Yra pirkti Maximose, Iki, gal ir Rimi, bet Maximose tai tikrai, buna padeta tuose skyreliuose, kur japoniski visokie gaminiai suhio gamybai,padazai , sriubos ju ir t.t.
Taip atrodo tie grybai, tik pas mus jie melyname pokelyje tamsiame- cia is interneto istraukiau, kad esme suprasti. Pries dedant i sriuba, juos reikia pamirkyti siltame vandenyje ( ant pokelio raso apie 60 min, bet as niekada tiek nelaikau, palaikau kokiu 15 min. ir i puoda

)

Ju pokas kainuoja 10 lt, uztenka 2 kartams normaliam sriubos puodui.Tai gaunasi grybai 5 lt, vistienos file irgi apie 5 lt, na ir druska, cukrus, pipirai( as beja dedu tik baltus maltus , ne juodus- daug daug geresnis skonis), actas. Dar visada baigiant virti idedu svoguno laiskuciu smulkiai supjaustytu.