Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių plepesiai

QUOTE(Džerimi @ 2009 12 06, 15:55)
Sveikutes. gavus statybininkiu sutikimus, priejima prie albumelio gauna visos anksciau minetos mergaites 4u.gif Janudi, Heli, Giintariuke, Statybininke Optimiste, Marmiete, Diija-atsiuskit man i az po viena savo namuko foto, as jas idesiu i albuma, ir tada atsiusiu prisijungimo slapuka. cia tam, kad nebutu tik ziurinciu, bet savo nuotrauku neidedanciu. gavusios slapuka galesit daugiau foto pridet pacios. Berods Heli dar nepradejo statybu, tai gali atsiust sklypo foto, brezinuko, kad ir ranka pabraizyto. nu zodziu kazka 4u.gif 

QUOTE(janudi @ 2009 12 06, 20:17)
kadangi neturiu priejimo prie albumo.....................

Janudi, neseki pokalbiu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2009 12 06, 21:56)
Janudi, neseki pokalbiu? mirksiukas.gif

kazkaip neuzfiksavau, vis laukiau i az pasijungimo slaptazodziu lotuliukas.gif blush2.gif
ryt butinai atsiusiu kelias 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif . Aplankiau siandien nameli, o tuo paciu ir pro kvartala pravaziavau, paspoksojau i namu duru plocius. Daugelyje namu pamaciau platesnes duris, t.y. is dvieju daliu - siauros ir placios. Visai graziai atrodo bigsmile.gif . Tai galutinai ir neapsisprendem del plocio, damuryti sienele ar ne. Nu dar pasigalvosime.
Del aukstu skaiciaus name, tai pas mus du, bet namas atrodo kaip vieno, tokia apgaule akims. O as manau, kad ir vienas ir du gerai. Vieno auksto namui, manau, reiketu didesnio sklypo. O dvieju aukstu - sportas sveikata. Aisku nezinau kaip bus senatveje blink.gif , bet viena kambariuka - darbo dar turime apacioje, tai jeigu ka, mes tik op ir miegam ten mirksiukas.gif .
Kaip smagu, kad priimat mane i albuma thumbup.gif . Atsiusiu savo grazuoliuko foto. Prasau labai stipriai nekritikuoti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 12 06, 16:37)
hmmm įdomiai jūs čia skaičiuojat ... iš kur pusę namo kainos? Taip, perdangų nereikia ... bet pamatų dvigubai daugiau.... stogo dvigubai daugiau  doh.gif  na nemanau ... įtariu išeitų tas ant to  g.gif
Aš neprašiau  blush2.gif  gėda prisipažint, nors namas jau visai į pabaigą eina, aš neturiu nei vienos jo fotkės  blush2.gif  doh.gif  kažkaip nebuvo minčių jo fotografuoti, nes man vis viskas negražu atrodė  lotuliukas.gif  bet jei duosit teisę įeiti į albumiuką, pažadu nulėksiu ir nufotografuosiu mūsų nameliuką  biggrin.gif
g.gif  O kieme drenažą darėt?
Na būtų smagu ..  smile.gif

na laiptais man ir turbut nelabai patiks laipiot, bet sklypas mazokas,tad teko statys 2 a. sprotuosiu smile.gif
drenaza darem aplink nama..

QUOTE(rasaar @ 2009 12 06, 17:54)
Na man atrodo del aukstu namo tai cia gal daugiau skonio reikalas,nes kaina tikrai pacios dezutes panasi gaunasi  ax.gif Mes dvieju statem,draugai vieno,tai kaina ju dar didesne gavosi,nes kaip ir minejot,kad stogo kvadratura didele gaunasi ,plius pamatai ir pan. mirksiukas.gif Kazkaip mes didelio diskomforto nejautem del to antro auksto,apart to kad musu perdangos labai storos buvo,del to nemazai atsiejo ir tie kranu samdymai  doh.gif o siaip normaliai,o tuo labaiu dabar kai laiptus turim,tai is vis  thumbup.gif  Dabar pradedam po biski virtuves projekta regsti,nes reikia galvoti apie elektros instaliacija,o dar neturiu zalio supratimo kur kas bus  doh.gif Siaip butu fainai rast dizainere nebrangiai,kuri apgalvotu bent pirmo auksto apsvietima,nes man su fantazija kotais prastai  blink.gif  blush2.gif

o del virtuves projektelio as ir galva sukau, nes MB nori pradet elektra.. kiek daug naujo suzinojau ir dar toli grazu iki tikslaus isdestymo doh.gif tad vis pamastau kad noretusi pasitart su dizaineriu g.gif

