Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

siandien kepsiu karpi rankovej,yra vakaryksciu virtu bulviu,tai apkepinsiu smile.gif ir bus tokia vakariene smile.gif
Atsakyti
zaklada džiugu, kad patenkina išlaidomis smile.gif
Atsakyti
šiandien:
pusryčiai: kava, arbata, sumuštiniai su tepamu sūriu
pietūs: trijų grūdų dribsnių košė, salotos (baltas ridikas, poras, pomidoras) ir kiaulienos kepsniukai
vakarienė: likę kepsniukai, troškintos daržovės (morka, svogūnas, brokolis, žirneliai, kukurūzai), desertui "grybukai" su arbata
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 12 04, 12:22)
I-kiaušinienė su svogūnais ir rūkyta dešra.
II- makaronai su kepintomis daržovėmis(morkos, svogūnai, česnakai, pievagrybiai) ir rūkyta dešra.
III- jei neišvažiuosiu į kaimą tai pribaisiu brandintą burokėlių sriubą, brandintus miltinius blynus su trintomis braškėmis.
užkandžiai: šokoladas, mandarinai

taisau meniu
Penktadienis:
I-kiaušinienė su svogūnais, rūkyta dešra.
II- burokėlių sriuba, miltiniai blynai su trintomis braškėmis, saldainiai, mandarinai, šokoladas.
Vakarienę ir šeštadienį valgysime kaime.
Atsakyti
o mūsų lapkričio mėnesio maisto išlaidos 576,82lt viską perkam valgom trys žmonės viską perkam buvom gavę iš kaimo tris litrus raugintų kopūstų ir tikrai prie tokių mūsų išlaidos supermamos prisidėjo (aš tyliai jūsų pasisakymus skaitau ir mokauusi iš jūsų) Ačiū mamos jums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savitre: 04 gruodžio 2009 - 16:18
na kad visi rašo tai ir aš savąsias parašysiu. Mes per lapkričio mėnesį išleidome 259,27lt.
Atsakyti
a mane vyras buvo palikęs mėnesiui su 200lt tai niekur nesidėsi turi suktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet jei ne mėsytė kameroj o pirkt būtų reikėję tai nžn nžn
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 12 04, 16:26)
na kad visi rašo tai ir aš savąsias parašysiu. Mes per lapkričio mėnesį išleidome 259,27lt.

geras bigsmile.gif

na ką šianien:

pusryčiai: susmuštiniai su varškyte (duona ir varškė iš pokelio, be sviesto) + kava su pienu.
pietūs: šiuškės (virtos bulvės sumaltos, 2 kiaušiniai ir šiek tiek miltų, kepta ant aliejaus keptuvėj) + padažiukas (svogūnai, lašinukai, aliejus, grietinė)
vakarienė: dukrai varškės desertas (močiutė įdėjo), puodelis pieno, dar yra sausainukų gaidelių jei prireiks, ir pora mandarinų bei obuolių.

Užkandai buvo džiuvesėliai su kava, obuolys, sultys iš pokelio.

vakar:
pusryčiai: sumuštiniai su rūkyto sūrio "dešra", kava+pienas;
pietūs: raugintų kopūstų sriuba, virtos bulvės pakeptos orkaitėj uždėjus ant viršaus "įdarą" olandiškas sūris+rūkyta dešra+grietinė+čiasnakas
vakarienė: pieniška makaroniukų sriubytė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 04 gruodžio 2009 - 17:55
Pusryciai - vakaryksciai blynai
Pietus - sriuba (morkos, sparagines pupeles, bulves), keptos sparagines pupeles su dziuveseliais ir kiausiniu, bulviu kose, ir dar namines parukytos desreles
Vakariene - pieniska makaronu sriuba
Atsakyti
O as siandien nieko negaminau, vakar velai isviriau poka zirniu, pakepinau svieziu rukytu lasinuku, daug svogunu, sumaisiau ir siandien ramu smile.gif
Pusryciai - kava
pietus - abu dejomes tos zirniu koses
vakariene - MB kol kas nieko, as pabaigiau zirnius, ir arbata su citrina, nes jauciu, kad gripas artinasi schmoll.gif
Atsakyti
Nieko šiandien negaminau, nes yra vakarykščio maistelio- išvirtos vištos šlaunelės, nuimta mėsa nuo kauliukų ir sutroškinta su pievagrybiais, morkomis, svogūnais. L. skanu thumbup.gif
Atsakyti
Ketvirtadeinį buvo troškinti kopūstai su dešrelėmis ir bulvės marškinėliuose. Tai jų aišku liko ir penktadieniui mums dviese su tėvuku pavalgyt. Vakarienei tėvukas varškės, aš silkės su batonu , kava su meduoliais, kūčiukai
Šiandien dar tėvukui liko kopūstus dabaigt, dar bus silkė su brandintomis bulvytėmis pakeptomis keptuvėje, pasidarysiu morkų-obuolių su majonezu mišrainės ir dar išsikepsiu tą pyragą su uogiene, tik užsimerkiau želatinos, bandysiu padaryt pertepimą per vidurį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 05 gruodžio 2009 - 09:33