Įkraunama...
Įkraunama...

Planavimas ir žindymas

Loveco, linkiu sėkmės 4u.gif
Kaip smagu, kad ciklas jau atsistatė ir gali planuoti wub.gif

QUOTE(virvė @ 2010 04 20, 23:39)
susitvarkys greit, pamatysi, nes maitini neilgai ir nepilnai.
yra ir pliusas - ciklas neatsistato ir esi nevaisinga todėl, kad dar organizmas neatsigavęs ir nesukaupęs naujų atsargų po praeito gimdymo. didelis krūvius būtų du nėštumai iš eilės. gamta viską sutvarkė taip, kad antram leliukui būtų geriausios sąlygos ateit į šį pasaulį, kad visko užtektų, pati turėtum sveikatos ir pirmagimis atsidžiaugtų didžiuliu mamos dėmesiu, kuriuo reikės dalintis, kai bus antras.

Labai tikiuosi, kad greitai viskas susitvarkys. Tau taip pat sėkmės 4u.gif Tik vat vistiek keista dėl tų mmm. Pradėjus maitint tik naktimis, kasdien skausmai buvo kaip prieš mmm, o jau kelios savaitės nė ženklo tų skausmų... unsure.gif Užmigo vėl viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 04 24, 09:43)
Loveco, linkiu sėkmės  4u.gif
Kaip smagu, kad ciklas jau atsistatė ir gali planuoti  wub.gif
Labai tikiuosi, kad greitai viskas susitvarkys. Tau taip pat sėkmės  4u.gif  Tik vat vistiek keista dėl tų mmm. Pradėjus maitint tik naktimis, kasdien skausmai buvo kaip prieš mmm, o jau kelios savaitės nė ženklo tų skausmų...  unsure.gif  Užmigo vėl viskas  unsure.gif

kantrybės.
gal pamaudė per O, o mmm bus po poros sav.?
Atsakyti
as is tikro tai buvau sugavus ovuliacija visai neseniai, pagal kuria ir spejau, kad jau mm bus. Testai, kuriuos vos ne "ant bajerio" dariausi, pradejo rysketi, visi pozymiai atsirado, ir galiausiai ivyko ta O, bet nesekmingai cia mes prasisukom. Na, dabar jau tikrai ciklas naujas, tai ir O tikiuosi bus reguliari.

Ar maitinancioms ciklas greit atsistato? ar buna, pvz jei suintensyvini maitinimus, tai ziurek kita menesi mmm jau nebera?
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 25, 20:45)
as is tikro tai buvau sugavus ovuliacija visai neseniai, pagal kuria ir spejau, kad jau mm bus. Testai, kuriuos vos ne "ant bajerio" dariausi, pradejo rysketi, visi pozymiai atsirado, ir galiausiai ivyko ta O, bet nesekmingai cia mes prasisukom. Na, dabar jau tikrai ciklas naujas, tai ir O tikiuosi bus reguliari.

Ar maitinancioms ciklas greit atsistato? ar buna, pvz jei suintensyvini maitinimus, tai ziurek kita menesi mmm jau nebera?

na, man dar taip nebuvo, tik kelių dienų paklaida. namanau, kad gali smarkiai suintensyvėti tie maitinimai, juk vaikas auga ir vis mažiau pieno valgo, nes daugiau kitų produktų jo racione atsiranda. o dažnesnis žindymas dėl dantukų ar tempės nėr ilgalaikis
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 04 25, 20:39)
na, man dar taip nebuvo, tik kelių dienų paklaida. namanau, kad gali smarkiai suintensyvėti tie maitinimai, juk vaikas auga ir vis mažiau pieno valgo, nes daugiau kitų produktų jo racione atsiranda. o dažnesnis žindymas dėl dantukų ar tempės nėr ilgalaikis

na kaip cia pasakius smile.gif kai buvo 3 menesiai, tai gan retai valge, kas 4 val. Tai patepliojo 3 dienas, galvojau negi mmm. PO menesio irgi tas pats tepliojimas... o po to suintensyvejo maitinimai, naktimis nuolat cepsi, tai ir ne laso neturejau iki dabar (nuo 4 iki 7,5 menesio vaiko amziaus). o dabar kai sulaukiau, tai buvau ivedusi vel rezima, kad reciau diena valgo, bet naktimis tai vaje vaje doh.gif
tad padariau isvada, kad jei reciau maitinu, tai ir ateina mm, jei dazniau- ner ta menesi...
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 26, 09:05)
na kaip cia pasakius smile.gif kai buvo 3 menesiai, tai gan retai valge, kas 4 val. Tai patepliojo 3 dienas, galvojau negi mmm. PO menesio irgi tas pats tepliojimas... o po to suintensyvejo maitinimai, naktimis nuolat cepsi, tai ir ne laso neturejau iki dabar (nuo 4 iki 7,5 menesio vaiko amziaus). o dabar kai sulaukiau, tai buvau ivedusi vel rezima, kad reciau diena valgo, bet naktimis tai vaje vaje doh.gif
tad padariau isvada, kad jei reciau maitinu, tai ir ateina mm, jei dazniau- ner ta menesi...

