Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit nagų kramtukėms ir krapštukėms:)

Buvo laikas kai ir as kramtydavau nagucius ir niekaip to iprocio neatsikratydavau doh.gif Nors jokios kitos priemones isskyrus valia nebandziau. Bet arba isaugau, arba atradau kazka kita veikt, nes staiga nustojau ta daryt. O siaip dabar kai labai susinervinu, tai buna, kad nusigrauziu koki naga net nepastebedama (buna koki filma ziurint isijauciu ir 'pauzkandziauju') biggrin.gif Nu bet labai retai dabar tas pasitaiko.
Atsakyti
AS tai megeja nukramtyt, nuplesyt odeles doh.gif o kai jau atplysta tada znyplutem nukerpu doh.gif Nagai mano nera labai silpni nes Nail tek ir Orlu lakiukus naudoju thumbup.gif bet skaiciau kad labai daug kas priklauso nuo odeliu , o kadangi norisi ilgesniu ir grazesniu tai reik kaip nors atsisakyti sio blogo iprocio 4u.gif kaip atsikratyti sio yprocio ? nes tik neturiu ka veikt ir jau krapstineju odeles doh.gif Beje is vaikystes prisimenu kad irgi grauziau nageliu bet kazkaip jau senei nebegrauziu thumbup.gif
Atsakyti
Vaikas čiupia pirštą, tai nupirkom lako vaistinėj, patepam, paragauja, kad kartu ir nebekiša kuriam laikui. 4u.gif
Atsakyti
Kazin panos, otaip, kad prisiaugintumet g.gif Manau,kad nebekramtytumet, nes tokie kieti priauginti.Kazkaip man rodos nebekramtytumet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 11 05, 17:02)
Kazin panos, otaip, kad prisiaugintumet g.gif Manau,kad nebekramtytumet, nes tokie kieti priauginti.Kazkaip  man rodos nebekramtytumet mirksiukas.gif

nusigrauzt galima ir priaugintus tik gal ilgiau pavargt reiketu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 05, 17:12)

Nu nezinau g.gif Juk priauginti nagai kieti lotuliukas.gif Naturalus minkstesnis, bent jau man.O jei su akrilu, tai isviso blogai,juk jis skyla, tai kazkaip man tai butu gaila, ir tikrai neskanu biggrin.gif
Atsakyti
Tokios problemos neturejau, bet patinkancio vyro/vaikino pastebejimas turetu kazkaip jus paveikti ax.gif
Ne tik nagams galima pritaikyti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 11 05, 16:02)
Kazin panos, otaip, kad prisiaugintumet g.gif Manau,kad nebekramtytumet, nes tokie kieti priauginti.Kazkaip  man rodos nebekramtytumet mirksiukas.gif

Namanau, kad iseitis prisiauginti biggrin.gif
Atsakyti
kaip vyra atpratint???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolivija: 22 lapkričio 2009 - 18:07
QUOTE(Margout @ 2009 11 20, 18:26)
Tokios problemos neturejau, bet patinkancio vyro/vaikino pastebejimas turetu kazkaip jus paveikti  ax.gif 
Ne tik nagams galima pritaikyti...  mirksiukas.gif

man vyras jau septyni metai vos ne diena dienon pykdamas aiškina kad nedraskyčiau odelių, bet dėja... apsisukau ir vėl net nejausdama krapštinėt pradedu doh.gif
Atsakyti
kai nulakuoti jau "nebeskanus" biggrin.gif be to, kai grazus ir priziureti paprasciausiai gaila kramtyt ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 11 05, 15:02)

QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 05, 16:12)

Na galiu iš savo darbinės patirties pasakyti, kad kiek teko susidurti, visos kurios prisiaugina nagučius, tikrai negraužia jų schmoll.gif Nežinau ar pinigėlių gaila, ar neskanu ar kita kokia priezastis biggrin.gif Bet negraužia. O vat kai nusiima, kai kurios grižta prie senų įpročių, o kai kurios ne smile.gif
Atsakyti