Įkraunama...
Įkraunama...

Planavimas ir žindymas

QUOTE(Lokiukas @ 2010 03 24, 18:18)
Sveikos  4u.gif

Man jau mm veluoja 6 dienas, tai siandien nesitveriau, ir pasidariau NT...  ax.gif
Kadangi, slapimas ne rytinis, tai antra juostele neryski, bet man ir tokio ryskumo pakanka...  biggrin.gif

Prasom vertint  blush2.gif
user posted image

Taigi pastojau, kai palikau viena maitinima, pries vakarini miegeli, nakimis si cikla jau nebemaitinau. Taigi planavimas ir zindymas suderinama  drinks_cheers.gif

Beje su pirmu vaiku irgi pastojau antra cikla.

Sekmes planuojancioms  bigsmile.gif , gandrai jau parskrido...  4u.gif

Kazkodel nerodo man foto...

sveikinu 4u.gif

gaila, bet mane nelabai optimistiškai nuteikia, kad dauguma čia pastoja tik žymiai sumažinę maitinimų doh.gif turbūt neturiu tam nei valios, nei drąsos unsure.gif
Atsakyti
Uz sveikinimus dar garsiai nedekosiu, dar reikia nueit pas gydytoja, o tada jau bus galima dziugaut ax.gif

Virve , tikrai ne visos pastoja tik sumazinus maitinimus, kai kurios tikrai ne viena karta paroje maitindamos pastojo, jei gerai pamenu...

Tiesa, as dar pradejau gert vitaminus Vitakur Plus si cikla, su nakvisos aliejumi jie, o nakvisos aliejus gerina moterisko hormono progesterono gamyba ar pan., manau tai irgi turejo itakos... rolleyes.gif Na, ir aisku geriu foline jau trecias menuo...
Atsakyti
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 03 24, 16:00)
sveikos, as ir vis dar nepastoju , o dar maitinu ir diena ir nakty doh.gif  verysad.gif

Aš kaip supratau,tai maitinate jau daugiau nei 2 metus?

QUOTE(virvė @ 2010 03 24, 23:27)
sveikinu 4u.gif

gaila, bet mane nelabai optimistiškai nuteikia, kad dauguma čia pastoja tik žymiai sumažinę maitinimų doh.gif turbūt neturiu tam nei valios, nei drąsos unsure.gif

Mano bičiulio mama pastojo intensyviai maitindama, po gimdymo praėjus vos 4 mėn.

QUOTE(Lokiukas @ 2010 03 25, 09:31)
Tiesa, as dar pradejau gert vitaminus Vitakur Plus si cikla, su nakvisos aliejumi jie, o nakvisos aliejus gerina moterisko hormono progesterono gamyba ar pan., manau tai irgi turejo itakos...  rolleyes.gif  Na, ir aisku geriu foline jau trecias menuo...

Aš taip pat folinę geriu, pasistačiusi ant stalo laikau,kad nepamirščiau doh.gif Šiandien nusipirkau ir aš nakvišų aliejaus,bet kitos firmos ir be visokių mineralinių medžiagų. Kamelijoj kaip tik nuolaida 20%
O kaip jums dėl nestuke.gif požymių? Jokių,tik kad mmm vėlavo??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitoria: 25 kovo 2010 - 14:44
QUOTE(Vitoria @ 2010 03 25, 14:40)
Aš kaip supratau,tai maitinate jau daugiau nei 2 metus?

taip, ir jau uzkniso juodai.baisus papincius. doh.gif seniai svajoju apie nutraukima, bet nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2010 03 25, 14:40)
Aš taip pat folinę geriu, pasistačiusi ant stalo laikau,kad nepamirščiau  doh.gif Šiandien nusipirkau ir aš nakvišų aliejaus,bet kitos firmos ir be visokių mineralinių medžiagų. Kamelijoj kaip tik nuolaida 20%
O kaip jums dėl  nestuke.gif požymių? Jokių,tik kad mmm vėlavo??

