Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartines (apvalutes) nuotakos

QUOTE(Zuikiene Puikiene @ 2010 01 22, 03:05)
ech parodysiu ir save  ax.gif  zodziu kol nerpradejau ruostis vestuvem figura dar turejau puse bedos, bet kuo toliau tuo tragiskiau ,net badavau jau bet visteik  svoris augo... ejau i sporto klubus viska bet pasirodo stresas ka nori ta daro....http://public.fotki.com/roberta86/musu-vestuves/  slaptazodis vestuves  4u.gif  labai jau neispeikit skausmingai biggrin.gif

Kad nera ko peikti smile.gif Tikrai labai grazi nuotaka buvot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 01 22, 16:15)
Kad nera ko peikti smile.gif Tikrai labai grazi nuotaka buvot  4u.gif

drinks_cheers.gif labai grazu , ir is veiduko matosi tokia laime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 11 18, 11:44)
Jei jau taip atvirai, tikėjausi stambesnę moterytę išvyst  bigsmile.gif

turiu pasakyt, kad tikrai labai gražiai atrodei ir tavos stambumas man į akis nekrito gal del to, kad pilvukas labai puošė.

Graži nuotaka buvot, sveikinu su dviguba švente ir motinyste ir vestuvėmis  4u.gif

Pritariu jum drinks_cheers.gif As irgi galvojau, kad daug stambesne pamatysiu ax.gif Tikrai labai grazi nuotaka thumbup.gif
Pati sveriu 85kg, tai irgi iki geguzes reiktu kokia 10 kiliuku numesti tongue.gif
O sukneles net nezinau nuo kur pradet ieskot doh.gif Anksciau kiek domejausi, tai ant saves neradau. Bet jug isteka ir stambesnes, reiskia yra biggrin.gif
Atsakyti
jeeeee aciu uz pagyras!!!!! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot kur Kaune arba Marijampolej galima rasti didesniu dydziu (44-46) sukneliu? ax.gif Arba gal siutis? Bet net nezinau nuo ko pradet doh.gif
Atsakyti
sveikutes, kadangi esu is stambesniuju.. tongue.gif tai parodysiu ir as savo foto - kai rinkausi, nenorejau, kad butu daug visokiu paraukimu, blizguciu ir t.t. - o kai pradejau matuotis baltas sukneles - tai, dar , pasirodo, man balta spalva netinka - per melsvai balta mano oda prie jos atrodo.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vargo turejau ir paieskose - nes stambesnioms kazkodel ir sukneles kai tortai... blush2.gif blush2.gif blush2.gif o mano svajoniu suknele buvo tiesi, lengvai krentanti... kadangi negavau tokios, o siutis nebuvo laiko... tai atrodziau vo teip...:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sukneles dydis - 50 ... krutine - ir laaaabai didele

taip kad...

o dabar galit peikti... arba pomidorais metyti lotuliukas.gif

ai, dar prisiminiau.... as cia dar ir 4-a menesi besilaukianti... blush2.gif

atsiprasau, jei per daug foto pridejau... ale, kai paciai reikejo pasirinkt, o niekur ant ne monikenu, o ant realiu nuotaku neradau foto... tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristinaBal: 30 sausio 2010 - 14:00
QUOTE(KristinaBal @ 2010 01 30, 14:56)

Lb graziai atrodet 4u.gif Siaip, neesat stambi. Bent jau man taip atrodo paziurejus i sias nuotraukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 01 30, 23:32)
Lb graziai atrodet  4u.gif Siaip, neesat stambi. Bent jau man taip atrodo paziurejus i sias nuotraukas  blush2.gif

4u.gif aciu, bet... oi, tikrai tikrai nekuda... tik kad biski ugis gelbeja - 172, o svoris... tada buvo apie (skaityti tik merginoms...) 85-90 ir pas mane kojos ir rankos storos - tad biski dengiau... tik kad liemuo, kol nebuvo maziaus - biski sioks toks buvo..;. uztat dabar... doh.gif doh.gif doh.gif na, bandom mesti, bet nesekasi... blush2.gif blush2.gif blush2.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaBal @ 2010 01 30, 23:42)
4u.gif  aciu, bet... oi, tikrai tikrai nekuda... tik kad biski ugis gelbeja - 172, o svoris... tada buvo apie (skaityti tik merginoms...) 85-90 ir pas mane kojos ir rankos storos - tad biski dengiau... tik kad liemuo, kol nebuvo maziaus - biski sioks toks buvo..;. uztat dabar...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  na, bandom mesti, bet nesekasi...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sveiki,
iš tiesų, laaabai dailiai nuotraukose atrodote thumbup.gif
O nuotakoms patarčiau matuotis matuotis ir dar kartą matuotis sukneles, nes kartais norai visai netinka prie veido ir figūros. Pati esu nestandartas, tai suknele rinkausi atsižvelgdama ne tik į savo norus ir vizijas, bet ir į tai, kas tinka ir paslepia trūkumus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinutė @ 2010 01 31, 13:04)
Sveiki,
iš tiesų, laaabai dailiai nuotraukose atrodote  thumbup.gif
O nuotakoms patarčiau matuotis matuotis ir dar kartą matuotis sukneles, nes kartais norai visai netinka prie veido ir figūros. Pati esu nestandartas, tai suknele rinkausi atsižvelgdama ne tik į savo norus ir vizijas, bet ir į tai, kas tinka ir paslepia trūkumus.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai pritariu, nes tikrai - as perejau nerealiai daug Vilniuje salonu, kol suradau tikrai man tinkancia... nes vienaip isivaizduoji - kitaip atrodai... doh.gif doh.gif doh.gif ir butinai reikia salia tureti drauge, kuri tikrai kritiskai ziuri ir rezia tiesa i akis... ax.gif ax.gif nes visur salonuose (kai turguj) sako: "oi, kaip grazu"... nors visai suknele netinka... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaBal @ 2010 01 30, 14:56)

tikrai nepasakyčiau iš foto, kad esat stambi.. schmoll.gif mano nuomone, atradot jums skirtą suknelę ir labai gražiai atrodėt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 31 sausio 2010 - 17:18
QUOTE(KristinaBal @ 2010 01 30, 23:42)
4u.gif  aciu, bet... oi, tikrai tikrai nekuda... tik kad biski ugis gelbeja - 172, o svoris... tada buvo apie (skaityti tik merginoms...) 85-90 ir pas mane kojos ir rankos storos - tad biski dengiau... tik kad liemuo, kol nebuvo maziaus - biski sioks toks buvo..;. uztat dabar...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  na, bandom mesti, bet nesekasi...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

zinokit, puikiai pavyko Jums uzmaskuoti viska 4u.gif Dar karta kartoju - atrodet nuostabiai.
Atsakyti