Įkraunama...
Įkraunama...

Planavimas ir žindymas

user posted image

lyg ir vaiduokliauja... ax.gif 11DPO
Atsakyti
Kaip smagu, tikrai vaiduokliuoja 4u.gif Kokios geros naujienos 4u.gif Stiprybės ir sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 04 29, 18:46)
user posted image

eik tu sau, kuo teigiamiausas testas wink.gif SVEIKINIMAI 4u.gif dabar primink, paskutini menesi kaip zindei, kad pavyko pastot ?

o pas mane jau ciklo vidurys praejo (bent jau iki gimdymo koks budavo), ir ovuliaciniai testukai nieko nerodo, blanksta net juostele.... nes maitinu diena kas 4-6 val, o nakti kas 1-2 val doh.gif ir nezinau kaip nakti mazint... verysad.gif jau maniau, kad mm atsinaujino, o dabar jauciu klydau...

beje, o tepliojimai 2-4 dienas laikomi mmm? nes man jie buvo 2 men, paskui 3 men po gimdymo . paskui pertrauka, ir atsinaujino normalios mm 7 men po gimdymo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 29, 22:47)
eik tu sau, kuo teigiamiausas testas wink.gif SVEIKINIMAI  4u.gif  dabar primink, paskutini menesi kaip zindei, kad pavyko pastot ?

o pas mane jau ciklo vidurys praejo (bent jau iki gimdymo koks budavo), ir ovuliaciniai testukai nieko nerodo, blanksta net juostele.... nes maitinu diena kas 4-6 val, o nakti kas 1-2 val  doh.gif  ir nezinau kaip nakti mazint... verysad.gif jau maniau, kad mm atsinaujino, o dabar jauciu klydau...

beje, o tepliojimai 2-4 dienas laikomi mmm? nes man jie buvo 2 men, paskui 3 men po gimdymo . paskui pertrauka, ir atsinaujino normalios mm 7 men po gimdymo.  g.gif

maitinau pilnai ir niekad nieko nemažinau. viskas natūraliai. ryte, prieš pietų miegą, vakarop, migdydama ir naktį n kartų žindau.

2 dienas nelaikyčiau mmm g.gif paprastai mmm nebūna 6mėn po gimdymo, jei žindoma, tai vargu, ar ten buvo mmm. tavo vietoj tikriausiai tik 7mėn mmm laikyčiau atsinaujinusiomis. šiaip pirmieji ciklai dažnai būna anovuliaciniai. tai kantrybės, ateis ir tavo laikas biggrin.gif nėr taip puiku du nėštumai be ilgesnės pertraukos. reik organizmui atsigaut.
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 04 29, 21:56)
maitinau pilnai ir niekad nieko nemažinau. viskas natūraliai. ryte, prieš pietų miegą, vakarop, migdydama ir naktį n kartų žindau.

2 dienas nelaikyčiau mmm g.gif paprastai mmm nebūna 6mėn po gimdymo, jei žindoma, tai vargu, ar ten buvo mmm. tavo vietoj tikriausiai tik 7mėn mmm laikyčiau atsinaujinusiomis. šiaip pirmieji ciklai dažnai būna anovuliaciniai. tai kantrybės, ateis ir tavo laikas biggrin.gif  nėr taip puiku du nėštumai be ilgesnės pertraukos. reik organizmui atsigaut.

kai nori penkiu, tai reikia suktis biggrin.gif juokauju - viskas savu laiku, gamta pati zino... smile.gif

o ovuliacijos as jau vienos buvau sulaukusi, 9 dienos (keista, kad ne 12-14) PRIES sias mmm. zinau, nes visi iprasti pozymiai ir teigiami ov. testai rode. 4u.gif

tavo atvejis man teikia vilciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 29, 22:59)
kai nori penkiu, tai reikia suktis biggrin.gif juokauju - viskas savu laiku, gamta pati zino... smile.gif

o ovuliacijos as jau vienos buvau sulaukusi, 9 dienos (keista, kad ne 12-14) PRIES sias mmm. zinau, nes visi iprasti pozymiai ir teigiami ov. testai rode. 4u.gif

tavo atvejis man teikia vilciu smile.gif

nieko keista. II fazė (po O, kažkokia lutealinė ar kaip?) turėtų trukti apie 14 dienų iki mmm ir kiekvienai moteriai būti kaskart vienoda, nebent su 1-2 dienų paklaida. bet man žindant ir matuojant BT aiškiai matėsi, kad vieną mėn ji būna 10d, kitą 14d doh.gif gal žindymas savo darė? gal ir tau sekantį mėn ji bus normali?

