Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

I - arbatos daug daug gėriau nes vėl gerklę skauda ir sausainius kimsau blush2.gif
II - user posted image

o vakarienės dar nesugalvojau blush2.gif
Atsakyti
Su šventėm Jus visas 4u.gif
Pastarosiomis dienomis mūsų meniu irgi buvo toks belekoks, šventinis. Svečiuose tai mes, tai pas mus.
Šiandien bus normalesnis meniu, o ryt vėl išvažiuojam į svečius, tad grįšim tik po švenčių jau.
Šiandien pusryčiai: keptos bulvės,uvies piršteliai, dešrelės, apelsinai.
Pietūs - išėmiau iš kameros kumpio, kepsiu "šašlykus" orkaitėj.
Vakarienė - bus likučiai nuo pietų, nes ilgam išvažiuojam, tai kad maistas negestų likęs.

Beje, ar kuri jau buvot Maximoj? Kaip tas faršas (tiksliau malta kiauliena) kur su akcija? Ar jis supakuotas pakuotėse ar sveriamas? Jei supakuotas, kokia ten jo sudėtis parašyta - ar šimtaprocentinė kiauliena ar su priemaišom (soja, E visokie ir t.t.)?
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 12 29, 11:19)
Su šventėm Jus visas  4u.gif

Beje, ar kuri jau buvot Maximoj? Kaip tas faršas (tiksliau malta kiauliena) kur su akcija? Ar jis supakuotas pakuotėse ar sveriamas? Jei supakuotas, kokia ten jo sudėtis parašyta - ar šimtaprocentinė kiauliena ar su priemaišom (soja, E visokie ir t.t.)?

Dėkui, Tave taip pat wink.gif
Aš ir tuo faršu susigundžiau, bet nepirksiu, nes krikšto tėveliai prikrovė mums mėsos tai pilnas šaldiklis dar yra smile.gif
Atsakyti
vis dar likucius tustinam, po svenciu pradesim vel taupiau gyvent ax.gif
Atsakyti
Rytinė pašvaistė, aš pirkau, bet palikau mašinoje kai gryšiu pažiūrėsiu kas parašyta, ji yra supakuota, o kaip vista nepasiziurejau į sudėtį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 13:11)
Rytinė pašvaistė, aš pirkau, bet palikau mašinoje kai gryšiu pažiūrėsiu kas parašyta, ji yra supakuota, o kaip vista nepasiziurejau į sudėtį blush2.gif


Ačiū 4u.gif Lauksiu 4u.gif
Nes aš kataloge pasižiūrėjau, kad Meistro kokybės užrašas ant to faršo, tai ir galvoju ar supakuotas bus.
Atsakyti
Rytinė pašvaistė, ok gryžusi informuosiu ką aš ten papirkau pioneer.gif
Atsakyti
Sveikos,
pusryciai- kava
pietus - antis su slyvomis ir keptais obuoliais( vis dar mucinu doh.gif )
vakariene- as einu i firmos baliu ax.gif flirt.gif , MB namie turi vakar virtos kinietiskos baltuju grybu ir vistienos sriubos, beigi tos pacios anties wacko.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 29 gruodžio 2009 - 13:04
Diva:), kaip atrodo ta kinietiška sriuba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 29 gruodžio 2009 - 13:04
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 14:04)
Diva:), kaip atrodo ta kinietiška sriuba g.gif

Esu cia jau rasiusi kadaise , dar pakartosiu,
stai cia ta sriubyte ir receptas, tik as nededu juoduju grybu - vien tik su "koralais" : , ir naudoju bulviu krakmola, nes niekad negaunu kukuruzu.Dar -nevolioju kiekvieno gabalelio atskirai krakmole, o tiesiog i dubeneli su file supjaustyta ipilu koki sauksta gera ir vat taip apvolioju, apvoliuju, gaunasi kur ne kur, nes man per daug to krakmolo , pirma karta dariau kiekviena gabaleli, tai keiciau vandeni 3 kartus biggrin.gif , man per daug "kisieline" pasidaro. Bet jei kukuruzu naudoti krakmola, tai jo galima daugiau pilti.

http://gardesiai.blo...nos-sriuba.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 29 gruodžio 2009 - 13:11
Diva:), o kur tu tuos koralus perki? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 29 gruodžio 2009 - 13:14
Yra pirkti Maximose, Iki, gal ir Rimi, bet Maximose tai tikrai, buna padeta tuose skyreliuose, kur japoniski visokie gaminiai suhio gamybai,padazai , sriubos ju ir t.t.


Taip atrodo tie grybai, tik pas mus jie melyname pokelyje tamsiame- cia is interneto istraukiau, kad esme suprasti. Pries dedant i sriuba, juos reikia pamirkyti siltame vandenyje ( ant pokelio raso apie 60 min, bet as niekada tiek nelaikau, palaikau kokiu 15 min. ir i puoda smile.gif )
user posted image

Ju pokas kainuoja 10 lt, uztenka 2 kartams normaliam sriubos puodui.Tai gaunasi grybai 5 lt, vistienos file irgi apie 5 lt, na ir druska, cukrus, pipirai( as beja dedu tik baltus maltus , ne juodus- daug daug geresnis skonis), actas. Dar visada baigiant virti idedu svoguno laiskuciu smulkiai supjaustytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 29 gruodžio 2009 - 13:27