Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių plepesiai

QUOTE(Marmietė @ 2009 11 24, 20:24)
Sveikos,

dvejoju... kur deti skalbimo masina - pirmam ar antram aukste ? antram aukste yra balkonas, tad kaip ir linkciau prie antro auksto bet tuomet netilps dusas, ji reikia kelti i pirma auksta, bet tuomet ji tektu talpinti i bendra patalpa su WC.. bet gal ir noretusi kad sveciai maziau matytu tos kasdienybes..  blush2.gif  g.gif  o antram aukste sukisti ir dusa ir skalbenke ir vonia nelabai norisi nes tos vietos mazoka...
vien zo sudvejojau lygioj vietoj  doh.gif

Tai taip supratau pas jus name yra du vonios kambariai -vienas pirmame, kitas antrame aukšte? Ir jūs norite viename vonios kambaryje sutalpinti ir dušą ir vonią? bet nesuprantu kam ... gi sviestas sviestuotas bus g.gif manau darykit antrame aukšte vonią (galite uždėti stiklinę pertvarą ant jos, kad būtų patogu su dušu praustis atsistojus) ir statykite skalbimo mašiną. O pirmame aukšte padarykit tik svečių WC - su unitazu, bide ir praustuvu ... aš tikrai nedaryčiau pirmame aukšte skalbyklos (kaip jūs ir pati minėjot nesinoriu kad svečiai matytų kasdienius skalbinius ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2009 11 24, 15:50)
Visiškai taip, reik keist iš principo, todėl ir kaina smarkiai keičiasi. Planavome daryti juostinius, o teks spraustinius...Be rimtos technikos neapsieisime...

Labas, pas mus irgi buvo nekoks gruntas, tad teko taip pat spraustinius pamatus daryti. Tikrai nekainavo 50 t, nors musu namas nemazas. Pamatus pries menesi irenginejo. Pasiulymu buvo su ivairiom kainom, viena firma buvo paruosus komercini pasiulyma spraustiniam pamatams ir rostverko irengimui uz 95 t lotuliukas.gif Ilgai derejomes, bet pamatai kainavo 29 t. Tai aisku irgi labai daug, bet kai zeme nekokia pasitaiko niekur nedingsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerina @ 2009 11 25, 00:57)
Labas, pas mus irgi buvo nekoks gruntas, tad teko taip pat spraustinius pamatus daryti. Tikrai nekainavo 50 t, nors musu namas nemazas.  Pamatus pries menesi  irenginejo. Pasiulymu buvo su ivairiom kainom, viena firma buvo paruosus komercini pasiulyma  spraustiniam pamatams ir rostverko irengimui uz 95 t  lotuliukas.gif  Ilgai derejomes, bet pamatai kainavo 29 t. Tai  aisku irgi labai daug, bet kai zeme nekokia pasitaiko niekur nedingsi smile.gif

95t doh.gif čia tai is viso kosmosas. Parašyk į AZ jei gali kurią firmą pasirinkote. Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2009 11 24, 19:38)
Taip.
O tyrimą pas Bukena darėme.

Man tiesioginiame darbe tenka susidurti su jų firmos tyrimais. Tikrai labai gera firma. O jų rekomendacijos aiškinamajame rašte nėra, kokius jie siūlo pamatus?
Kaune, kiek žinau, spraustinius daro Projektana, Polista ir Arauša. Tačiau tikrai yra būdų spraustinius pakeisti gręžtiniais pigesniais, patikėk... Šiaip įdomu būtų pamatyt geologiją - nes į pamatus ne tik 95 t.lt bet ir 50 gail būtų sudėt....
Atsakyti
labas rytelis

sory visai uzmirshau, kad pacios jau dedames lotuliukas.gif tik radau flesha kur jos ir nusiunciau automatishkai pagal zinute ta duota. visai su taip gimdieniais ir kaldeniais planais uzsikuiciau ..

