Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit nagų kramtukėms ir krapštukėms:)

as irgi visa laika kramtydavau savo nagelius.. doh.gif Naudojau ir ta kartu laka, fee.. nieko nepadejo.. schmoll.gif Kiek kartu buvau nusprendusi, viskas, nuo siol auginu ir nekramtau, bet net nepastebedavau, kaip nueidavo vienas nagiukas, kitas, trecias, o paskui ai jau vis tiek neiseina augint, ir nuesdavau visus doh.gif Bet dabar pries kaledas, isgirdau apie stebuklinga stiprikli nail tek, na galvoju reikia pabandyt.. Taip pradzioj susiemiau, stengiaus nagu nekist i burnyte, o dabar jau ikast ju neimanoma... tongue.gif O beto visiems parodziau kokius nagelius turiu ir kaip greitai uzaugo, tai dabar labai nefaina butu sakyti kad nugriauziau... 4u.gif
Atsakyti
Drauge kramtydavo ir kiek ka bande niekas nepadejo schmoll.gif cia kaip liga unsure.gif bet prisiaugino nagucius ir nieko,dabar nebeslepia rankyciu ir dziaugiasi graziais nageliais(akrila juk neskanu kramtyt,be to ir gaila pinigeliu ax.gif ),tai tik tas vienintelis budas ir pagelbejo jai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexxi: 04 vasario 2006 - 00:39
niu man irgi buvo gaila pinigeliu, nes ir nail tekas ne centus kainuoja, o ir einu dabar manikiura darytis pas manikiuriste i menesi pora kartu... viskas kainuoja ir gaila butu nusigrauzt savo nagelius smile.gif
Atsakyti
Aš tai neturiu problemos su tuo kramtymu, bet mano vyras doh.gif bet mums padeda tie lakai, tik reikia man nepamiršti jam nulakuoti, nes aišku pats to niekada nedarys, tai rezultatas akivaizdus. thumbup.gif
Atsakyti
Ir as turiu ta baisia beda...Kiek kartu sau zadedavau kad nekramtysiu,kad auginsiu ir...Viskas suniui ant uodegos...O pas mane dar ir apie nagus odeles lupasi,tai ir tas nugriauziu... blush2.gif Sakau gal cia kokiu vitaminu trukumas kad odeles taip lupasi? Labai noreciau prisiaugint nagucius,bet vaikas maziukas,tai dar apdraskysiu...Reiks paieskot to lako kartaus kur kazkas rase...Gal pades?... g.gif
Atsakyti
As irgi turiu sia problema. O apie priaugintus nagus net kalbos negali buti. Vyras kelis kart vos is namu neisvijo, sake "ragana ziezula" smile.gif
Tai as sugalvojau auginti naturaliai manikiuristes pagalba. Ta prasme nepriaugina nagus, o naturalu naga padengia geliu. Tada naguciai daug kietesni, nelabai kramtosi, o juk ir saugau labiau as juos. Taip manau ir uzsiauginsiu. Tik brangiai gaunasi...
Pirmas kartas - 35 lt, po to mane reikejo po savaites (nes silpni nagai, nuo sonu atsilupinejo) - 30, po to jau 2 savaites istempiau - 30 lt. Dabar vat eina 1 savaite. Manikiuriste sake - gal tris istempsiu smile.gif
Tokia tat mano istorija. Ir visi gimines jau giria kad nagus auginu smile.gif
Be to, juk keista viena diena but su nukramtytais, o kita jau ateit su daile, ypac i darba...
Atsakyti
Nu biski brangokas malonumas...Dabar nelabai galiu sau leist..Bet pabandysiu nusipirkt ta laka kur tipo nagu kramtukem... g.gif
Atsakyti
Turint omeny kad niekad neturejau graziu nagu, o per gyvenima tu tepamu priemoniu irgi nemazai isleidus - tai kas belieka...
Atsakyti
O as galiu pasakyti,kad nusipirkau ta laka kramtukems... doh.gif Ir ka jus manot,po pusdienio jis nusilupo,net kramtyt nereikejo! doh.gif Tai kas gi cia dabar? blink.gif Na,tas kartokas prieskonis biski jauciasi,bet uzkietejusioms kramtukems nemanau kad jis butu kliutis... schmoll.gif Zodziu,nusivyliau.... verysad.gif
Atsakyti
Ka as ir sakau... Neefektyvu schmoll.gif
Atsakyti
Draugas mano irgi šią problemą turi, tik jis nekramto nagų, o juos ir viską, kas aplink atsilupa, nusikrapšto g.gif Ką tada tokiu atveju daryti, juk kartus lakas nepadės, nes jis į burną pirštų neima, o ir nagų jam nepriauginsi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylda: 27 kovo 2006 - 15:27
QUOTE(Dainuliuke @ 2006 02 03, 16:09)
as irgi visa laika kramtydavau savo nagelius.. doh.gif  Naudojau ir ta kartu laka, fee.. nieko nepadejo..  schmoll.gif  Kiek kartu buvau nusprendusi, viskas, nuo siol auginu ir nekramtau, bet net nepastebedavau, kaip nueidavo vienas nagiukas, kitas, trecias, o paskui ai jau vis tiek neiseina augint, ir nuesdavau visus  doh.gif  Bet dabar pries kaledas, isgirdau apie stebuklinga stiprikli nail tek, na galvoju reikia pabandyt.. Taip pradzioj susiemiau, stengiaus nagu nekist i burnyte, o dabar jau ikast ju neimanoma...  tongue.gif  O beto visiems parodziau kokius nagelius turiu ir kaip greitai uzaugo, tai dabar labai nefaina butu sakyti kad nugriauziau...  4u.gif

o kiek tas stebuklas kainuoja, nes man tai nepadeda tas kartus lakas. as ir ji nukramtau arba tada odele apgrauziu. sad.gif
Atsakyti