Šiandien:
I-mažajai viešniai: vištienos piršteliai
II-mažei sūrelis, man sumuštiniai su dešryte(lauktuvės) rūkyta
III-virtos bulvės, rūkytos sardelės(lauktuvės), raugintų kopūstų salotos
IV-kūčiukai (mamytės lauktuvės), sardelės su bulvėmis.
laba
šeštadienio valgymai:
pusryčiams mb su vaiku virtus kiaušinius su majonezu valgė, aš - jogurtą su kava
pietums - plonai plonai išmušti kiaulienos karbonadukai, užkepti su svogūnais tomato padaže ir sūriu, bulvių košė, žiemai marinuota agurkų/pomidorų/svogūnų mišrainė
pavakariams - greifruktas su kava
vakarienei - barščiai, vaikui dar karbonadukas buvo likęs, mums - sumuštinukai su skumbrės/svogūno/majonezo užtepu
sekmadienį valgėm taip:
pusryčiams - omletas, užkeptas sūriu
pietums - brandinti barščiai, vaikui - vištiena parduotuvinė
, mums - šv.pomidorų su svogūnais ir grietine salotos, lašinukai, duona
vakarienei - cukinijos/moliūgo/bulvių/svogūno blyneliai su varškės padažu, kefyras
šiandien:
pusryčiams - varškė su aviečių uogiene, kava/arbata
pietums - aš cepeliną kavinėje, vaikas kebabą pirkosi, o vyro pietūs - nežinomi (ech ta šventinė sumaištis..
)
vakarienei planuoju grybus su morkomis, svogūnais tomato padaže patroškinti, virtos bulvės, kefyro dar yra.

šeštadienio valgymai:
pusryčiams mb su vaiku virtus kiaušinius su majonezu valgė, aš - jogurtą su kava
pietums - plonai plonai išmušti kiaulienos karbonadukai, užkepti su svogūnais tomato padaže ir sūriu, bulvių košė, žiemai marinuota agurkų/pomidorų/svogūnų mišrainė
pavakariams - greifruktas su kava

vakarienei - barščiai, vaikui dar karbonadukas buvo likęs, mums - sumuštinukai su skumbrės/svogūno/majonezo užtepu
sekmadienį valgėm taip:
pusryčiams - omletas, užkeptas sūriu
pietums - brandinti barščiai, vaikui - vištiena parduotuvinė

vakarienei - cukinijos/moliūgo/bulvių/svogūno blyneliai su varškės padažu, kefyras
šiandien:
pusryčiams - varškė su aviečių uogiene, kava/arbata
pietums - aš cepeliną kavinėje, vaikas kebabą pirkosi, o vyro pietūs - nežinomi (ech ta šventinė sumaištis..

vakarienei planuoju grybus su morkomis, svogūnais tomato padaže patroškinti, virtos bulvės, kefyro dar yra.
Na ka sventens taupaus ir skanaus ruosit ?
Mes turbut per Kucias iseisim, tai aisku maziau gamint reikes, tai sakiau pasidarysiu silkes su dz.grybais, turiu lasisu farso, cia savaite MAXIMOJE akcija buvo, tai jau ryt prikepsiu kotletu, gales seimyna atsivalgyt, ir dar issinest uzteks. Aisku zuvytes kepsiu, turbut gal su sezamo seklomis
dar savo rinktu grybu pakepsiu su morkomis ir svogunais pomidoru padaze
Misraine raudona sia savaite iki Kaledu namie karaliaus
Mes turbut per Kucias iseisim, tai aisku maziau gamint reikes, tai sakiau pasidarysiu silkes su dz.grybais, turiu lasisu farso, cia savaite MAXIMOJE akcija buvo, tai jau ryt prikepsiu kotletu, gales seimyna atsivalgyt, ir dar issinest uzteks. Aisku zuvytes kepsiu, turbut gal su sezamo seklomis

QUOTE(mickute7 @ 2009 12 21, 16:23)
Na ka sventens taupaus ir skanaus ruosit ?
dar savo rinktu grybu pakepsiu su morkomis ir svogunais pomidoru padaze
Misraine raudona sia savaite iki Kaledu namie karaliaus 

Labai panašus ir maniškis meniu šventėms

Mes irgi pas anytą kūčias valgysim, tai planuoju silkės su džiovintais obuoliais nusinešt, karpio gal iškepsiu, ir, žinoma, raudona mišrainė

Neapsisprendžiu dėl kūčiukų, ar bandyt pačiai kept..

