Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

Pusryciai: nei as nei draugas nieko nevalgem
Pietus: as namuose valgiau burokeliu misraines ir kisieliaus viriau, o draugas valge kavineje.
Vakariene: vakarykstis plovas
Itariu, kad bus ir naktipieciai unsure.gif
Atsakyti
Pusryciai: MB - kava, man - kava ir kepta duona su cesnaku
pietus - MB isidejo kotletu su duona, kai gris valgysim svieziu kopustu sriubos. Norejau kopusto likuti sunaudot, tai visa puoda priviriau, uzteks ir rytojui tikrai.
O vakarienei kepsiu cirvinius blynus, valgysim su juoduju serbentu uogiene, nes stiklainis pradarytas jau kelios dienos kaip stovi:)
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2009 12 02, 16:15)
Vakariene: vakarykstis plovas

aš labai pasiilgau plovo, žadu tikriausiai rytojui daryti smile.gif
Atsakyti
siandien valgem daug. pasisildem koses vakarykstes su mesyte. paskui barsciu. paskui zemaiciu blynu, is kameros istraukiau. savaitgali daug pridariau, tai turim dabar. pusryciams buvo kiausiniai.
Atsakyti
ssiimmaa bigsmile.gif labas pražuvele 4u.gif
Atsakyti
Šiandien visą dieną gamino vyras thumbup.gif
I. omletas, kava/ arbata
II. Brokėlių sriuba su skrandukais ( jo virtos sriubos labai tirštos)
III. Virtos bulvės apkeptos su voveruškomis, svogūnų -grietinės padažu essen.gif

Naktipiečiai: jogurtas, mandarinas, obuoliai, saldainis.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 12 02, 16:46)
Taisau meniu biggrin.gif
I-MV brandinta burokėlių sriuba. Man -traškučiai.
II-keptos bulvės, silkė.
III- miltiniai blynai (iš pakelio, gavome kažkada seniai lauktuvių), trintos braškės  wub.gif

Labai "maistiskai vertingi" pusryciai lotuliukas.gif
Atsakyti
sause, pavydžiu jei kam vyrai valgyti daro, vakar l. vėlai pasiruošiau snd kad gryzus is darbo turėčiau ko valgyti, tai bus troskinti kopustai su desrelemis (naminėmis) ir karstomis bulvėmis tongue.gif
Pusryciai ir pietus mano sumustiniai, vyrui kepti kiausinei
Atsakyti
Siandien pusryciavome - MB kava ir pora varskes blyneliu, as - kava, duona su rukytais naminiais lasinukais
Priespieciams - valgiau brandinta sv. kopustu sriuba
Pietums - MB idejau varskes blyneliu su grietine, cukrum, o grizus valgysim ta pacia brandinta sriuba ir gal dar kelis kiaulienos kepsnius prakepsiu.
Vakarienei gal sriuba pabaigsim ir cirviniai blynai, nes vakar nebeiskepiau, prisikepem duonos su cesnaku smile.gif dar tikriausiai darysiu kokiu makaronu su farsu, kad rytojui i darba butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2009 12 03, 01:38)
Labai "maistiskai vertingi" pusryciai lotuliukas.gif

tai jau tikrai doh.gif bet aš juos taip mėėėgstu blush2.gif
Siandien vyro nėra namie, valaau viena:
I-brandintos keptos bulvės, virta rūkyta dešra.
II-brandinta burokėlių sriuba.
III-kepta pengasijos file
Atsakyti
Sia savaite mes tik su tevuku dviese namie, tai kaip ir gamint nelabai reikia tongue.gif ir dar nieko nepirkau tongue.gif Antradieni buvo brandinta zirniu sriuba ir vakarykstes bulves pasikepinau keptuveje su slapianka ir valgem su svieziu kopustu salotomis. Treciadieniui pietums i darba sumustiniu su slapianka isidejau ir tu paciu kopustu salotu, vakarienei tevukas prikepe bulviniu blynu su cukinija. Tai va ju liko siandien pietums. O kas vakare bus dar nezinau ax.gif Sake, gal tevukas ka sugalvos jei netinges, o jei ne tai ant pagreicio kokiu makaronu ar ka nors sugalvosiu ax.gif
Atsakyti
Pusryciai - saltiena, su majonezu, sumustiniai su desra
Pietus - virta vistiena, bulviu kose, marinuoti agurkai
Vakarienei galbut bus miltiniai blynai
Atsakyti