Is pradziu tai jokiu nestuke.gif pozymiu nepastebejau, tik kazkoks keistas skonis atsirado burnoj likus savaitei iki mm, galva vis paskaudedavo tarsi tureciau temperaturos (bet kai tokie orai besikaiciantys, ka cia gali zinot) ir pora dienu krutis dilgciojo keistai anksciau to nebuvo (paskui praejo). O siaip norejau sokolado kaip visada pries mm, tai nusprendziau kad man pms eilinis... biggrin.gif
O dabar tai labai raugintu agurku noriu, o su pirmaja tai kazko kartaus norejau, greipfruitu ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lokiukas @ 2010 03 25, 16:41)
Is pradziu tai jokiu  nestuke.gif  pozymiu nepastebejau, tik kazkoks keistas skonis atsirado burnoj likus savaitei iki mm, galva vis paskaudedavo tarsi tureciau temperaturos (bet kai tokie orai besikaiciantys, ka cia gali zinot) ir pora dienu krutis dilgciojo keistai anksciau to nebuvo (paskui praejo). O siaip norejau sokolado kaip visada pries mm, tai nusprendziau kad man pms eilinis...  biggrin.gif
O dabar tai labai raugintu agurku noriu, o su pirmaja tai kazko kartaus norejau, greipfruitu ir pan.  rolleyes.gif

o ką planuoji daryt su žindymu?
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 03 28, 21:58)
o ką planuoji daryt su žindymu?

Planuoju per ateinanti menesi nutraukt 4u.gif Nes matau, kad nelabai MP ir reikia mazajai, uzmiega ir pati, isgeria misinuko ir pasikuitusi parpia ax.gif Isbandziau, viena vakara buvau su sese kine, seansas baiges 23 val., tai MB be problemu uzmigde... o as jau buvau pasiruosus, jeigu labai verks namo vaziuot... Beje, mano papuliai i toki eksperimenta sureagavo normaliai, maitinau tik sekanti vakara... Taigi nusprendziau mazint, ir po menesio jau visai baigt. rolleyes.gif
Reikia ir man siek tiek atsigaut, visgi uzeina silpnumai, labiau pavargstu, manau jau laikas jegas taupyt pilvuko gyventojui... 4u.gif
Atsakyti
Nuo vakar palikau po vieną maitinimą per parą. Visai neblogai mums sekasi,toks jausmas,kad dukrytė net nepastebėjo, kad MP nebeliko rytais rolleyes.gif .
Praeitą savaitę man visai ne mmm prasidėjo, ot buvau susinervinusi doh.gif Šiandien buvau pas gydytojus, tyrimus pasidariau, tai tuo pačiu ir ginės paklausiau, kas man galėjo būti per pakraujavimas.
Jau visą savaitę daraus OT, nuo vakar antroji juostelė stipriai ryškėti pradėjo, kaip suprantu, tai vaisingos dienos prasidėjusios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2010 03 30, 17:40)
Nuo vakar palikau po vieną maitinimą per parą. Visai neblogai mums sekasi,toks jausmas,kad dukrytė net nepastebėjo, kad MP nebeliko rytais rolleyes.gif .
Praeitą savaitę man visai ne mmm prasidėjo, ot buvau susinervinusi  doh.gif  Šiandien buvau pas gydytojus, tyrimus pasidariau, tai tuo pačiu ir ginės paklausiau, kas man galėjo būti per pakraujavimas.
Jau visą savaitę daraus OT, nuo vakar antroji juostelė stipriai ryškėti pradėjo, kaip suprantu, tai vaisingos dienos prasidėjusios?  g.gif

o mišinį vieėtoj to duodi?
manau, prasidėjo ax.gif

žiūriu tuoj viena liksiu: kas pastoja, kas beveik nebemaitina doh.gif

man BT nukrito. pareina šventės doh.gif
Atsakyti
Nea, mišinio neduodu ir neduosiu, nėra reikalo. Šiaip arbačikės gauna atsigerti ant puodo pasėdėjusi. Naktinį maitinimą paliksiu dar ilgam,nes man labai patogu, kai mano mergina nulūžta, mažiau cackų migdant. Tik kažko baisu pasidarė, kad pienukas visai dingti gali palikus 1 maitinimą.
Atsakyti
et, dar vienas ciklas nesėkmingas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 04 02, 23:41)
et, dar vienas ciklas nesėkmingas doh.gif

Na va, kaip liūdna.
Aš jaučiu, kad ir mums šį ciklą nepavyko. Aš mmm nelaukiu šios savaitės pabaigoj,kitos savaitės pradžioj unsure.gif
Atsakyti