Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

o aš snd gryzusi is darbo greitai apsisuksiu prie puodu makaronai su tušonke... jei netingėsiu kokios sriubos ir griusiu i lova doh.gif gripas puola jau antra karta doh.gif
Atsakyti
Vakar valgem:
Pusryciai - kava, riestainiai (pirktiniai)
Pietus - MB sumustiniai su desra, man nieko..
Vakariene - tinginiu balandeliai, bulves
Naktipieciai - man vafliai su uogiene, MB rukyta strimele, duona.(Sestadieni nusipirkom supakuota dezej 3kg, isejo apie 23 litus, bet daugiau nieko negaminau visa savaitgali. MB labai norejo zuvies, bet jau baigia atsivalgyti)

Siandien:
Pusryciai - kava, riestainiai
Pietus - brandinti tinginiu balandeliai
Vakariene - gal pabaigsim rukyta zuvi kaip nors doh.gif dar darysiu balta misraine, kad butu ir rytojui i darba smile.gif
Atsakyti
Aš šią savaitę dirbu kavinėje, tai šiandien kiek gavau lauktuvių bigsmile.gif thumbup.gif šefas idėjo likusius šiandienos didžkukulius 5, kepenėlių kotletų, padažo didžkukuliams, morkų išspaustų košėe tos, kepsiu pyragą morkų. Tai tik vyras valgė keptas bulves, kumpį, o aš darbe poavalgiau na ir vakarienei vyras tų didžkukulių, o aš nieko nebenoriu, pavargau. Išvirė vyras dar sriubos daržovių, tsai rytojui bus, gal dar vėliau aš užsimanysiu biggrin.gif
Atsakyti
Pusryciams manu kose maziukei, pietums perliniu kruopu sriuba su vistos kojom,. ir pyragas trupininis- ubagas kaip as vadinu ji lotuliukas.gif o vakarienei turiu isemusi vistienos krutinele ale nz ka darysiu...gal karbonadus
Atsakyti
Pusryciai: vaikui arbata su sumustiniu, man kava su pienu, sausu pusryciu batonelis
Pietus: barsciai, naminiai koldunai
Vakariene: makaronai su desra, marinuoti agurkai
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2009 11 24, 18:53)
naminiai koldunai

pasiilgau jau wub.gif
Atsakyti
Nexta, kaip tu ta ubaga darai g.gif
o mano pagrindinis snd patiekalas buvo makaronai su tusonke ir pomidoru sriuba, zinoma begalo daug arbatos, medus citrina ir imbieras, beabejo snd be saldumynu ir mandarinu neapsiejom ir tuos susveitem lotuliukas.gif
Atsakyti
Pusryciai - grikiu kose
Pietus - zirniu sriuba, kotletai, bulves, zirneliai su majonezu
Vakariene - tokie lyg ir blyneliai (varske, kiausinis, jogurtas, miltai, kepimo milteliai)
Atsakyti
Vakar tai tik bulvių prisivirėm su krapais, da rbuvo likę grietinės padažo su spirgučiais tai liuks su raugintais kopūstais suėjo thumbup.gif Šiandien kepiau vištienos ketvirčius orkaitėje su ryžiais ir tuo pačiu pyragą dar su uogienę išsikepiau. Aišku čia visko dar ir rytdienai liko mirksiukas.gif Ryt reikės kokios sriubytės prasivirt
Ai prie karšto dar psikepiau karštų burokėlių ir marinuotų agurkėlių su garstyčiomis atsidariau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 24 lapkričio 2009 - 22:14
Pirmiausia vaišinu vakar keptu medučiu su avietėmis. Pjaukitės tiesiog po gabaliuką. biggrin.gif
user posted image

šiandien valgom:
pusryčiams - medutis
pietums - vakarykščiai likučiai + "antigripinė" mišrainė (virtas kiaušinis, olandiškas sūris ir daaaaaug česnako, majonezas) ax.gif
vakarienei planuoju šv. kopūstų sriubą virt ir perlinių kruopų/žirnių košė su spirgučiais, svogūnu.
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2009 11 25, 14:55)
Pirmiausia vaišinu vakar keptu medučiu su avietėmis. Pjaukitės tiesiog po gabaliuką.  biggrin.gif

Vajeee bigsmile.gif , as pjaunu ta gabalyti kur atsikises essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2009 11 25, 13:55)
Pirmiausia vaišinu vakar keptu medučiu su avietėmis. Pjaukitės tiesiog po gabaliuką.  biggrin.gif
user posted image
šiandien valgom:
pusryčiams - medutis
pietums - vakarykščiai likučiai + "antigripinė" mišrainė (virtas kiaušinis, olandiškas sūris ir daaaaaug česnako, majonezas) ax.gif
vakarienei planuoju šv. kopūstų sriubą virt ir perlinių kruopų/žirnių košė su spirgučiais, svogūnu.

labai skanus galiukas biggrin.gif
Atsakyti