Įkraunama...
Įkraunama...

Akių problemos, priežiūra ir pan.

QUOTE(žiedų_fėja @ 2010 02 25, 14:57)
Na aš irgi nesuprantu. Gal nueik kur privačiai dar pasitikrint?
Papildyta:

Rimtai jau leidžia? Dar ne taip seniai neleisdavo, o gal dar nuo ko nors priklauso g.gif

Dabar i minusa neziuri-svarbu akiu dugno bukle smile.gif Na man siuntima i KMUK israse gine, tai is ten ir pazyma turiu atnesti... Bet cia jei del gimdymo tik, tai gal i bendra kortele tu duomenu net nekels tikiuosi g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Labai noreciau pratesti pokalbi sia tema. Pati turiu labai dideliu problemu su akytem verysad.gif Jus cia kalbejot apie "Tears again" mastau.gif Ar sis vaistas tikrai veiksmingas? Ir ar yra bandziusiu kietasias asaras (geliai, tepaliukai)? Girdejau, kad jos veiksmingesnes nei lasiukai unsure.gif O siaip, kiek zinau, tai sausu akiu sindromas nera isgydomas dalykas, tik apmalsinamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(enkuL @ 2010 03 09, 13:18)
Sveikos, merginos 4u.gif Labai noreciau pratesti pokalbi sia tema. Pati turiu labai dideliu problemu su akytem verysad.gif Jus cia kalbejot apie "Tears again" mastau.gif Ar sis vaistas tikrai veiksmingas? Ir ar yra bandziusiu kietasias asaras (geliai, tepaliukai)? Girdejau, kad jos veiksmingesnes nei lasiukai unsure.gif O siaip, kiek zinau, tai sausu akiu sindromas nera isgydomas dalykas, tik apmalsinamas verysad.gif

nieko geriau už šį purškaliuką neteko išbandyti thumbup.gif , vartoju jau metai. man buteliuko užtenka 10 savaičių,gerai kad vartojimo lakas neribojamas biggrin.gif (taip parašyta smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(banginux @ 2010 03 10, 09:29)
nieko geriau už šį purškaliuką neteko išbandyti thumbup.gif , vartoju jau metai. man buteliuko užtenka 10 savaičių,gerai kad vartojimo lakas neribojamas  biggrin.gif (taip parašyta smile.gif )

O tu nesioji akinukus ar lescius? 4u.gif Nes as kai isidedu lescius, tai mano akytems ojojoi... verysad.gif Tai ju visai nebenesioju, o taip noretu vel jas naudoti.. unsure.gif
Atsakyti
Gitka thumbup.gif
Gal zinai ir kiek kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Infomanija @ 2010 02 25, 00:33)
Bet ten nuotraukos nera

Šiaip jau pagal nuotraukas galima nebent rėmelius rinktis. O kokią info gali suteikti akinių lęšių nuotraukos? g.gif

Gal zinai ir kiek kainuoja?

Kainą įtakoja dioptrijos (reikės ploninti ar ne), atstumas tarp akių centrų, bus tai stikliniai ar plastikiniai lęšiai, keliomis dangomis jie bus dengiami ir pan.
Atsakyti
Man isvis su akytem prastai verysad.gif Susidomejau vienos forumietes komentaru apie akisviestos tabletes. Kur butu galima ju gauti? Vaistinej? Ir kokia ju kaina? 4u.gif Nors koks skirtumas kokia, vis viena pirksiu..nes jau nebezinau kas ir bedaryt su tom akym..vargas vargelis verysad.gif O cia viena mergina rase apie vaistus, nuo akiu raudonumo. Tai kuo nuosirdziausiai patariu ju nenaudoti. Sie vaistai tik sutraukia akyje kraujagisles ir dar labiau sausina akis. Tai tikrai ne iseitis.. Merginos, dirbdamos su kompiuteriais naudokit dirbtines asaras (kompiuteriai labai sausina akis). O kas plius dar su linzem ir prie kompo, tai baigsis sausu akiu sindromu (kaip man) verysad.gif Geriau tokiu atveju dirbti su akinukais. O sausu akiu sindromas neisgydoma liga, o tik kazkiek apmalsinama.. Zinancios, suteikit informacijos apie tas akisviestos tabletes 4u.gif

Atsakyti
Šiek tiek info apie akišvietę yra čia ir čia.

Maisto papildai su akišviete:
Formulė akims ir regėjimui.
Highway Eye Bright Plus.
Blue Berry.

Vitaminai akims.
Atsakyti
labiausiai padeda akiu pratimai, poilsis gryname ore, pertraukeles dirbant, na ir retkarciais vitaminai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spragtuke @ 2010 03 13, 22:47)
labiausiai padeda akiu pratimai, poilsis gryname ore, pertraukeles dirbant, na ir retkarciais vitaminai.  smile.gif

Dariau ir pratimus, naudojau vitaminus, bet kad labai pageretu akiu bukle, nepajauciau.. schmoll.gif Zinau, kad yra labai gera knyga Norbekovo apie akis, bet niekur nerandu jos nusipirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(enkuL @ 2010 03 10, 20:19)
O tu nesioji akinukus ar lescius? 4u.gif Nes as kai isidedu lescius, tai mano akytems ojojoi... verysad.gif Tai ju visai nebenesioju, o taip noretu vel jas naudoti.. unsure.gif

šiuo metu nesioju akinukus, bet draugė sakė(kartu pradėjome naudoti Tears Again smile.gif ), kad jai su lęšiais visai neblogai tinka.
Atsakyti
QUOTE(banginux @ 2010 03 23, 17:52)
šiuo metu nesioju akinukus, bet draugė sakė(kartu pradėjome naudoti Tears Again  smile.gif ), kad jai su lęšiais visai neblogai  tinka.

As tai lesciu kolkas visai atsisakiau, akinukus nesioju. Nors va kai pirkau naujus akinius neseniai, tai optikoj dovanojo vienadienius lescius..tipo islaikancius dregme mastau.gif Is pradziu baisu buvo bandyti, nes linzes man siaubingai issausina akis verysad.gif Bet va tuos dovanotus akys visai normaliai prieme rolleyes.gif Tik dar galvoju, kad pabusiu su akinukais, kol apsigydisiu akis. Dar akisveitos tableciu uzsisakiau, tai ziuresim koki efekta jos duos g.gif O dar siandien nusipirkau Oftagel (girdejau neblogu atsiliepimu apie ji). Viliuosi, jog bus veiksminga, o jei ne, tai jau griebsiuosi to "Tears naturale" unsure.gif
Atsakyti