Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

sveikos 4u.gif
pas mus tai pietums buvo varskės-ry-ių apkepas, vakarienei MB skorpionžuvės kotletukais ir makaronai, mažajai manų košė
QUOTE(Zaklada @ 2009 11 25, 13:55)
Pirmiausia vaišinu vakar keptu medučiu su avietėmis. Pjaukitės tiesiog po gabaliuką.  biggrin.gif

labai skaniai atrodo wub.gif gal galima receptuka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2009 11 26, 19:46)
o gal kai kurios esate kepusios varskes pyraga su ryziais g.gif ?

aš tai dedu 2 pokelius varškės, stiklinė virtų ryžių, 4-5 kiaušiniai (trynius išplauku su varške ir ryžiais, o baltymus plaku atskirai iki purumo ir paskutinius sudedu), 4-5 šaukštai cukraus ir jei turiu džiovintų vaisių thumbup.gif
Atsakyti
Siandien:
Pusryciai - tik kava
pietus - MB nesesi vel baltos misraines su duona (jau paskutine), as vistienos gabaliuka ir sudytu riesutu biski uzkrimtau, nes nebuvo kada unsure.gif
vakariene dar tebesigamina - bulvytes fri su pievagrybiu, papriku, grietines padaziuku.
Na ir rytdienai teks kazka greit dar pasigamint, gal kokiu makaronu su tunu arba farsu padaryt, nebesumastau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 11 26, 19:46)
deimapov, ar skanus tas morku pyragas, kaip jis gaminamas... g.gif

Man asmeniškai labai skanus, vyras pradžioje sakė, kad jam nelabai, nes per minkštas, sako toks kaip žalias, bet kapoja prie arbatos kaip, kad labai patiktu biggrin.gif tikrai kepsiu dar kada nors, nes labai patiko. O kepiau tai pusiau iš interneto, pusiau savo minčių pridėjau biggrin.gif Tarkuotų morkų, jau nusunktų(iš sulčiaspaudės kur lieka tirščiai išspaudus morkas) 2*0,5l slovikėlius pilnus. 5kiaušiniai, dvi stiklinės cukraus (kitą kartą dėsiu vieną, nes aš saldžiai nemegėja pyragų), 2 stiklinės miltų, cinamono truputi, kepimo miltelių, nepilna stiklinė aliejaus ( kitą kartą dėsiu dar mažiau, man truputi per riebus gavosi). viską sumaišiau ir kepiau 50min 180laipsnių
Atsakyti
kokie gražūs patiekalai, šaunu kai ir taupančios deda foto, tada imi galvot, kad taupyt visai nebaisu.
Atsakyti
vakar:
pusryciai: kava su grietinele, vaikas buvo pas deduka, tai ten ir valge biggrin.gif
pietus valgiau darbe: keptas lasisos medaljonas su salotom (4,70 Lt)
vakariene: mama iskepe cebureku, vaikui namie daviau koldunu naminiu, tai siandien labai pigiai prasisukom blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lalaila_Vln, ačiukas už receptą notworthy.gif ryt išbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
deimapov, nusirašiau, kai spausiosi sultis išbandysiu thumbup.gif nereikes mersti lauk tų sunkų mirksiukas.gif
Atsakyti
Varškės apkepas šiandien mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
tai va katik gryzau is darbo ir jauciu kad kepsiu bulviu su spirguciais, tingiu kazka cia daryti ir duonos, bulkos kumpio jei ka sumustinuku uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien pusryciams kava ir po bandele,
pietus - nesemes makaronu su tunu, bet man nebuvo kada pavalgyt, tai parsinesiau vel namo, dar biskiukas puode yra, tai uzteks abiems, nes neturiu siandien apetito schmoll.gif Veliau tik reiks ka nors greito pagamint vakarienei, gal kokios svieziu kopustu sriubytes pravirt, nes kopustas praimtas yra, o ir siaip sriubos noretusi g.gif Ryt vaziuojam i kaima, tai biskiuka papildysim maisto atsargas, nes jau nelabai ka beturim unsure.gif
Atsakyti
man kazkaip nelabai pavyksta taupyt ax.gif vis pasizadu nieko nebepirkt,suvalgyt kas yra saldytuve ax.gif bet tai sveciai,kurie beje dabar daznai ateina ax.gif tai vis tenka i parduotuve,o kai nuvaziuoji,tai jau ir isleidiiiiiiiiiii g.gif
Atsakyti
visada taip buna kai sveciai ruosiasi užsukti doh.gif
Atsakyti