Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai/maisto papildai

QUOTE(allure @ 2011 02 21, 00:55)
O dabar labai rimtai mąstau pirkti biotino tabletes skirtas šunų kailiui  biggrin.gif  Keliausiu kada iki kokios vet. vaistinės, jei ten nebus, pirksiu internetu  smile.gif

Aš tuo pačiu metu internetu nusipirkau Biotinio kapsules, šampūną ir kondicionierių su Biotinu bei į kondicionierių pradėjau įlašinti šiek tiek arbatmedžio aliejaus, tai nežinau, kas būtent turėjo didžiausią poveikį, bet... Plaukai akivaizdžiai sustiprėjo, nustojo slinkti, pradėjo augti daug naujų, atsirado sveikas žvilgesys, o nagai irgi atrodo lyg ir sustiprėję, tad esu laaabai patenkinta cool.gif
Pirkau šiuos:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 21 vasario 2011 - 10:35
QUOTE(myth @ 2011 02 21, 10:34)
Aš tuo pačiu metu internetu nusipirkau Biotinio kapsules, šampūną ir kondicionierių su Biotinu bei į kondicionierių pradėjau įlašinti šiek tiek arbatmedžio aliejaus, tai nežinau, kas būtent turėjo didžiausią poveikį, bet... Plaukai akivaizdžiai sustiprėjo, nustojo slinkti, pradėjo augti daug naujų, atsirado sveikas žvilgesys, o nagai irgi atrodo lyg ir sustiprėję, tad esu laaabai patenkinta  cool.gif
Pirkau šiuos:
user posted image

O kiek mg Biotino išgeriate per dieną? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpuška @ 2011 02 21, 14:00)
O kiek mg Biotino išgeriate per dieną?  ax.gif

1 kapsulę valgio metu, tad 5mg wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpuška @ 2011 02 21, 01:18)
Aš neseniai įsigijau šios firmos Biotiną, žiūrėsim koks bus poveikis  ax.gif

i situos papildus biotinas irgi ieina, 2 mg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2011 02 21, 10:34)
Aš tuo pačiu metu internetu nusipirkau Biotinio kapsules, šampūną ir kondicionierių su Biotinu bei į kondicionierių pradėjau įlašinti šiek tiek arbatmedžio aliejaus, tai nežinau, kas būtent turėjo didžiausią poveikį, bet... Plaukai akivaizdžiai sustiprėjo, nustojo slinkti, pradėjo augti daug naujų, atsirado sveikas žvilgesys, o nagai irgi atrodo lyg ir sustiprėję, tad esu laaabai patenkinta  cool.gif
Pirkau šiuos:
user posted image

as irgi vartojau biotina nuo plauku slinkimo, tai labai atsigavo plaukuciai- slenka daug daug maziau, dygsta nauji thumbup.gif man biotina paskyre gydytojas, vartojau 2men po 4tabletes (viso 20mg i diena doh.gif ),bet svarbiausia kad padejo thumbup.gif
Atsakyti
Geriu nakvisu alieju ir meciau kontraceptines(girdejau kad nuo ju ir slenka plaukai) .. slenka jau koki 5 metai, ir liko mazai plauku cray.gif kai issidziovinu atrodo normaliai plauku yra, bet po dienos jie susigula ir mazai ju .. anksciau saknis trindavau alijosiumi bet poveikio jokio
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2011 02 22, 13:06)
Geriu nakvisu alieju ir meciau kontraceptines(girdejau kad nuo ju ir slenka plaukai) .. slenka jau koki 5 metai, ir liko mazai plauku  cray.gif kai issidziovinu atrodo normaliai plauku yra, bet po dienos jie susigula ir mazai ju .. anksciau saknis trindavau alijosiumi bet poveikio jokio

Vava, kai aš pradėjau gerti KT (gėriau 3 metus), man irgi ėmė slinkti plaukai... Jau daugiau kaip metai jų nebegeriu, o jie vis tiek slenka. doh.gif

Beje, vakar sužinojau, kad tose nakvišų kapsulėse aliejus rafinuotas... Tai naudos iš jo mažai. Geriau pirkti gryną aliejų ir jį po šaukštelį sugerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 22 vasario 2011 - 12:42
canelle - ar LT gydytojai išrašė biotino? g.gif mažu jo tikrai yra pirkt vaistinėse, tik mes nežinom, tai gerinam savo kailį veterinariniu hihihi.gif
Kad nuo KT slenka plaukai tai labai tikiu - anie juk net skiriami prie padidėjusio plaukuotumo...
Atsakyti
as geriu b vitaminu kompleksa, ten yra biotinas parasyta, kad vienoje kapsuleje yra 200 mg, tai yra 400 % rekomenduojamos paros normos, kazi kaip cia taip gali buti smile.gif bet kai pradejau b vitaminus vartoti slinkimas ir nustojo is tikruju smile.gif tik pastebejau, kad organizmas geriau pasisavina juos leidziamus is tikruju nei kad geriamus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2011 01 31, 21:10)
Mrs.R aciu labai uz atsakyma smile.gif jau nusipirkau tas biotin forte. Dabar galvoju, ar puse gerti, ar ketvirtadali?  g.gif  tikiuosi nieko blogo man nebus, oda bus sveika smile.gif
O ar pastebejai kokiu geru pokyciu vartojant si biotina?

Noreciau ir as pabandyti ax.gif
Na ar jus jau ji artojate?Kokie pokyciai?
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 22, 19:36)
canelle - ar LT gydytojai išrašė biotino? g.gif mažu jo tikrai yra pirkt vaistinėse, tik mes nežinom, tai gerinam savo kailį veterinariniu hihihi.gif
Kad nuo KT slenka plaukai tai labai tikiu - anie juk net skiriami prie padidėjusio plaukuotumo...

Ne, deja ne Lietuvoj..bet manau, galima parsisiust is uzsienio jo mirksiukas.gif beje, po 20mg per diena man grieztai liepe gert tik 2men g.gif ir galima kartot 2kart metuose.

QUOTE(jauniute @ 2011 02 22, 19:52)
as geriu b vitaminu kompleksa, ten yra biotinas parasyta, kad vienoje kapsuleje yra 200 mg, tai yra 400 % rekomenduojamos paros normos, kazi kaip cia taip gali buti smile.gif bet kai pradejau b vitaminus vartoti slinkimas ir nustojo is tikruju smile.gif tik pastebejau, kad organizmas geriau pasisavina juos leidziamus is tikruju nei kad geriamus smile.gif

gal 200 mikrogramu,zymejimas panasus i mg- µg. Man irgi gydytojas sake, kad leidziami geriau, bet kur gyvenu tai ner tokiu kaip polikliniku, o pati susileist nemoku, todel nutariau gert tabletes ax.gif aisku, vargino gert saujom, visiem baisiai idomu buvo, kokia liga sergu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canelle: 23 vasario 2011 - 14:32
Šiuos vitaminus yra bandžiusių?
Atsakyti