QUOTE(Zaklada @ 2009 12 21, 15:59)
mano mamytė kepa, begalo skanūs, tik dabar nežinau recepto, galėsiu paklausti
QUOTE(deimapov @ 2009 12 21, 17:05)
mano mamytė kepa, begalo skanūs, tik dabar nežinau recepto, galėsiu paklausti
Būtų labai smagu.

Pusryciai - brandinti virtu bulviu ir varskes blyneliai
Pietus - brandinta darzoviu sriuba, kotletai, bulviu kose, pekino kopustas su majonezu
Vakariene - saslykai, ryziai, pamarinuoti svogunai
Kepiau kaledinius meduolius, ryt liks tik papuosti
O kucios bus pas mus, nes jau naujuose namuose, tai pas mus atvaziuos visi. Tai teks kazka sugalvoti daugiau padaryti. Tikrai zinau kad darysiu zuvi kepta, zuvies kotletus, silke gal dvieju rusiu ( tik dar nesumasciau kokias), turbut padarysiu pekino kopusto salotas su kuo nors, o kitka dar galvoju ka cia gero pasidarius.
Pietus - brandinta darzoviu sriuba, kotletai, bulviu kose, pekino kopustas su majonezu
Vakariene - saslykai, ryziai, pamarinuoti svogunai
Kepiau kaledinius meduolius, ryt liks tik papuosti
O kucios bus pas mus, nes jau naujuose namuose, tai pas mus atvaziuos visi. Tai teks kazka sugalvoti daugiau padaryti. Tikrai zinau kad darysiu zuvi kepta, zuvies kotletus, silke gal dvieju rusiu ( tik dar nesumasciau kokias), turbut padarysiu pekino kopusto salotas su kuo nors, o kitka dar galvoju ka cia gero pasidarius.
Seniau mama kepdavo, visada būdavo kalnas kūčiukų, 4 mielinės bulkos, na tiek per porą blėkučių telpa, - 2 su aguonuomis, 1 su uogiene, o viena paprasta. Pyragą tai kokį nors išsikepsiu, o kūčiukų nusiperkam. Tuo labiau, kad jei ne namie valgysim
Šiandien dieną vyrai valgys visokiausius likučius, o vakarienei žuvies kotletai su dz.grybais ir kokia nors raudona misraine

Šiandien dieną vyrai valgys visokiausius likučius, o vakarienei žuvies kotletai su dz.grybais ir kokia nors raudona misraine

QUOTE(Zaklada @ 2009 12 21, 15:59)
Neapsisprendžiu dėl kūčiukų, ar bandyt pačiai kept..
Kaip darot? Gal žinot kokių skanių taupių kūčiukų receptų? 

Mano kuciukai:
1 stikline vandens
1 a.s. druskos
1 v.s. cukraus
20 g slapiu mieliu (sausu 7 g)
500 g miltu
2 v.s. aguonu
Tešla minko duonkepe man, bet laisvai galima ir rankomis uzminkyt.
volioju plonas juosteles ir pjaustau mazyciais gabaliukais,nes kepdami issipucia.
Jeigu noriu minkstesniu,ipilu truputuka aliejaus.
Šiandien:
I-sumuštiniai su rūkyta dešra, rauginti agurkai
II- sūreliai, sumuštiniai, kepenėlių guliašas su daug svogūnų. Raugintas agurkas, rauginti kožūstai, duna.
III-kepenėlės
I-sumuštiniai su rūkyta dešra, rauginti agurkai
II- sūreliai, sumuštiniai, kepenėlių guliašas su daug svogūnų. Raugintas agurkas, rauginti kožūstai, duna.
III-kepenėlės
QUOTE(šarūnė @ 2009 12 22, 16:19)
Mano kuciukai:
Ačiū už receptą, išsisaugojau, bet šiemet turbūt nebekepsiu..

antradienio meniu:
pusryčiams - grikių košė su sviestu, kava/arbata
pietums - bulviniai blynai su mėsa, sviesto/grietinės padažu
vakarienei - kopūstų kotletai su bulvių koše ir raudonu padažu, obuolių kompotas
šiandien:
pusryčiams - vyras bulvinį blyną dar rado

pietums bus brandinti kopūstų kotletai
vakarienei galvoju raugintų kopūstų su džiovintais grybais sriubą išvirti ir jei liks dar bulvių košės, tai marinuotų grybų su svogūnais ir grietine paruošiu.