Įkraunama...
Įkraunama...

Planavimas ir žindymas

Sveikos mergytes drinks_cheers.gif
na dabar jau galit sveikinti 4u.gif ,vakar buvau pas gyd.padare ekoskopa 7savaites ir 6d. nestuke.gif .Suneli tik vakarais jau tebemaitinu,bet greit nutrauksiu,nes paciai savijauta bloga,pykina,jau vemiu doh.gif ,erzina kvapai,mesos schmoll.gif ...na iskesiu blush2.gif ,kai laukiaus sunelio tas pats buvo doh.gif .
Esu begalo laiminga,ir jums visoms linkiu kuo greiciau nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maado09 @ 2010 02 24, 19:12)
na dabar jau galit sveikinti 4u.gif ,vakar buvau pas gyd.padare ekoskopa 7savaites ir 6d. nestuke.gif .Suneli tik vakarais jau tebemaitinu,bet greit nutrauksiu,nes paciai savijauta bloga,pykina,jau vemiu doh.gif ,erzina kvapai,mesos schmoll.gif ...na iskesiu blush2.gif ,kai laukiaus sunelio tas pats buvo doh.gif .
Esu begalo laiminga,ir jums visoms linkiu kuo greiciau nestuke.gif  thumbup.gif

Valioo!! Nuoširdžiausi sveikinimai!! clap.gif clap.gif Linkiu,kad kuo greičiau pasibaigtų visi negalavimai ir kuo greičiau pradėtumėt mėgautis nestuke.gif Kaip smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maado09 @ 2010 02 24, 19:12)

Tai jau sveikinam GARSIAI nestuke.gif - sveikatytes, ir kad greiciau blogumai praeitu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

p.s. kazin kaip Neraitei NT blush2.gif gal dar viena nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(maado09 @ 2010 02 24, 20:12)

sveikinu 4u.gif

mane irgi žiauriai pykino per pirmą nėštumą doh.gif tikriausiai ir per antrą tas pats, bet svarbu nestuke.gif bigsmile.gif tie blogumai, nors ir prailgsta, praeina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virvė: 25 vasario 2010 - 19:31
QUOTE(maado09 @ 2010 02 24, 20:12)

Didziuliai sveikinimai!!! smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sekmytes!!!
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Va mano NT
user posted image
Linkiu ir kitoms kuo grečiau pamatyt II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 27, 13:08)
Laba diena  4u.gif
Va mano NT
Linkiu ir kitoms kuo grečiau pamatyt II  mirksiukas.gif

Labai sveikinu - sveikatytes ir lengvo nestumo thumbup.gif 4u.gif

Ziuriu, kad atsilus orams - grizta gandrai bigsmile.gif lotuliukas.gif
Tikiuosi, ir musu nameliu neaplenks... wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aga, juk kovo 25d - gandru diena.. kad pargris, tai visas ir aplankys mirksiukas.gif laikom laikom kumstukus!
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 27, 13:08)
Laba diena  4u.gif
Va mano NT

Sveikinimai!! Jums abiems kuo geriausios savijautos 4u.gif 4u.gif
Smagu,kad nestuke.gif vis daugėja thumbup.gif
Atsakyti
labutis,

perskaiciau jusu diskucijas, jei priimsit jungiuosi i jusu gretas. mano mergikei jau beveikt pusantru metuku, maitinu pati ir jau kaip antras planuose. bet mano situacija dar apsunkina kad su LAyla sunkiai pastojom, nes man nepraeinantis kiausintakis.

mmm prasidejo per naujus doh.gif ir reguliariai kas 29d budavo,du kartus buvo, o jau savaite veluoja dariausi NT bet vis I randu. Bet kazkaip pastarosiom dienom zemas kraujospudis, traukia ant rugstaus. kai labai norisi maziuko, tai bijau isisvajoti kad paskui skaidziai netektu nusivilti blush2.gif

ar buvo kuriai, kad digtu reguliarus ciklas atsirades.
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif nu va pasiguodziau o si ryta mmm parejo
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2010 03 01, 10:40)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nu va pasiguodziau o si ryta mmm parejo

na, kitą kartą pasiseks 4u.gif
mums su pirmu pastojimu irgi buvo bėdų, tai dabar kaip tik nesirūpinu ir nestresuoju, kai ateina mmm, nes žinau, kad anskčiau ar vėliau pavyks, juk vieną vaiką jau turim.
tiesa, tų mėmių šiandien ir sulaukiau doh.gif ai, nors laiku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 27, 14:08)
Laba diena  4u.gif
Va mano NT
user posted image

kaip gražu! 4u.gif thumbup.gif

mano BT grafikas labai tvarkingai pakilo per O ir nusileido prieš mmm, tai džiaugiuos biggrin.gif
džiaugiuos ir dėl to, kad yra pavyzdžių, jog ir maitinant galima pastot. mėginsiu šiek tiek paretint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virvė: 02 kovo 2010 - 15:03