Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai/maisto papildai

Mrs.R,
labai sudominot apie ta papilda su biotinu. Norejau paklausti, ar nepradejo berti odos del tu mieliu, esanciu papildo sudetyje? Ar neatsirado pienliges? Dekoju uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
as tai dabar tokius bandysiu 4u.gif geru atsiliepimu skaiciau.
user posted image

man Pantogar visai nepadejo schmoll.gif nors isgeriau kokias 3 dezutes.
Atsakyti
Elitut - manęs nei bėrė, nei pienligė užkankino, nors pamenu, prieš n metų, kai studijavau, nepavalgydavau, nepamiegodavau ir dar begaliniai stresavau - pienligė buvo mano ištisinis 2 metų palydovas doh.gif

Nuo to Biotin Forte nieko blogo nesidarė... Tiesa, mielių tablečių aš nesu gėrus, tai negaliu lygint, jei tave blogai veikia B grupės vitaminai, gal nemėgink... Prisiminiau, aš leisdavausi B gr vitaminus, tai po to visą dieną valgyt negalėdavau - taip pykindavo doh.gif
Atsakyti
Mrs.R aciu labai uz atsakyma smile.gif jau nusipirkau tas biotin forte. Dabar galvoju, ar puse gerti, ar ketvirtadali? g.gif tikiuosi nieko blogo man nebus, oda bus sveika smile.gif
O ar pastebejai kokiu geru pokyciu vartojant si biotina?
Atsakyti
Gėriau tik 1/4 tabl ir jei kada pamiršdavau - neimdavau į galvą, nes ir toje 1/4 pakankamas kiekis smile.gif Jokių blogumų nebuvo. Nagai buvo gražųs, plaukai 'ežiuku' ėjo.
Jau užaugęs plaukas tai nesikeitė, tik neslinko ir nauji atauginėjo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos o man labai padejo Chlorofilas, plaukai labai sustiprejo,nebeluzineja,galiukai ne tokie issauseje, o ir nagai labai sustiprejo,labai greit auga nespeju trumpint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikytexx: 04 vasario 2011 - 15:30
QUOTE(erikytexx @ 2011 02 04, 17:30)
Sveikos o man labai padejo Chlorofilas, plaukai labai sustiprejo,nebeluzineja,galiukai ne tokie issauseje, o ir nagai labai sustiprejo,labai greit auga nespeju trumpint  4u.gif

Papasakokite daugiau- kur perkat, kaip naudojat, kiek naudojat laiko?
žiūrėjau laidą kažkokią, tai ten pasakojo, kad viena gydymo įstaiga naudoja chlorofilą kovai su vėžiu ir kad visi ligoniai išsigydė. Na, bet ten dar naudojo ir kažkokius spindulius.. Tai aš galvojau, kad tas chlorofilas- tai kažkokia cheminė medžiaga. g.gif O dabar pasiskaičiau biškuti nete, tai radau, kad jie iš eglės spyglių gaminami? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 02 04, 18:34)
Papasakokite daugiau- kur perkat, kaip naudojat, kiek naudojat laiko?
žiūrėjau laidą kažkokią, tai ten pasakojo, kad viena gydymo įstaiga naudoja chlorofilą kovai su vėžiu ir kad visi ligoniai išsigydė.  Na, bet ten dar naudojo ir kažkokius spindulius.. Tai aš galvojau, kad tas chlorofilas- tai kažkokia cheminė medžiaga. g.gif  O dabar pasiskaičiau biškuti nete, tai radau, kad jie iš eglės  spyglių gaminami? ax.gif

aha, as irgi skaiciau apie chlorofila ir kaip issigyde nuo vezio, kai naudojo ji ir lazeri kazkoki smile.gif bet tai ar buna atskirai pirkti chlorofilo tableciu? g.gif kazkaip neteko matyti smile.gif
Atsakyti
Na, ka gi- pradejau gerti Tricologic, jau savaite. Geriu po 2-3 tabletes, kaip kada. Apie poveiki dar ner kalbos, bet sugerus visa pakuote laaabai tikiuosi jo biggrin.gif beje, kainu skirtumai, kas domejotes, labai ivairus- pigiausia, kiek ziurejau, sioje nuorodoje. Ir nemokamai i namus pristate. Vaistineje jie kainuoja apie 35 lt brangiau.. doh.gif
Atsakyti
siandien is jav atvaziavo sitie:
user posted image
ziuresim, ar bus poveikis, nors kas bande - labai gyre smile.gif
Atsakyti
Pieš metus gėriau nakvišų aliejų,panašiai kokius 4 mėn. Pati dideliu pokyčių plaukams nepastebėjau, tačiau draugės nuolat klausdavo ką darau plaukams, jog jie taip greit auga g.gif O dabar pradėjau gerti Fitoval kapsules bei ta patį nakvišų alieju.

O dabar labai rimtai mąstau pirkti biotino tabletes skirtas šunų kailiui biggrin.gif Keliausiu kada iki kokios vet. vaistinės, jei ten nebus, pirksiu internetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 20, 17:37)
siandien is jav atvaziavo sitie:
user posted image
ziuresim, ar bus poveikis, nors kas bande - labai gyre smile.gif

Aš neseniai įsigijau šios firmos Biotiną, žiūrėsim koks bus poveikis ax.gif
Atsakyti