kiekvienos organizmas kitoks. normalu, kad žindant ciklas dar nesusistvarkė.
o kada pradėjai primaitint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virvė: 26 balandžio 2010 - 08:59
QUOTE(virvė @ 2010 04 26, 08:58)
kiekvienos organizmas kitoks. normalu, kad žindant ciklas dar nesusistvarkė.
o kada pradėjai primaitint?

neseniai, pries menesi koki. bet tema tai apmirus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 26, 17:55)
neseniai, pries menesi koki. bet tema tai apmirus smile.gif

tema ir nebuvo sukurta pašnekesiams, bet kai perkėlė ją į čia , tai ir mirė.

šiaip dažnai rašo, kad mmm neateina pusmetį, jei pilnai žindoma. bet, matyt, išimčių netiek ir mažai. draugei irgi mmm atėjo anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 04 25, 10:44)
kantrybės.
gal pamaudė per O, o mmm bus po poros sav.?

Ieškau tos kantrybės ir iš kažkur vis randasi dar biggrin.gif biggrin.gif

Pradėjau BT matuot. Ir ką gi... keturias dienas iš eilės buvo žema vienoda tempa, maudė pilvą porą dienų, bet tuo metu nematavau - labai mažylis nemiegojo, ne tas galvoje buvo ax.gif . Ir va jau antra para pakilus temperatūra. Pamačius pakilimą dar pasistengėm blush2.gif , bet turbūt pavėluotai... nieko gero nebus... biggrin.gif Bet aš labai tikiuosi, kad tikrai jau buvo O ir tuoj ateis pirmosios mmm thumbup.gif Kibsim į darbus.

Pas tave jokių žinių? Nieko naujo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 04 28, 10:28)
Ieškau tos kantrybės ir iš kažkur vis randasi dar biggrin.gif  biggrin.gif

Pradėjau BT matuot. Ir ką gi... keturias dienas iš eilės buvo žema vienoda tempa, maudė pilvą porą dienų, bet tuo metu nematavau - labai mažylis nemiegojo, ne tas galvoje buvo  ax.gif . Ir va jau antra para pakilus temperatūra. Pamačius pakilimą dar pasistengėm  blush2.gif  , bet turbūt pavėluotai... nieko gero nebus...  biggrin.gif  Bet aš labai tikiuosi, kad tikrai jau buvo O ir tuoj ateis pirmosios mmm  thumbup.gif  Kibsim į darbus.

Pas tave jokių žinių? Nieko naujo?  4u.gif

na, pasistengt reik, kol tempė nepakilus, pilvą maudžia ar anksčiau. po tempės pakilimo - šaukštai po pietų.

aš irgi matuoju, bet mazgė susirgo, tai dvi dienas netiksli tempė, naktys nemiegotos.
jau trečias ciklas BT rodo O thumbup.gif

ryt darysiu NT, tikriausiai....
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 04 28, 13:16)
na, pasistengt reik, kol tempė nepakilus, pilvą maudžia ar anksčiau. po tempės pakilimo - šaukštai po pietų.

ryt darysiu NT, tikriausiai....

tiek tai žinau... esu matavus su pirmuoju ne vieną ciklą biggrin.gif Šįkart nepamatavau pačiom svarbiausiom dienom.

Labai lauksim rezultatų - teigiamų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 04 28, 13:51)
tiek tai žinau... esu matavus su pirmuoju ne vieną ciklą  biggrin.gif  Šįkart nepamatavau pačiom svarbiausiom dienom.

Labai lauksim rezultatų - teigiamų  4u.gif  4u.gif

nieko nesitikiu. tik kvailai jaučiuos, kad planuoju antrą ir po pirmojo planavimo nepasimokiau, jog nėr ko sukt galvos. geriau išvis užsimiršti.
gerai, kad tuoj vasara. pagyvensiu be SM, atsipalaiduosiu
Atsakyti