Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

labas rytas 4u.gif
grįžau jau iš poliklinikos . žinokit,gydytoja sakė,kad bent pas mus ( Biržai ) gripu sergančių tikrai nėra daug thumbup.gif
pasidariau plaučių rentgeną,tai viskas tvarkoje.man nervų šaknelių uždegimas.prirašė vaistų,dabar gydysiuos mirksiukas.gif
dar noriu jūsų paklausti,ką man pagerti dėl nervų,kad nors kiek dingtų nerimas.pamiršau gydytojos paprašyti blush2.gif
Atsakyti
nusipirk kokių augalinių remaval, neuro arbatos, nervoheel, gal kurie nors padės, nes rimtų vaistų be recepto neparduoda. Teks dar kartą pas gyd. apsilankyti, jei labai nerimas kankina.
Atsakyti
Sveikos smile.gif dziaugiuos Reksnyte,kad nieko rimto tau nerado 4u.gif tas nervu sakneliu tai cia tarpsonkaulinis uzdegimas?ale gal ir man jis....seip man jis yra buves pora kartu,pamenu ivyki su juo biggrin.gif tada ejau i mokykla dar ir mokytojai sakau kodel nebuvau sakau man tarpsonkaulinis,tai ji atsake : šita bėda yra nuo nervų. blink.gif as tepu ta nugara sonkaulius savo tepaliukais ir jau gereja,neisiu del to pas daktare....
Atsakyti
sveikos mergaites,
mane tai sianakt pilnatis kankino ciuju, nepavyko be vaistuku uzmigti. o kaip tingejau keltis sian doh.gif bet isejau i lauka, pasnigta, tai taip gera pasidare. uz darbu negaliu ne galvos pakelti, tai sedz kolkas rami biggrin.gif
Atsakyti
kaip faina kad pas jus pasnigo, pas mus apsiniaukę, bet irgi tokia rami sėdžiu, ir lygtai nuotaika nebloga, nors nereikia prisišnekėti...
paskambino mama sako PA užėjo, guli visa drebanti, bet gerai, kad žino kas tai yra nes mane dažnai ramina ir slaugo, kai buna PA.
Atsakyti
O man tai ner nuotaikos,geriu dabar brukniu arbata,nes truputi pakosciu rytais wink.gif tiesiog pykstu siandien ant saves kad vakar buvau silpna ir vel snekejausi su tuo su kuriuo man geriau dabar butu nesneketi....kur mano savigarba ir orumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 07 gruodžio 2009 - 12:30
QUOTE(lucero @ 2009 12 07, 12:45)
Sveikos smile.gif dziaugiuos Reksnyte,kad nieko rimto tau nerado  4u.gif  tas nervu sakneliu tai cia tarpsonkaulinis uzdegimas?ale gal ir man jis....seip man jis yra buves pora kartu,pamenu ivyki su juo biggrin.gif tada ejau i mokykla dar ir mokytojai sakau kodel nebuvau sakau man tarpsonkaulinis,tai ji atsake : šita bėda yra nuo nervų. blink.gif as tepu ta nugara sonkaulius savo tepaliukais ir jau gereja,neisiu del to pas daktare....

taip ,tarpšonkaulinis nervų uždegimas mirksiukas.gif sakė,galėjo kur perpūsti.man prirašė tokius pleistrus "olfen" ant nugaros klijuojamus,tai jie tokį šaldomą poveikį turi,kol kas tikrai neskauda g.gif
ką tik grįžau iš vaistinės nusipirkus sedatif,vaistininkė sakė padeda,gal kuri esat bandžiusi,ar veiksminga g.gif
Papildyta:
QUOTE(brigitauskas @ 2009 12 07, 13:39)
sveikos mergaites,
mane tai sianakt pilnatis kankino ciuju, nepavyko be vaistuku uzmigti. o kaip tingejau keltis sian doh.gif  bet isejau i lauka, pasnigta, tai taip gera pasidare. uz darbu negaliu ne galvos pakelti, tai sedz kolkas rami biggrin.gif

kaip faina sniegas wub.gif pas mus tai ryte tokia dulksna buvo,o dabar apsiniaukė,tikiuos nelis doh.gif
Atsakyti
Mano nugara jautri tai mane daznai perpucia,dar nesenai kaip kvaile islekiau i lauka po megztiniu per lietu drauges pasitikt prie duru,nes ji pamirso kur tiksliai...va nuo tada taip ir paskaudena ta nugara smile.gif o sedatif esu gerusi,neblogas,man pries miega suciulpti dvi sedatif gerai budavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 07, 14:44)
Mano nugara jautri tai mane daznai perpucia,dar nesenai kaip kvaile islekiau i lauka po megztiniu per lietu drauges pasitikt prie duru,nes ji pamirso kur tiksliai...va nuo tada taip ir paskaudena ta nugara smile.gif o sedatif esu gerusi,neblogas,man pries miega suciulpti dvi sedatif gerai budavo 4u.gif

tai tikriausiai ir perpūtė 4u.gif bandysiu gerti tą sedatif,žiūrėsim kaip čia man seksis.tiesa,o jį tik vakare reikia gerti ar galima ir dieną g.gif
Atsakyti
Galima betkada 4u.gif as tai zadu jonazoles nusipirkt... Tik kad brangu velnias 55lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 07, 13:56)
Galima betkada 4u.gif as tai zadu jonazoles nusipirkt... Tik kad brangu velnias 55lt doh.gif

cia jonazoles kapsules? arbata tai man rodos nebrangi, iki 5lituku turetu kainuoti. su vaistininke pasitark kas geriau. ten man rodos svencioniu fabriko yra arbata, as tokia turejau, bet cia kada norejau gerti, tik ziuriu garantija pasibaigus g.gif
eisiu sian sportuoti, pravedinsiu smegenis, nes jau jauciuosi uzsisedejus, dar sokolado tona suvalgiau sian doh.gif
Atsakyti
As tai ziauriai noriu sokolado , o sportuot siandien tingiu blush2.gif
Atsakyti