Įkraunama...
Įkraunama...

Planavimas ir žindymas

QUOTE(Kristina A-A @ 2010 02 28, 21:29)
labutis,

ar buvo kuriai, kad digtu reguliarus ciklas atsirades.

Sveika prisijungus 4u.gif

mano ciklas kol kas nera reguliarus rolleyes.gif
manau, kad del zindymo tai normalu, nors ne visoms taip buna...

Dabar mano pupa valgo MP tik pries vakarini miegeli, ir jau ketvirta naktis ismiega visa nakti be jokiu zyzimu thumbup.gif O ryte apie 7 val. geria misinuka... o as taip bijojau nakti neduot papulio, pasirodo visai imanoma bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(virvė @ 2010 03 02, 15:59)
džiaugiuos ir dėl to, kad yra pavyzdžių, jog ir maitinant galima pastot. mėginsiu šiek tiek paretint ax.gif

galima galima 4u.gif mes nuo lapkricio planavom ,o dabar pagavom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2010 03 01, 09:40)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nu va pasiguodziau o si ryta mmm parejo

QUOTE(virvė @ 2010 03 02, 14:59)
tiesa, tų mėmių šiandien ir sulaukiau doh.gif  ai, nors laiku biggrin.gif

Man atrodo ir aš mmm sulauksiu,nes nejaučiu jokių požymių, kad būtų užkibę.
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2010 03 03, 15:54)
Man atrodo ir aš  mmm sulauksiu,nes nejaučiu jokių požymių, kad būtų užkibę.

būk optimistė biggrin.gif tie požymiai dažniausiai nesijaučia...
Papildyta:
QUOTE(make-up @ 2010 03 03, 14:22)
Sveikutes 4u.gif
galima galima  4u.gif mes nuo lapkricio planavom ,o dabar pagavom 4u.gif

reiškias aplenkėt, nes mes irgi nuo lapkričio biggrin.gif

vakar pasiekiau rekordą - nemaitinau nuo 7 ryto iki 15val., o paskui tik 22val. ir kažkada naktį (kai miegu, visai nesiorientuoju laike). tai čia jau buvo labai retai. o šiandien tokios isterijos buvo, kad neturėjau, ką daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 03 04, 15:05)
būk optimistė biggrin.gif  tie požymiai dažniausiai nesijaučia...
Papildyta:
reiškias aplenkėt, nes mes irgi nuo lapkričio biggrin.gif

vakar pasiekiau rekordą -  nemaitinau nuo 7 ryto iki 15val., o paskui tik 22val. ir kažkada naktį (kai miegu, visai nesiorientuoju laike). tai čia jau buvo labai  retai. o šiandien tokios isterijos buvo, kad neturėjau, ką daryt doh.gif

o tu bandai nemaitint del pastojimo ar tiesiog jau nusprendei nutraukt maitinima.
Nes as tai nesiruosiu baigti maitint schmoll.gif na nakti ji pas mane nuo 3 menesiu nevalgo,kartais tik uzeina ,tai buna,kad prasibudus papraso ,bet manes tai nevargina.O diena ,tai jei as bunu namie tai visad kada ji nori ,tada gauna.
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2010 03 05, 01:03)
o tu bandai nemaitint del  pastojimo ar tiesiog jau nusprendei nutraukt maitinima.
Nes as tai nesiruosiu baigti maitint  schmoll.gif na nakti ji pas mane nuo 3 menesiu nevalgo,kartais tik uzeina ,tai buna,kad prasibudus papraso ,bet manes tai nevargina.O diena ,tai jei as bunu namie tai visad kada ji nori ,tada gauna.

nekėtinu baigt maitint schmoll.gif tiesiog kartais savaime gaunasi, kad mažai valgo, anądien buvom svečiuose, dar prieš tai į paskaitas ėjau, tai ir liko beveik be MP.
manęs nežavi mintis atimt MP, kai vaikui to reikia. o kai neprašo, nesiūlau. ji auga ir vis dažniau užsižaidžia. tik naktim daug valgo... nors jau buvo viena naktis, kai MP neįsiūliau, kai buvo atsibudus. labiausiai norėčiau, kad ji pati išaugtų. prolaktinas vis vien nepadeda pastot.
Atsakyti
labutis,
kazkaip man irgi nesinori mazosiosd kriausti ir nutraukti maitinima. uzsisakiau OT bandysim taip gaudyti antra stebukliuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 03 04, 14:05)
būk optimistė biggrin.gif  tie požymiai dažniausiai nesijaučia...

Šiandien neiškenčiau ir pasidariau NT. Parodė tik I verysad.gif Lauksiu mmm, tikiuosi neužilgo pasirodys. O su tom gleivėm tai tikrai nesąmonė, toks vaizdas, kad per mėnesį buvo po 5kartus vaisingų ir nevaisingų dienų doh.gif
Labai aš rimtai susidomėjusi tais ovuliacijos testais, bet kokį pirkti?? Kai pažiūrėjau tai tie vienkartiniai toookie brangūs, aš juos per savaitę ir sunaudočiau doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitoria: 05 kovo 2010 - 20:18
pabandžiau OT ir grįžau prie BT, nes negerti pora val. man sudėtinga biggrin.gif be to, BT grafikas ir būsimas mmm parodo, o OT - ne schmoll.gif
o gleivių metodas netinkamas žindant, nes maitinant išskyrų būna dažnai. kažkur skaičiau...
Atsakyti
as OT pas nikas-zydros akys uzsisakiau, pigiau negu vaistineje gaunasi. man OT kazkaip labiau patiko negu BT matuoti,nes mazoji naktim keliasi,tai ryte as jau bunu is kokio pampio nubegusi i vonia,ar kazko kitko atnesti tai o ten reikia neislipus is lovos matuotis.tai man kazkaip nelabai
Atsakyti
Ar galima pastoti, jeigu po gimdymo dar nebuvo mėnesiniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coliuke-coliuke @ 2010 03 07, 11:59)
Ar  galima pastoti, jeigu po gimdymo dar nebuvo mėnesiniu?  g.gif

įmanoma ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristina A-A @ 2010 03 06, 21:09)
as OT pas nikas-zydros akys uzsisakiau,  pigiau negu vaistineje gaunasi. man OT kazkaip labiau patiko negu BT matuoti,nes mazoji naktim keliasi,tai ryte as jau bunu is kokio pampio nubegusi i vonia,ar kazko kitko atnesti tai o ten reikia neislipus is lovos matuotis.tai man kazkaip nelabai

aš nuo 24val. iki 10 ryto nelipu iš lovos - vaikas į pampį beveik nieko nedaro, nieko nereikalauja, nebent MP.
aišku, tik į paskaitas keliuos, kol mažoji miega, bet BT matuoju anksčiau
Atsakyti