Ne, merginos, nespeju su jumis - kai ka sumanau padaryti valgyti, tai jus jau bunat 10 lapu prirase... Jau sirdeliu kaip noriu troskintu , bet MB nemegsta, tai taip ir nepasidarau... O man tai vis dar dieta - ner nei ka parasyti ka valgau
Pusryčiai: vyras valgė sumuštinius su rūkyta dešra Priešpiečiai: kepinti "durniukai", vyras dar ledų. Pietūs: raugintų agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis, makaronai su faršu, sūriu Vakarienė: makaronai
junguosi ir aš prie jūsų gal galite patarti ką galima dar padaryti iš grybų, ruosuosi ryt kaip nors sunaudoti grybus bet nzn kaip, paprastai su padazu atsibodo, o ir vakar kepiau žemaičių blynus su grybais, tai atsidariusi esu dideli stiklaini dalį sunaudojau o ką su kitais daryti taip ir nesugalvoju va čia mano saulėgražos mišrainytė daryta snd su tunu
Sveikutes kaip seniai cia bebuvau gime maziukas tai vis nera laiko parasyti, ir tema kazkur pametusi buvau Bet db jau radau tai stengsiuosi rasyti ka gaminam taupancio. Pas mus snd vakaryksciai kotletukai kiaulienos su bulviu kose ir bandysiu kepti bulvines bandeles pagal Sonatina
Pusryčiai: aš - grūūdėta varškė, kava su pienu , vyras - nieko pietūs: aš bulvių košė su vakarykščiais vištos likučiais, vyras - bulvių košė su dešrelėmis vakarienė: visi - kugelis su padažu ( svogūnai, morkos, česnakai, konservai šernienos)
Na grybus dažniausiai tai su grietines kokiu nors padažu darau. Dar visai skanu su morkomis, svogūnais ir pomidorų padažu, tai ir šilti ir šalti sueina. Daug kur grybus galima dėti - ir į visokius kotletus, ir su silke, visokie apkepai, bandeles Pas mus šiandien kepta pangasija su svogūnais. Bet kažko dar skanaus užsimaniau tai išsiplakiau kiaušinį piene ir prisikepiau batono