Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

ir as kaip tik ketinau vaiki pirkti.

kodel crocsams niekada nebuna nuolaidu, man labai idomu g.gif
Atsakyti
Aš į juos žiūriu skeptiškai, bet surizikavau ir iš oper24 vaikui nupirkau. Minkštučiai, lengvučiai (made in Italy). Mano sūnui 8 metai, auga ne dienom o valandom tai pirkau truputį į ateitį, kad nors per šią vasarą butų geri, o apie kitą net nesvajoju doh.gif . Bet man keista kad jie labai jau platūs doh.gif Net mano pėdai per platūs, o ką jau apie vaiko kalbėt g.gif Kažin ar tai ir tūri būt? Dabar niekaip neapsisprendžiu ar keisti į vieną dydį mažesnius ar išvis gražint g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ka daryti kad kojos neprakaituotu su crocs'ais? Turiu stai siuos..
user posted image
Atsakyti
blink.gif noriu croksiukus pirkti savo maziukui, g.gif dabar cia tiek neigiamos nuomones prisiskaiciau.Net nebezinau ar pirkti biggrin.gif .
Atsakyti
o man tai atrodo masinė psichozė su tais crocsais. niekada nesigundžiau ir net nežadu gundytis juos pirkti. mano nuomone vaikams batai turi būti patogūs ir stabilūs, tvirti. juo labiau, kad ne visi jau juos ir giria tiek kiek jie yra reklamuojami, o be to ir kainos kokios blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dre @ 2010 05 07, 21:45)
blink.gif  noriu croksiukus pirkti savo maziukui, g.gif dabar cia tiek neigiamos nuomones  prisiskaiciau.Net nebezinau ar pirkti  biggrin.gif .

Jeigu norit, tai ir pirkit, kokia gali būti kalba? Aš prieš porą dienų savo mergai (1 m. 4 mėn.) nupirkau, dar ir porą papuošimų, tai laksto po namus patenkinta. Patogūs, nekrenta nuo kojos, jei ir kažkur ropščiasi, kaip galima įsivaizduoti. Bus vasarai po šlapią žolę lakstyti. Tik jeigu pirksit, jokiu būdu nedarykit to be vaiko ar internetu. Tokiems mažiukams būtina matuotis, kad tikrai būtų patogu.

QUOTE(putlute @ 2010 05 08, 11:21)
o man tai atrodo masinė psichozė su tais crocsais. niekada nesigundžiau ir net nežadu gundytis juos pirkti. mano nuomone vaikams batai turi būti patogūs ir stabilūs, tvirti. juo labiau, kad ne visi jau  juos ir giria tiek kiek jie yra reklamuojami, o be to ir kainos kokios  blink.gif

Na ir kokios tos kainos, kad blink darote? Mano mažosios basutės kainavo apie 130, kedukai irgi panašiai, kitos basutės apie 100. Crocsai šiuo metu pigiausi turimi batai. Įdomu, ką ir už kiek jūs ten aunate savo vaikams, kad dėl Crocsų kainos verčiate akis?
Atsakyti
mano mergytes su nadia prakaituoja..su mamunth ne...
Atsakyti
Net neprakaituoja thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(putlute @ 2010 05 08, 11:21)
o man tai atrodo masinė psichozė su tais crocsais. niekada nesigundžiau ir net nežadu gundytis juos pirkti. mano nuomone vaikams batai turi būti patogūs ir stabilūs, tvirti. juo labiau, kad ne visi jau  juos ir giria tiek kiek jie yra reklamuojami, o be to ir kainos kokios  blink.gif

Pirkit ne LT bigsmile.gif USA kainos bina juokingos. Tarkim NADIA batams buvo akcija 9.99usd na iki LT uz 60lt atkeliaus, o pas mus blink.gif

QUOTE(Aniox @ 2010 05 13, 18:03)
mano mergytes su nadia prakaituoja..su mamunth ne...

As su NADIA atvaiksciojau per visa slapdriba ir super, o mamuthus namie nesiojau ir prakaituoja. TAi nesuprasi.

O kas liecia maziukus visai, tai geriau man kazkaip ortopediniai batukai, o crocs kur prie vandens begioti. g.gif
Atsakyti
Nors pas mus Crocs jau ne naujiena, bet man vistiek jie neprilipo schmoll.gif nepatinka ir viskas. Nei vaikams nei sau nepirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 04 16, 17:07)
Aš į juos žiūriu skeptiškai, bet surizikavau ir iš oper24 vaikui nupirkau. Minkštučiai, lengvučiai (made in Italy). Mano sūnui 8 metai, auga ne dienom o valandom tai pirkau truputį į ateitį, kad nors per šią vasarą butų geri, o apie kitą net nesvajoju  doh.gif . Bet man keista kad jie labai jau platūs  doh.gif  Net mano pėdai per platūs, o ką jau apie vaiko kalbėt  g.gif  Kažin ar tai ir tūri būt? Dabar niekaip neapsisprendžiu ar keisti į vieną dydį mažesnius ar išvis gražint  g.gif

Dabar yra pasiūla platesnių ir siauresnių modelių. Šiandien dukrai nupirkau, išsimatavom, tad galiu pasakyti, kad electro, crocsband (berods taip) yra visai neplatūs smile.gif
Atsakyti
O mums patogūs crocs ir einant į lauką mielai dedasi,jei liepiu apsiauti batukus,tai sako noriu autis "froks" biggrin.gif
Atsakyti