QUOTE(Heli @ 2009 11 26, 14:57)
O aš kažkur paskaičiau , kad visai gera mintis "darbinė" kriauklė - garaže... Kaip Jums tokia idėja?
Mintis gera

įvadą mes ten turim. o ir ne tik kriauklė, gi reikės ir kokią žarną su karcheriu pasijungt ir pan.
QUOTE(Džerimi @ 2009 11 26, 15:08)
mano vyras garaze labai nori. neblogai butu ir katilineje, bet kad vietos kazin ar uzteks

kaip anksciau nepagalvojom.... katiline 8 kv/m. turi tilpt katilas, boileris, siurblys, dar neapsisprende esam del akumuliacines talpos, skalbykle, virs jos dziovykle, el skydine(ar kaip ten ji vadinas).
ohoho

užmojai labai platūs .... pas mus katilinė 7kv ir pradžioje kai planavome daryti kieto kuro katilą (malkų) su akumuliacinėm talpom, tai vyras net rūsį iškasė po katiline, kad patalpint ten akumuliacinę talpą ... apie jokias skalbykles ir džiovykles net kalbos nebuvo

dabar pasistatėm granulinį katilą, kuriam nereikia jokių akumuliacinių, ir taip jau žiūrimės kur čia sutalpint vandens filtrus, boilerius ir t.t.
QUOTE(Enita @ 2009 11 26, 15:44)
Jei jau daugiau nėra jų kur įkomponuoti, tai tuomet kiščiau į kokią spintą stumdomomis durimis (jei tokia bus)

. Pas keletą draugų butuose taip esu mačius. Labai patiko toks sprendimas - užstumi duris ir net neįtartum, kas slepiasi už jų.
Aš vat mastau kad vonioje tą skalbyklę ir džiovyklę įkišti į kokią spintą

na nepriduoda jos grožio vonios kambariui

bet kažin ar patogu ekspoatuot spintoje įkištas mašinas ...

ir ar techniškai joms nepakenks būt užsarytoms kažkur ..