Įkraunama...
Įkraunama...

Planavimas ir žindymas

Šiandien atvarė mėnkės
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2010 03 09, 21:24)
Šiandien atvarė mėnkės

4u.gif 4u.gif 4u.gif

p.s. as tai nelaukiu kovo 22 d. doh.gif MB gimtadienis, butu gera dovana nestuke.gif rolleyes.gif Bet apsidraudimui, jauciu reik pagalvot, ka cia krizes salygom padovanot... lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lokiukas @ 2010 03 12, 20:06)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

p.s. as tai nelaukiu kovo 22 d.  doh.gif  MB gimtadienis, butu gera dovana  nestuke.gif  rolleyes.gif  Bet apsidraudimui, jauciu reik pagalvot, ka cia krizes salygom padovanot...  lotuliukas.gif  ax.gif

lotuliukas.gif geras
Papildyta:
kaip greit mus iškraustė į planuojančiųjų pašnekesius. turbūt sumažės naujokių
Atsakyti
QUOTE(Lokiukas @ 2010 03 12, 19:06)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

p.s. as tai nelaukiu kovo 22 d.  doh.gif  MB gimtadienis, butu gera dovana  nestuke.gif  rolleyes.gif  Bet apsidraudimui, jauciu reik pagalvot, ka cia krizes salygom padovanot...  lotuliukas.gif  ax.gif

Tikrai būtų nuostabi dovana thumbup.gif
QUOTE(virvė @ 2010 03 14, 00:17)
lotuliukas.gif  geras
Papildyta:
kaip greit mus iškraustė į planuojančiųjų pašnekesius. turbūt sumažės naujokių

O aš ir nepastebėjau, nes esu užsisakius prenumeratą.
Kažkaip ne taip mus suprato,kavos kartu juk negeriam ir neblevyzgojam apie bile ką g.gif Tikrai sumažės naujokių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2010 03 14, 11:15)
Tikrai būtų nuostabi dovana  thumbup.gif

O aš ir nepastebėjau, nes esu užsisakius prenumeratą.
Kažkaip ne taip mus suprato,kavos kartu juk negeriam ir neblevyzgojam apie bile ką  g.gif Tikrai sumažės naujokių  verysad.gif

jei kolegos nieko prieš, parašysiu moderatorei. juk nenuklydom nuo temos, į mytus neinam, apie manikiūrą ir pyragus nekalbam.
man asmeniiškai atrodo, kad būt gerai jei ir esamos mamos ir nestuke.gif pasireikštų čia, o plepalus jos nebelys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 03 14, 20:10)
jei kolegos nieko prieš, parašysiu moderatorei. juk nenuklydom nuo temos, į  mytus neinam, apie manikiūrą ir pyragus nekalbam.
man asmeniiškai atrodo, kad būt gerai jei ir esamos mamos ir  nestuke.gif  pasireikštų čia, o plepalus jos nebelys doh.gif

Aš už!! Tiesą sakant, pati norėjau dieną moderatorei parašyti, bet neišdrįsau blush2.gif Čia juk nėra tušti plepalai, kuriais šiukšlinam forumą schmoll.gif
Atsakyti
parašiau, bet nieko iš to: schmoll.gif
"tačiau jūs būtent plepesių temą iš jos padarėt su "oi, kaip nelaukiu mmm", "užjaučiu, kad jos atėjo", "kada dabar nelauki?", "ooo, sveikinimai " ir t.t., ir pan. Tokios žinutės jokios išliekamosios vertės neturi ir todėl tema buvo perkelta pas planiukes."

pačios kaltos
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 03 17, 08:22)
parašiau, bet nieko iš to:  schmoll.gif
"tačiau jūs būtent plepesių temą iš jos padarėt su "oi, kaip nelaukiu mmm", "užjaučiu, kad jos atėjo", "kada dabar nelauki?", "ooo, sveikinimai  " ir t.t., ir pan. Tokios žinutės jokios išliekamosios vertės neturi ir todėl tema buvo perkelta pas planiukes."

pačios kaltos

Sveikos 4u.gif
Gaila, aisku, kad iskele musu temute, bet kur kitur pasisakyt kaip sekasi planuot... o ir pasveikint suplanavusias mamytes norisi juk... g.gif Ai, nezinau, bet as atejus i sita temute, radau daug naudingos info, tema "planavimas ir zindymas"... o nukrypimu nuo temos yra ir kitose temelese... unsure.gif

O gal galima palikti ta temute, istrynus plepalu postus Planavime, o sita tegu buna plepejimui Planuojanciu pasnekesiuose, ar taip negalima... Juk yra tikrai naudingos info... unsure.gif ax.gif Ir atrast lengviau, nes as pvz. net neieskociau plepaluose, jei man reiktu kazkokios info... blush2.gif

...Na, kadangi jau mes tapom plepsem biggrin.gif , tai noriu pasiguost, kad ziaurus PMS pas mane, jau nuo vakar sokoladas mano draugas Nr.1, ziauriai skauda galva, pilva maudzia kaip visada, tai mastau, kada cia parsivilks tos nelabosios... doh.gif
Tikiuosi nebus velavimo 2 savaites kaip praeita karta... schmoll.gif
Atsakyti
Tylu kazkaip cia... apmiro temute... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lokiukas @ 2010 03 19, 22:21)
Tylu kazkaip cia... apmiro temute... unsure.gif

nėr nuotaikos doh.gif

jau buvau rašius moderatorei dėl temos perkėlimo, bet žinot, moderatorius visada teisus. užsispyrė, nes, matyt, trijų žmonių plepalų tema yra didesnės vertės nei tokia panaši planavime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 03 21, 16:25)
nėr nuotaikos doh.gif

jau buvau rašius moderatorei dėl temos perkėlimo, bet žinot, moderatorius visada teisus. užsispyrė, nes, matyt, trijų žmonių plepalų tema yra didesnės vertės nei tokia panaši planavime doh.gif

4u.gif tai jau taip, nuotaika apgadino, tas musu temutes iskelimas, kazkur visos dingo planuotojos ir prisiplanavusiu nauju nera... gaila... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lokiukas @ 2010 03 21, 23:11)
4u.gif  tai jau taip, nuotaika apgadino, tas musu temutes iskelimas, kazkur visos dingo planuotojos ir prisiplanavusiu nauju nera... gaila...  unsure.gif

paskaitau ir matau, kad beveik visos nėštumo planavimo temos nukrypsta į plepalus, tai pikta, kad nevienodai temas įvertina g.gif jeigu dabar būtų pms, tikrai kovočiau už temos sugražinimą lotuliukas.gif . tuo pačiu metu nesinori kvaršinti sau galvą..... nėr čia didelės nelaimės. dar geriau - mažiau plepu, daugiau laiko vaikui lieka lotuliukas.gif
Atsakyti