išvis ciklas, mmm - viskas kitaip, nei buvo prieš gimdymą. ir ,sakyčiau, į gerą pusę.

aš ir noriu daug vaikų. kaip matai, sukuosi lotuliukas.gif nors pagal savo amžių tokiais tempais susilaukčiau 10 lotuliukas.gif
Atsakyti
tai vat mano II faze 12-14 visada buna, o cia tik 9....tai reguliuojasi manau.

o tai tu jauna, kad pagal amziu sakai 10 gali susilaukt? tai tau 18? ;]]]
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 30, 15:49)
tai vat mano II faze 12-14 visada buna, o cia tik 9....tai reguliuojasi manau.

o tai tu jauna, kad pagal amziu sakai 10 gali susilaukt? tai tau 18? ;]]]

biggrin.gif ne. 21, bet šiais laikais gimdoma ir virš 40
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 04 29, 19:46)

Sveikinimai wub.gif thumbup.gif Tu tikrai nestuke.gif thumbup.gif
Kaip faina. Noriu greičiau ir aš... vis graužiuosi truputį giliai širdyje, kad pirmąją O pražiopsojom. Bet nieko, bent jau žinau, kad ciklas atsinaujino ir sekantį bandysim pagriebt.
Po savaitės mmm turi pareiti. Žiūrėsim ar tikrai, nes BT laikosi, vadinasi, O buvo thumbup.gif

QUOTE(virvė @ 2010 04 30, 07:50)
II fazė (po O, kažkokia lutealinė ar kaip?) turėtų trukti apie 14 dienų iki mmm ir kiekvienai moteriai būti kaskart vienoda, nebent su 1-2 dienų paklaida.

Visada vienoda? g.gif net nežinojau... Eisiu savo senus BT grafikus panagrinėt.
Atsakyti
Patyrinėjau savo grafikus... tai mano ciklai prieš gimdymą buvo košmaras... jei ne BT, tai nežinau kada būčiau pastojus. Plaukiojo kaip nori O ir kada nori pasirodydavo. Antroji fazė tęsdavosi kartais tik 10 d., kartais 15 doh.gif Bet ir ciklai ilgi - trumpi.... Jaučiu teks matuoti BT ir šįkart doh.gif

Kaip kitoms pagimdžiusioms? Gal tapo reguliaresni po gimdymo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 05 01, 10:09)
Patyrinėjau savo grafikus... tai mano ciklai prieš gimdymą buvo košmaras... jei ne BT, tai nežinau kada būčiau pastojus. Plaukiojo kaip nori O ir kada nori pasirodydavo. Antroji fazė tęsdavosi kartais tik 10 d., kartais 15  doh.gif  Bet ir ciklai ilgi - trumpi.... Jaučiu teks matuoti BT ir šįkart  doh.gif

Kaip kitoms pagimdžiusioms? Gal tapo reguliaresni po gimdymo?  ax.gif

reguliarumas nepakito +-3 dienos

šiaip geriau, kai II fazė ilgesnė. lengviau pastot
Papildyta:
QUOTE(Luki @ 2010 05 01, 09:44)
Sveikinimai  wub.gif  thumbup.gif  Tu tikrai  nestuke.gif  thumbup.gif
Kaip faina. Noriu greičiau ir aš... vis graužiuosi truputį giliai širdyje, kad pirmąją O pražiopsojom. Bet nieko, bent jau žinau, kad ciklas atsinaujino ir sekantį bandysim pagriebt.
Po savaitės mmm turi pareiti. Žiūrėsim ar tikrai, nes BT laikosi,  vadinasi, O buvo  thumbup.gif 
Visada vienoda?  g.gif  net nežinojau... Eisiu savo senus BT grafikus panagrinėt.

nesijaudink irnesakyk.gif mums antras pavyko per 6mėn. atrodo, žiauriai greitai bigsmile.gif palyginus su pirmu planavimu doh.gif
Atsakyti
jo, kai II faze ilga buna (14-16 dienu pvz), tai rodo, kad progesterono yra uztektinai, o tai, aisku, irgi labai lemia sekminga implantacija, gimdos gleivines uzauginima ir siaip geresni zirniuko isikabinima.

Mano O testai tik vaiduokliauja, nu niekaip neuzryskeja sad.gif o siandien 16 CD. biggrin.gif
lyg ir padilgcioja tai viena, tai kita kiauside, bet dar ne O skausmai...
Atsakyti