Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(Merelanta @ 2009 12 01, 15:41)
OI KOKS GROZIS,AS LABAI SU DIDELIUS UZSIDEGIMU KEPU VISOKIUS SALDESIUS,NORECIAU LABAI RECEPTUKO 4u.gif

QUOTE(neone @ 2009 12 01, 16:10)
siandien rugstyniu sriuba ir manu kruopu apkepas. seniai jau planuoji ji pasigaminti. paziuresiu kas gausis...
Mane ir vilioja tas meducio su avietem receptas. Nes kazkaip per paieska neradau, tai gal nera patalpintas SM.

yra tas medutis puslapiu anksčiau doh.gif 191 žinutė
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 12 01, 18:18)
yra tas medutis puslapiu anksčiau  doh.gif  191 žinutė

atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
vakar pietus - klotletai su perlinem kruopom ir burokeliais marinuotais.
siandien pusryciams - keli like kotletai su padazu ir duona. pietums - plovas. vakarienei kokie sumustiniai su desra ar kas ka ras. kepsiu bandeliu su obuoliais.
Atsakyti
pusryciai - tik kava
pietus - MB nesesi desreliu su duona, as nusipirkau misraines induka, tai su duona suvartojau, dar obuolys.
vakariene - virtos bulves su saltiena (is kaimo), arbata su citrina.
Atsakyti
Vakar: pusryčiai - aš su vaiku valgėm sumuštinių, ryžiū-krabų mišrainės, vyras - mišrainės ir pieniškas dešreles ; kava/arbata/kakava
Pietūs ir vakarienė - svečiuose ax.gif

Šiandien: pusryčiai- miltiniai blynai, kava/arbata/kakava
pietūs- likučiai :agurkinės sriubos, daržovių troškinys, bulvių košė, pakepinti grikiai su parūkyta deštyte - visi valgė kas ką norėjo, bet tikslas pasiektas - tuščia mirksiukas.gif
vakarienė: silkė su brokėliais, lašinukai su marinuotais agurkėliais, rauginti kopūstai
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2009 12 01, 12:36)
Aš nežinoti tokio patiekalo..  umn.gif Kaip įdomu.  bigsmile.gif O svogūnas čia žalias ar pakepintas? Čia suprantu, kaip garnyras toks, ar ne?

Zaklada 4u.gif aš,zinau ,kad pavėlavau tau su tuo receptu,bet gal tai bus šitas.
Man pačiai bus labai ydomu
Karštos bulvių salotos
reikia:bulvių,acto,maltų juodųjų pipirų,druskos.
Padažui: lašinukų ,svogūnas,4-5 šaukštai acto maltų juod. pipirų ,cukraus,druskos
Bulves nuplaukite ,sudėkite į puodą ,užpilkite vandeniu,kad būtų apsemtos ,ir išvirkite..
Dar šiltas bulves nulupkite,padalinkite griežinėliaisir laikykite šiltai.
Padažui lašinukus ir svogūna supjaustykite kūbeliaiLašinukus paspirginkite ir perkoškite per sietelį į dubinėlį į taukus berkite svogūno kūbelius
Dar palikite 125ml. karšto vandens ,actą ,pipirų,cukraus,ir druskos
Padažą sumaišykite su karštais bulvių griežinėliais ir dėkite į orkaitę 50C karščio.
Kaitinkite30-45min.,kad bulvės įsigertų į padažą.
Kartais bulves pamaišykite.
Ištraukę pabarstykite pipirais.
Bulvių čia yra kg.kiekis.
Šaltinis žurnalas"Darbštuolė"
Gal tau šioreceptuko reikėjo 4u.gif
Atsakyti
vakar
pusryciai: vaikui karsti sumustiniai su arbata, MB kiausiniene su desrele, keli dar like blynai, kava, man kava su grietinele darbe
pietus: man sriuba burokeliu, salotos (pietus darbe) MB plovas su agurkais, vaikui naminiai koldunai su bulviu-varskes idaru
vakariene: plovas, balta misraine (nuo seniau turejom popkorno, tai vaikui iskepiau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2009 12 01, 16:31)
aha. žalias bet labai smulkiai supjaustytas. actą aš vatoju irgi ne esenciją o kokį obuolių ar vyno. iš tikro tai čia iš mano dietinio meniu tas užkandis

Oba..žalią reikėjo.. doh.gif O aš pakepiau.. Išbandžiau pradžioj su viena bulve...ir nesupykit, na tas actas man nelabai ant bulvės.. blush2.gif O gal tiesiog per daug "pavariau".. tongue.gif Tai sunaudojom tuos svogūnus padažui ant kotletų.. ax.gif

QUOTE(regna @ 2009 12 02, 01:59)
Zaklada 4u.gif  aš,zinau ,kad pavėlavau tau su tuo receptu,bet gal tai bus šitas.
Man pačiai bus labai ydomu
Karštos bulvių salotos

na va čia gal geriau būtų, jeigu dar su spirgučiais ir orkaitėj apkepti.. g.gif Atsiprintinu, ačiū. 4u.gif

Šiandieninis planas:
pusryčiams - saldūs varškės ir moliūgo blyneliai (išsikepiau iš vakaro)
pietums - rūkyta nototenija su ridikėlio/pekino kop./poro salotom su grietine
vakarienei - trinta daržovių sriuba (šparag.pupelės, žali žirneliai, moliūgas, morka, bulvė) ir iš vakarykščių likusių virtų bulvių užkepėlę padarysiu su dešra, kiaušiniu, sūriu.
Geros dienos bye1.gif
Atsakyti
šiandien:
pusryčiai: kava, šaukštas bulvių prakando (tiek tik belikę buvo)
pietūs: makaronai su padažu (niekaip neatsivalgau)
vakarienė: planuoju koldūnų, bet papildomai virsiu ir vištienos sriubytės-sultinuko (mažiukas susirgo)
Atsakyti
QUOTE(neone @ 2009 12 01, 16:27)
atsiprasau  4u.gif

nieko 4u.gif 4u.gif
Šiandien:
vyras nežinau ar valgė pusryčiams ką nors, miegojau dar. Taigi vyras išvykęs, aš pusryčiams traškučių pavariau doh.gif pietūs: burokėlių brandinta sriba, silkė su keptomis bulvėmis, vakarienė dar nežinoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 12 02, 13:05)
Šiandien:
vyras nežinau ar valgė pusryčiams ką nors, miegojau dar. Taigi vyras išvykęs, aš pusryčiams traškučių pavariau  doh.gif  pietūs: burokėlių brandinta sriba, silkė su keptomis bulvėmis, vakarienė dar nežinoma biggrin.gif

Taisau meniu biggrin.gif
I-MV brandinta burokėlių sriuba. Man -traškučiai.
II-keptos bulvės, silkė.
III- miltiniai blynai (iš pakelio, gavome kažkada seniai lauktuvių), trintos braškės wub.gif
Atsakyti
o aš snd gryzusi iš darbo iškepsiu kiaušinienę su šparaginėm pupelėm tongue.gif
Atsakyti