Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartines (apvalutes) nuotakos

vakar issinuomavau sau suknele.esu tikrai ne manikene mano figuris tipas kriauses.tai kiek issimatavau suknyciu tai labiausiai man tiko romenisko stiliaus sukneles,po krutine plateja i apacia tokia laisvo kritimo wub.gif wub.gif wub.gif kadangi mano brangusis yra smulkaus sudejio tai nenoriu atrodyti kaip tortas salia jo,ir patarciau kurios yra stambesnes neimti pustu sukneliu nes jos dar labiau storina ir negraziai atrodo(asmeniska man)
Atsakyti
QUOTE(cipendeile @ 2010 02 01, 11:06)
vakar issinuomavau sau suknele.esu tikrai ne manikene mano figuris tipas kriauses.tai kiek issimatavau suknyciu tai labiausiai man tiko romenisko stiliaus sukneles,po krutine plateja i apacia tokia laisvo kritimo wub.gif  wub.gif  wub.gif  kadangi mano brangusis yra smulkaus sudejio tai nenoriu atrodyti kaip tortas salia jo,ir patarciau kurios yra stambesnes neimti pustu sukneliu nes jos dar labiau storina ir negraziai atrodo(asmeniska man)

Keista, aš irgi kriaušės figūros, tai man kaip tik tokios suknelės netinka - dar labiau klubai išsiryškina, kurie pas mane pati storiausia vieta. Tai aš savo vestuvėm rinkausi kaip tik truputį pūstą suknelę, kad paslėptų klubus ir paryškintų liemenį.
Atsakyti
QUOTE(KristinaBal @ 2010 01 30, 13:56)
sveikutes, kadangi esu is stambesniuju..  tongue.gif  tai parodysiu ir as savo foto - kai rinkausi, nenorejau, kad butu daug visokiu paraukimu, blizguciu ir t.t. - o kai pradejau matuotis baltas sukneles - tai, dar , pasirodo, man balta spalva netinka - per melsvai balta mano oda prie jos atrodo....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  vargo turejau ir paieskose - nes stambesnioms kazkodel ir sukneles kai tortai...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  o mano svajoniu suknele buvo tiesi, lengvai krentanti... kadangi negavau tokios, o siutis nebuvo laiko... tai atrodziau vo teip...:

tikrai atrodei labai graziai, nes jei nebutum parasius, kokio dydzio suknele, tai tikrai niekada nebuciau pagalvojus biggrin.gif O tai ir yra didziausias pliusas - nuotraukose pavyko atrodyt gerokai lieknesnei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2008 12 10, 17:37)
Sveikutes  4u.gif  nesu ir as is lieknuju, bet savo suknele buvau labai patenkinta, nes lieknino  thumbup.gif Siuvausi ja  ax.gif

Man irgi grazu, kuklu neperkrauta!
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2008 12 10, 17:37)
Sveikutes  4u.gif  nesu ir as is lieknuju, bet savo suknele buvau labai patenkinta, nes lieknino  thumbup.gif Siuvausi ja  ax.gif

labai graziai atrodei thumbup.gif thumbup.gif meginu iziureti storuma, bet niekaip nepavyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2010 02 01, 12:24)
Keista, aš irgi kriaušės figūros, tai man kaip tik tokios suknelės netinka - dar labiau klubai išsiryškina, kurie pas mane pati storiausia vieta. Tai aš savo vestuvėm rinkausi kaip tik truputį pūstą suknelę, kad paslėptų klubus ir paryškintų liemenį.

pas mane kudas liemuo tai taip graziai isryskina ji tokia juostele po krutine o paskui sunkyte laisvai krinta tai airado super wub.gif wub.gif wub.gif o jauciuosi labai patogiai ir laisvai.Aisku gal kitom ir nepatinka bet as tai labai laiminga kad radau ta suknyte bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mano ugis 1,75, svoris 75, siaip nesioju L dydi, bet per vestuves kazkaip pavyko issirinkti tokia suknele, kad atrodziau gana liekna, daug lieknesne, nei esu is tikruju smile.gif)

http://s44.radikal.r...fac752cc452.jpg

Tai kad tinkamai parinktas drabuzis tikrai reiskia labai daug, todel linkiu ieskoti ir matuotis, matuotis ir ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2010 02 02, 07:08)
Sveikutes,

Tai kad tinkamai parinktas drabuzis tikrai reiskia labai daug, todel linkiu ieskoti ir matuotis, matuotis ir ieskoti smile.gif

drinks_cheers.gif svarbiausia teisingai ivertinti savo figuros galimybes mirksiukas.gif Nes tikrai galima labai graziai atrodyt ir sveriant 100 kg, jei parinkti tinkami rubai 4u.gif kazka pridengt, kazka biski atidengt, suzaist su modeliukais, spalvom 4u.gif
Atsakyti

radau pavyzduka i tema tai dedu smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2010 02 02, 08:08)
Sveikutes,

Mano ugis 1,75, svoris 75,

o jus ką nors apie KMI girdėjot? Jūsų svoris normalus paauginkit 10-15 kg ant klubų tadu ir ateikit su XXLu rodytis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 02 02, 22:56)
o jus ką nors apie KMI girdėjot? Jūsų svoris normalus paauginkit 10-15 kg ant klubų tadu ir ateikit su XXLu rodytis  hihihi.gif

Kad man poliklinikoje gydytoja pasake, kad su tokiu ugiu reiketu sverti apie 69-70 kg smile.gif kad biski numesti reikia. na dabar jau turbut visi 78 kilai bus sad.gif nes ziema ir beveik nejudu, tik valgau ir valgau.. ir pilva visada turejau smile.gif bei L dydis tai ne S ir ne M, sutikite smile.gif

Atsiprasau uz nukrypima nuo temos.
Atsakyti