marmiete-jeigu kabinsit balkone tai kaip ir geriau 2 a.
pas mus du vonios kamb bus 2 a. uztai nera balkono smile.gif ir galvoju skalbimo mashina deti 1a i virtuves kompl. ir tikiuosi surinksim litu dziovyklei -tada nereiks sukti galvos kur skalbinius kabinti tongue.gif
Atsakyti
Labas dienas

QUOTE(Diija @ 2009 11 25, 00:04)
Tai taip supratau pas jus name yra du vonios kambariai  -vienas pirmame, kitas antrame aukšte? Ir jūs norite viename vonios kambaryje sutalpinti ir dušą ir vonią? bet nesuprantu kam ... gi sviestas sviestuotas bus  g.gif  manau darykit antrame aukšte vonią (galite uždėti stiklinę pertvarą ant jos, kad būtų patogu su dušu praustis atsistojus) ir statykite skalbimo mašiną. O pirmame aukšte padarykit tik svečių WC - su unitazu, bide ir praustuvu  ... aš tikrai nedaryčiau pirmame aukšte skalbyklos (kaip jūs ir pati minėjot nesinoriu kad svečiai matytų kasdienius skalbinius ir t.t.)

Taip pas mus dvi patalpos skirtos higienai smile.gif pirmam ir antram aukste,,, anksciau planavom kad pirmam aukste desim WC, kriaukle, spintoje paslepsim skalbimo masina ir dziovykle (tolimesniuose planuose ax.gif ) .. dabar kai pagalvoju kad miegamieji antram aukste, ir dar balkonas, tai manau geriau skalbti antram aukste nereiks nesiot drabuziu.. aciu uz minti daryti vonia su dusu 2in1 - svarstysim ... bet mus dar riboja tai kad antras aukstas palepinis,, tad reik gerai isdeliot g.gif dabar dar sugalvojom gal pirmam aukste daryt kazka panasaus i pusvonia ? sunio letenas nupraust, ar koki kibira isskalaut.. g.gif

QUOTE(glinglingas @ 2009 11 25, 11:09)
labas rytelis

sory visai uzmirshau, kad pacios jau dedames  lotuliukas.gif  tik radau flesha kur jos ir nusiunciau automatishkai pagal zinute ta duota. visai su taip gimdieniais ir kaldeniais planais uzsikuiciau ..
marmiete-jeigu kabinsit balkone tai kaip ir geriau 2 a.
pas mus du vonios kamb bus 2 a. uztai nera balkono  smile.gif  ir galvoju skalbimo mashina deti 1a i virtuves kompl. ir tikiuosi surinksim litu dziovyklei -tada nereiks sukti galvos kur skalbinius kabinti  tongue.gif

o dziovykle ir virtuvej statysit ?
smagu kai du vonios kambariai 2 a. thumbup.gif mums architektas ir patare pasidaryti miegamajam dusa, bet as kazkaip suabejojau.. tuomet jau gautusi trys vonios doh.gif o va dabar svarstau kad to balkono mums visai nereikejo ax.gif

nepamirskit ir manes priimti i savo buri, kai jau igausiu pasitikejima blush2.gif

beje dar vienas kl. buvo santechnikas ir pradejom galvoti del radiatoriu,., ar reik papildomo radiatoriaus po stoglangiu ? sako kad nerasotu ? gal kas turit patirties ?

Atsakyti
QUOTE(Marmietė @ 2009 11 25, 14:45)
tad reik gerai isdeliot  g.gif dabar dar sugalvojom gal pirmam aukste daryt kazka panasaus i pusvonia ? sunio letenas nupraust, ar koki kibira isskalaut..  g.gif
o dziovykle ir virtuvej statysit ?

o mes tokiem reikalam statysim didelę gilią kriauklę katilinėje smile.gif Kažkaip nenoriu purvinų botųnešti plauti į vonią doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Kalbejot del voniu. Pas mus dvi suprojektuotos. viena 12 kv/m, kita 6kv/m. ta didesne priklauso musu miegamajam. tai joje planuojam daryt wc, vonia ir dusa, o ta mazesnioji bus kaip ir vaiku-bendra-sveciu. Joje bus nemazas dusas ir wc. Is vienos puses, gal ir nereiktu musu vonioje duso, jei jau bus vonia g.gif bet is kitos puses, visi vistiek dazniausiai naudosimes dusu, tai jei toks bus tik vienas visame name, o gyvenantys asmenys kokie 4, tai neretai eilute susidarys. o kazkokiu stikliniu pertvaru salia vonios nenorim(kad butu galima kaip duse praustis ). Tai kogero viska taip ir paliksim. 4u.gif
O skalbykle su dziovykle bus katilineje biggrin.gif

