Šiandien atvarė mėnkės
QUOTE(Vitoria @ 2010 03 09, 21:24)
Šiandien atvarė mėnkės

p.s. as tai nelaukiu kovo 22 d.

QUOTE(Lokiukas @ 2010 03 12, 20:06)

Papildyta:
kaip greit mus iškraustė į planuojančiųjų pašnekesius. turbūt sumažės naujokių
QUOTE(Lokiukas @ 2010 03 12, 19:06)

Tikrai būtų nuostabi dovana

QUOTE(virvė @ 2010 03 14, 00:17)

Papildyta:
kaip greit mus iškraustė į planuojančiųjų pašnekesius. turbūt sumažės naujokių
O aš ir nepastebėjau, nes esu užsisakius prenumeratą.
Kažkaip ne taip mus suprato,kavos kartu juk negeriam ir neblevyzgojam apie bile ką

QUOTE(Vitoria @ 2010 03 14, 11:15)
Tikrai būtų nuostabi dovana
Kažkaip ne taip mus suprato,kavos kartu juk negeriam ir neblevyzgojam apie bile ką
Tikrai sumažės naujokių 

jei kolegos nieko prieš, parašysiu moderatorei. juk nenuklydom nuo temos, į mytus neinam, apie manikiūrą ir pyragus nekalbam.
man asmeniiškai atrodo, kad būt gerai jei ir esamos mamos ir

QUOTE(virvė @ 2010 03 14, 20:10)
jei kolegos nieko prieš, parašysiu moderatorei. juk nenuklydom nuo temos, į mytus neinam, apie manikiūrą ir pyragus nekalbam.
pasireikštų čia, o plepalus jos nebelys 

Aš už!! Tiesą sakant, pati norėjau dieną moderatorei parašyti, bet neišdrįsau

parašiau, bet nieko iš to:
"tačiau jūs būtent plepesių temą iš jos padarėt su "oi, kaip nelaukiu mmm", "užjaučiu, kad jos atėjo", "kada dabar nelauki?", "ooo, sveikinimai " ir t.t., ir pan. Tokios žinutės jokios išliekamosios vertės neturi ir todėl tema buvo perkelta pas planiukes."
pačios kaltos

"tačiau jūs būtent plepesių temą iš jos padarėt su "oi, kaip nelaukiu mmm", "užjaučiu, kad jos atėjo", "kada dabar nelauki?", "ooo, sveikinimai " ir t.t., ir pan. Tokios žinutės jokios išliekamosios vertės neturi ir todėl tema buvo perkelta pas planiukes."
pačios kaltos
QUOTE(virvė @ 2010 03 17, 08:22)
parašiau, bet nieko iš to:
pačios kaltos

pačios kaltos
Sveikos

Gaila, aisku, kad iskele musu temute, bet kur kitur pasisakyt kaip sekasi planuot... o ir pasveikint suplanavusias mamytes norisi juk...

O gal galima palikti ta temute, istrynus plepalu postus Planavime, o sita tegu buna plepejimui Planuojanciu pasnekesiuose, ar taip negalima... Juk yra tikrai naudingos info...

...Na, kadangi jau mes tapom plepsem

Tikiuosi nebus velavimo 2 savaites kaip praeita karta...

Tylu kazkaip cia... apmiro temute...

QUOTE(Lokiukas @ 2010 03 19, 22:21)
nėr nuotaikos

jau buvau rašius moderatorei dėl temos perkėlimo, bet žinot, moderatorius visada teisus. užsispyrė, nes, matyt, trijų žmonių plepalų tema yra didesnės vertės nei tokia panaši planavime

QUOTE(virvė @ 2010 03 21, 16:25)
nėr nuotaikos
jau buvau rašius moderatorei dėl temos perkėlimo, bet žinot, moderatorius visada teisus. užsispyrė, nes, matyt, trijų žmonių plepalų tema yra didesnės vertės nei tokia panaši planavime

QUOTE(Lokiukas @ 2010 03 21, 23:11)

paskaitau ir matau, kad beveik visos nėštumo planavimo temos nukrypsta į plepalus, tai pikta, kad nevienodai temas įvertina