Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

Ne, merginos, nespeju su jumis verysad.gif - kai ka sumanau padaryti valgyti, tai jus jau bunat 10 lapu prirase...
Jau sirdeliu kaip noriu troskintu doh.gif , bet MB nemegsta, tai taip ir nepasidarau...
O man tai vis dar dieta biggrin.gif - ner nei ka parasyti ka valgau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 17 lapkričio 2009 - 17:13
Ir mano zuvis ideta uzkepta wub.gif ..

Su Jubiliejais sveikinu sia saunia Tema ir jos mama biggrin.gif Deimapov 4u.gif !!! ( su tema ir su 5 metais kartu 4u.gif )
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 17, 17:58)

o čia tavo dieta ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 17, 17:58)
Ir mano zuvis ideta uzkepta wub.gif ..
Su  Jubiliejais sveikinu sia saunia Tema ir jos mama  biggrin.gif Deimapov  4u.gif !!! ( su tema ir su 5 metais kartu 4u.gif )

Oj kaip ačiū bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif
Šiandien visą dieną kepta žuvis (vyras savaitgalį prigaudė), duona, marinuotos morkos. Ledai, traškučiai, saldainiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 11 17, 19:52)
o čia tavo dieta ?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aj irnesakyk.gif del jubilieju galima ir sugriesint! hihihi.gif

Pusryciai - kava
Priespieciai tuoj bus ir pietus- 5 grudu kose su mamos braskiu uogienes sauksteliu
Vakariene - dar nezinau, bet itariu nieko gero schmoll.gif biggrin.gif

Atsakyti
Pusryčiai: vyras valgė sumuštinius su rūkyta dešra
Priešpiečiai: kepinti "durniukai", vyras dar ledų.
Pietūs: raugintų agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis, makaronai su faršu, sūriu
Vakarienė: makaronai
Atsakyti
junguosi ir aš prie jūsų 4u.gif
gal galite patarti ką galima dar padaryti iš grybų, ruosuosi ryt kaip nors sunaudoti grybus bet nzn kaip, paprastai su padazu atsibodo, o ir vakar kepiau žemaičių blynus su grybais, tai atsidariusi esu dideli stiklaini dalį sunaudojau o ką su kitais daryti taip ir nesugalvoju blush2.gif
va čia mano saulėgražos mišrainytė daryta snd biggrin.gif su tunu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 18 lapkričio 2009 - 16:40
Sveikutes smile.gif
kaip seniai cia bebuvau blush2.gif gime maziukas tai vis nera laiko parasyti, ir tema kazkur pametusi buvau doh.gif
Bet db jau radau tai stengsiuosi rasyti ka gaminam taupancio.
Pas mus snd vakaryksciai kotletukai kiaulienos su bulviu kose ir bandysiu kepti bulvines bandeles pagal Sonatina smile.gif
Atsakyti
Pusryčiai: aš - grūūdėta varškė, kava su pienu , vyras - nieko
pietūs: aš bulvių košė su vakarykščiais vištos likučiais, vyras - bulvių košė su dešrelėmis
vakarienė: visi - kugelis su padažu ( svogūnai, morkos, česnakai, konservai šernienos)
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 11 18, 16:50)
gime maziukas

Kuo dideliausi sveikinimai mergyt 4u.gif
Atsakyti
Na grybus dažniausiai tai su grietines kokiu nors padažu darau. Dar visai skanu su morkomis, svogūnais ir pomidorų padažu, tai ir šilti ir šalti sueina. Daug kur grybus galima dėti - ir į visokius kotletus, ir su silke, visokie apkepai, bandeles
Pas mus šiandien kepta pangasija su svogūnais. Bet kažko dar skanaus užsimaniau tai išsiplakiau kiaušinį piene ir prisikepiau batono tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 11 18, 20:17)
Kuo dideliausi sveikinimai mergyt  4u.gif

aciu smile.gif
Atsakyti