Statybininke_Optimiste-nagi, mestelk koki fragmenteli savo namelio istiklinto mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus nusimato 4 sanitariniai mazgai: cokoliniame aukšte jau įrengti dušas šalia pirties ir atskirai tualetas su didele kriaukle, pirmajame aukste - 15 kv vonia (cia nebent kazkokia sienele pasidarysim, kad vonioje galima butu atsistojus nusipraust) ir mansardiniame aukste kazkada bus dusas salia vaiku kambariu. Tai tikiuosi eiliu nebus nei praustis, nei norintiems į WC lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2009 11 25, 17:47)
O skalbykle su dziovykle bus katilineje biggrin.gif

o koks kuras bus? jeigu malkom, ar nebijot, kad skalbiniam nelabai gerai g.gif Aš tai net minties neturėjau katilinėj statyt, nes ten ir malkas nešim, ir šiaip ne patys švariausi dalykai bus. Ir dar turbūt pamirščiau, kad skalbiu kažką, nes į vonią nueinu ir matau, kad "jau", o katilinė daug rečiau naudojama patalpa smile.gif Na, čia mano tokie pamąstymai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 11 25, 19:29)
o koks kuras bus? jeigu malkom, ar nebijot, kad skalbiniam nelabai gerai  g.gif Aš tai net minties neturėjau katilinėj statyt, nes ten ir malkas nešim, ir šiaip ne patys švariausi dalykai bus. Ir dar turbūt pamirščiau, kad skalbiu kažką, nes į vonią nueinu ir matau, kad "jau", o katilinė daug rečiau naudojama patalpa smile.gif Na, čia mano tokie pamąstymai  rolleyes.gif

bus kietas kuras, bet nepergyvenu. juk skalbiniai nestoves pacioj katilinej. jie bus skalbyklej, is jos iskart keliaus i dziovykle, o is dziovykles iskart i spinta. o pamirst tai kazkaip nelabai turbut pamirsiu. juk negerai skalbiniam ilgai gulet, tai kai as uzstatau skalbima ar dziovinima, vis jauciu tokia pareiga begt patikrint ar dar nebaige skalbt/dziovint mirksiukas.gif tai ir nepergyvenu visiskai. o del svarumo-reik tvarkytis. netvarkant bet kokia patalpa gali pavirst i laaaabai nesvaria biggrin.gif man gal butu labiau baisiau, kad skalbimo masina stoves vonioj, taip kaip dabar yra, nes tada vyras kazkodel turi iproti tiesiai i ja mesti nesvarias kojines. o man tas vaizdo oi oi kaip nepriduoda blink.gif
Atsakyti
As tai kaip kokia tundra, nezinau kur ir kaip ta namo foto ideti blink.gif . As nenoreciau, kad mano foto isbegtu i viesa eteri, tai kur man ja talpinti g.gif . Gal kas nors galite mane painstruktuoti situo klausimu? 4u.gif .

O kalbant apie wc, tai mes turesime viena wc is musu miegamojo, ten bus dusas, tualetas ir kriaukle, kitame didesniame wc bus vonia, dusas, tualetas ir kriaukle naudosis vaikai ir kartais mes vonioje pagulesime, o pirmame aukste wc bus tualetas, kriaukle ir dusas. Taip pat turesime tokia patalpele bardakeliui, kur bus skalbimo masina, rubu dziovyklos, dezes skalbiniams, lyginimo lenta. Man tokios patalpos reikia, nes siuo metu tai musu salionas atlieka tokias funkcijas ir niekaip negaliu issivaduoti is bardako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Statybininke optimiste: 25 lapkričio 2009 - 20:06