir nepultu i isterikavima ,cypima,kritima ant zemes, bet aisku cia tik mamos norai biggrin.gif Vis galvoju,gal po metu tures protelio ir pasikeis mirksiukas.gif Tokiai mazai vis sakyti NEGALIMA nesinori,vaikas galvos ,kad jam nieko negalima, galvos - TAI KAS MAN GALIMA thumbup.gif
Nors kitu vaikai ramesni,nedaug reikalauja nuo metuku,o manoji visada visko nori,visur eina,lipa,ima,praso ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2009 11 24, 00:53)
Na aplinkiniai irgi mano,kad per daug leidziu,bet norisi vaikui leisti kas proto ribose galima, o ko negalima noretusi,kad suprastu ir nepultu i isterikavima ,cypima,kritima ant zemes, bet aisku cia tik mamos norai  biggrin.gif  Vis galvoju,gal po metu tures protelio ir pasikeis  mirksiukas.gif Tokiai mazai  vis sakyti NEGALIMA nesinori,vaikas galvos ,kad jam nieko negalima, galvos - TAI KAS MAN GALIMA  thumbup.gif
Nors kitu vaikai ramesni,nedaug reikalauja nuo metuku,o manoji visada visko nori,visur eina,lipa,ima,praso ir t.t.  doh.gif

Žinokit, taip visoms mamoms atrodo, kad kitų vaikai ramesni biggrin.gif
Aš už nuoseklumą. Jeigu negalima pusmetinukui, tai negalima ir dvimečiui, ir dešimtmečiui. Tada mažiau neaiškumų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 11 24, 01:24)
Žinokit, taip visoms mamoms atrodo, kad kitų vaikai ramesni  biggrin.gif
Aš už nuoseklumą. Jeigu negalima pusmetinukui, tai negalima ir dvimečiui, ir dešimtmečiui. Tada mažiau neaiškumų  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2009 11 16, 10:02)
Ausra, panasu, kad jusu Nojukas reke ne is pasiutimo, o is baimes, ir dabar bijo miegoti, kad ir vel nebutu taip, kad neberas mamos. Belieka svelnumu, apsikabinimais ir kantrybe apsisarvuoti, kol pradings tos baimes.

Kai mano mazoji pradeda cirkus kresti ir kristi ant zemes, as tik pasakau 'ate ate' ir einu i sona. Oj greit dingsta oziukai, mygom atsistoja ir begom pas mane  biggrin.gif labiausiai is kantrybes isveda, kai pradeda taip inertiskai 'sluot' stala, arba metyt visus po ranka papuolusius daigtus ir anei kiek neklauso. greit patraukiu i kita vieta, kartais to uztenka, kartais dar ir apkabinu i 'mamos spastus' kad tuoj pat atgal nenulektu  biggrin.gif Kai buvo mazesne ir loveles krastas dar nebuvo nuimtas, nesdavau i lovele, kai jau atrodydavo, kad galva sprogs. O svarbiausia, su MB stengiames laikytis, kai ji krecia cirkus, ir nepasiduoti. Manau, dabar jos pats tas amzius prasideda, kai isbando teveliu kantrybes ribas.

Pas mus loveles sonas nenuimtas as ja iki siol nesu i lovyte,bet buvau uzvedusi tema panasia ir viena pasnekove parase: negerai nesti i lovyte hm... g.gif tai kaip cia dbr su ta lovyte gaunasi? blink.gif
Atsakyti