Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

musu kojyte prakaituoja ar tapkytes su skylutem ar be ju, tai man tie croksai nepatinka,net galiu pasakyti labai prakaituoja,nors ji maunasi,bet man nepatinka:( bandysiu vasara pati nusipirkti ir paziuresiu,bet vaikui nebepirksiu!
Atsakyti
mes crocs nesiojam visa seima, nei vienam kojos neprakaituoja, nors siaip esam pakankamai isrankus batams, bet sitie mums labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 03 09, 14:18)
mes crocs nesiojam visa seima, nei vienam kojos neprakaituoja, nors siaip esam pakankamai isrankus batams, bet sitie mums labai patinka  ax.gif

mano vaikui prakaitavo
o ir pritryne buvo iki kraujo, tai dabar crocs nesioja tik su kojinaitem,nes labai jau jam patinka jie doh.gif

man paciai irgi prakaituoja vasariniuose,net pats pardavejas akropoly,sake,kad jam kojos irgi dreksta
Atsakyti
Musu visa seimyna taip pat nesioja crocsus, ir namie ir lauke vasara, kojom thumbup.gif neprakaituoja, netrina ir isvis geris wub.gif Dukra jokiu kitu batu ir nesidetu, jei butu galima mirksiukas.gif o kas svarbiausia kojytes visada sausos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklelis @ 2009 11 19, 15:51)
Skaitau ir baltai pavydziu Jums  blush2.gif  man jie irgi nerealus! Isbandem visas kojinytes imanomas, bet su visom slapios kojytes  unsure.gif Dziaugiuosiu uz jus!

QUOTE(LEGRO @ 2010 02 02, 11:27)
o man kazkoks kondensatas susirenka pirstu gale.slapia verysad.gif o siaip tai ir per salcius labai silta  thumbup.gif

QUOTE(gladiole @ 2010 02 09, 21:01)
Mes taip pat buvom nusipirke Crocs zieminukus vaikams,budavo slapia prie kulniuko,taip tikriausiai kondensatas tik nezinia nuo ko,plius dar tryne prie kauliuku.

Musu kojos ir neprakaituoja juose. Bet va nupirkau abiem vaikams zieminius ir s..... Pareina ne tai, kad su dregnom, bet su visiskais slapiom kojom verysad.gif As ir nesuprantu koddel blink.gif Galvojau, kad gal per siule praleidzia, kai per balas brenda. Bet kelias dienas grieztai ziurejau, kad i kokia bala neiliptu,vistiek slapios kojos. blink.gif Ir su vilnonem kojinem buvo ir vienom pedkelnem- tas pats. O jau galvojau, kad nereiks sitam sezonui cebatuku pirkti blink.gif Nesamone kazkokia
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2010 03 15, 11:42)
Musu kojos ir neprakaituoja juose. Bet va nupirkau abiem vaikams zieminius ir s..... Pareina ne tai, kad su dregnom, bet su visiskais slapiom kojom verysad.gif  As ir nesuprantu koddel blink.gif  Galvojau, kad gal per siule praleidzia, kai per balas brenda. Bet kelias dienas grieztai ziurejau, kad i kokia bala neiliptu,vistiek slapios kojos. blink.gif  Ir su vilnonem kojinem buvo ir vienom pedkelnem- tas pats. O jau galvojau, kad nereiks sitam sezonui cebatuku pirkti blink.gif  Nesamone kazkokia

doh.gif
jo
as jau ne pirm akarta girdziu,kad su zieminiai nekas
galvoju,aciu dievui,kad kai reikejo Akropoly nebuvo musu dydzio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEGRO @ 2010 02 02, 12:27)
o man kazkoks kondensatas susirenka pirstu gale.slapia verysad.gif o siaip tai ir per salcius labai silta  thumbup.gif

man nadia kažkodėl ir susirenka kondensatas pirštų galuose doh.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 09, 15:32)
1. mano vaikui prakaitavo
o ir pritryne buvo iki kraujo, tai dabar crocs nesioja tik su kojinaitem,nes labai jau jam patinka jie  doh.gif

2. man paciai irgi prakaituoja vasariniuose,net pats pardavejas akropoly,sake,kad jam kojos irgi dreksta

1. gerai kad paskaičiau, kaip tik ruošiausi užsakinėt vaikui.
2. cayman modelį nešioju namie vietoj šlepečių, negaliu atsidžiaugt, neprakaituoja thumbup.gif
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2010 03 09, 15:32]
mano vaikui prakaitavo
o ir pritryne buvo iki kraujo, tai dabar crocs nesioja tik su kojinaitem,nes labai jau jam patinka jie doh.gif

Mano vaikui irgi vasarą iki pūslių pritrynė, o man buvo gerai. O žiemą nekiltų mintis nešioti smile.gif
Atsakyti
Pati nešiojau crocsus kai laukiausi, nes koja buvo labai ištinus paskutinius 2 mėnesius.
Buvo labai patogu. Esu nupirkus ir mažajam, bet jis nemėgsta jų, jam nepatogu, jis geriau dedasi basutes ar kedukus.
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 03 27, 17:01)
Pati nešiojau crocsus kai laukiausi, nes koja buvo labai ištinus paskutinius 2 mėnesius.
Buvo labai patogu. Esu nupirkus ir mažajam, bet jis nemėgsta jų, jam nepatogu, jis geriau dedasi basutes ar kedukus.

mano mazajam ,kaip tik nerealiai patinka doh.gif nors as labiau uz basutes
Atsakyti
vaikui nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
Nuo kokio amžiaus vaikams perkate Crocs'us? Ar nešioja Crocs'us metinukai? Dydžių, mačiau, yra, bet ant nekrenta nuo kojos, ar mažam vaikui patogu? Galvoju apie tokį basučių variantą, bet ir abejoju g.gif
Atsakyti