QUOTE(Diija @ 2009 12 06, 16:37)
hmmm įdomiai jūs čia skaičiuojat ... iš kur pusę namo kainos? Taip, perdangų nereikia ... bet pamatų dvigubai daugiau.... stogo dvigubai daugiau

na nemanau ... įtariu išeitų tas ant to
Aš neprašiau

gėda prisipažint, nors namas jau visai į pabaigą eina, aš neturiu nei vienos jo fotkės

kažkaip nebuvo minčių jo fotografuoti, nes man vis viskas negražu atrodė

bet jei duosit teisę įeiti į albumiuką, pažadu nulėksiu ir nufotografuosiu mūsų nameliuką

O kieme drenažą darėt?
Na būtų smagu ..
na laiptais man ir turbut nelabai patiks laipiot, bet sklypas mazokas,tad teko statys 2 a. sprotuosiu
drenaza darem aplink nama..
QUOTE(rasaar @ 2009 12 06, 17:54)
Na man atrodo del aukstu namo tai cia gal daugiau skonio reikalas,nes kaina tikrai pacios dezutes panasi gaunasi

Mes dvieju statem,draugai vieno,tai kaina ju dar didesne gavosi,nes kaip ir minejot,kad stogo kvadratura didele gaunasi ,plius pamatai ir pan.

Kazkaip mes didelio diskomforto nejautem del to antro auksto,apart to kad musu perdangos labai storos buvo,del to nemazai atsiejo ir tie kranu samdymai

o siaip normaliai,o tuo labaiu dabar kai laiptus turim,tai is vis

Dabar pradedam po biski virtuves projekta regsti,nes reikia galvoti apie elektros instaliacija,o dar neturiu zalio supratimo kur kas bus

Siaip butu fainai rast dizainere nebrangiai,kuri apgalvotu bent pirmo auksto apsvietima,nes man su fantazija kotais prastai
o del virtuves projektelio as ir galva sukau, nes MB nori pradet elektra.. kiek daug naujo suzinojau ir dar toli grazu iki tikslaus isdestymo

tad vis pamastau kad noretusi pasitart su dizaineriu
QUOTE(janudi @ 2009 12 06, 20:11)
kazkas bus panasaus i tai turbut, nes aikstelei nera vietos...
pas mus ir panasiai, tik va tokio varianto nesvarstem
forumas