QUOTE(balta_rožytė @ 2009 11 20, 21:04)
kartais man irgi pritruksta kantrybes, nors siaip ir daug jos turiu atrodo

. mes su isterijom tik pradedam kovot, nes tik dabar priejom toki perioda. kai paklausi ko nors patarimo is ju patirties tai isgirsti atsakyma kad ju vaikai taip nesielge arba isgirstu tik zodi musti, musti musti, eh...kai kuriuo atveju tevai padaro meskos paslauga vaikui, jis gali uzsisklesti savyje, gali but pristabdytas tobulejimas. maciau viena kart atveji kai mama mazoje parduotuveje kur buvo daug zmoniu dukrai pasiule i uzpakali, ir uz ka?ogi uztai kad ji norejo pasizvalgyt tarp zmoniu,ji buvo rami.tokiu atveju ji tikrai nesuprastu nei uz ka gavo...pirma karta mano vaikas poliklinikoj parode isterija kad
neisejo jam laiptais palaipiot,o mane pasmerke kai kas kad neleidau vaikui nuo laiptu nusirist ir pristabdziau,ko pasekoje buvo isterija. Antrakart ,t.y. siandien susiduriau su jo isterija parke,kad neleidau voliotis pelkej (jam 1m 4men.).nekilo ranka suduot,o gal reikejo plaukstelt.nes niekas nepadejo ka bedariau.pasiemiau ant ranku nereaguodama kaip elgiasi ir tiesiu taikymu namo.tai apsiramino vistiek. dar nezinau veiksmingo budo kaip su tokiom isterijom kovot. gal atsiras kas ir mane uzsipuls, bet perdaug neteiskit
Žmonėms niekada neįtiksi. O aš susilaukiau komentarų kažkada parduotuvėj, nes leidau lipt laiptais. Dukra dar nelabai mokėjo vaikščiot, bet labai norėjo. Ir kokia aš bloga motina buvau, nes vaikui gi taip sunku lipti, o aš atseit verčiu lipti ir tyčia nenešu ant rankų
Dėl pelkės teisingai, manau, padarėt. Jei vaikas didesnis, prieš tai galima ir paaiškint, kokios bus pasekmės (sušlaps, susirgs, eis namo), o jam vistiek nepaklausius būtent taip ir padaryti. Mums tai padeda.
Bet to apkabinimo, kai vaikas isterikuoja, tai aš nesuprantu

Maniškė nesileidžia, nors tu ką. Dar labiau supyksta, muštis pradeda ir tenka mamai bėgt