QUOTE(janudi @ 2009 12 06, 20:11)
kazkas bus panasaus i tai turbut, nes aikstelei nera vietos...
user posted image

pas mus ir panasiai, tik va tokio varianto nesvarstem
forumas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos gelbekit, kaip ta nuotrauka i Džerimi až nusiusti. Niekaip nesuprantu kaip ja reikia prikabinti, jau koki pusvalandi knisu ir nepagaunu kampo doh.gif . Turiu kompe foto, bet nesugebu atsiusti verysad.gif . Parasykit kas jei galite kaip ta procedura atliekama mirksiukas.gif . Nu tiesiog geda, kad nemoku blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Statybininke optimiste: 06 gruodžio 2009 - 23:34
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2009 12 06, 23:31)
Merginos gelbekit, kaip ta nuotrauka i Džerimi až nusiusti. Niekaip nesuprantu kaip ja reikia prikabinti, jau koki pusvalandi knisu ir nepagaunu kampo  doh.gif . Turiu kompe foto, bet nesugebu atsiusti  verysad.gif . Parasykit kas jei galite kaip ta procedura atliekama  mirksiukas.gif . Nu tiesiog geda, kad nemoku  blush2.gif .

parasysiu i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2009 12 07, 00:14)
Del aukstu skaiciaus name, tai pas mus du, bet namas atrodo kaip vieno, tokia apgaule akims. O as manau, kad ir vienas ir du gerai. Vieno auksto namui, manau, reiketu didesnio sklypo. O dvieju aukstu - sportas sveikata. Aisku nezinau kaip bus senatveje  blink.gif , bet viena kambariuka - darbo dar turime apacioje, tai jeigu ka, mes tik op ir miegam ten  mirksiukas.gif .

As pradzioj irgi norejau 1 auksto namuko, nes karta pas draugus esu nuo laiptu (su 6 men vaiku ant ranku) ant uzpakalio nuciuozus. Streso buvo pakankamai...
Bet sklypas siaurokas (nors ir 10a) ir pagal visus musu pageidavimus, butu uzsidenges gana didelis sklypo plotas. O man taip norisi vietos kieme ir gelytem ir vaikui kad butu kur pazaist...tai vis delto nusprendem daryti 2a.

Nors va vieni pazistami turi namuka, zolyte superine zalia grazi, bet iki tokio lygio, kad vos ne patys bijo ant jos lipt, zodziu tik del grozio. Suprantu kad ten daug darbo ideta, bet kad paskui bijot nuosavam kieme ant zoles uzlipt, na visiska nesamone. Jau nekalbu kai atvaziuoja draugai tokie kaip mes su vaiku...Zodziu vaikas stovi ant trinkeliu, ir mazdaug vaziuojam namo, geriau kambary pazaisiu...

Paziurejau jusu nuotraukytes. thumbup.gif Tikrai merginos jau turit ka parodyti.
Atsakyti
na, va gris vyras su fotiku, susikelsiu foto ir nusiusiu, kad gauciau prisijungima thumbup.gif
zinokit siandien pasikvietem viena laiptista, tai tuos riestus betoninius laiptus paskaiciavo apie 7000lt blink.gif
reikia greiciau pamatyti rasaar laiptukus ir skambinsim jos meistriukui.
Diija gal gali ir tu duoti kontaktus savo laiptisto?
bandysim rasti pigesni varianta, nes nu 7000lt moketi tai jau per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2009 12 07, 16:51)
As pradzioj irgi norejau 1 auksto namuko, nes karta pas draugus esu nuo laiptu (su 6 men vaiku ant ranku) ant uzpakalio nuciuozus. Streso buvo pakankamai...
Bet sklypas siaurokas (nors ir 10a) ir pagal visus musu pageidavimus, butu uzsidenges gana didelis sklypo plotas. O man taip norisi vietos kieme ir gelytem ir vaikui kad butu kur pazaist...tai vis delto nusprendem daryti 2a.

pas mus 9,5 arų sklypas. jame dar kaimyno servitutinis keliukas telpa, 2 arus apžiojantis namas, daržas ir pievos, patikėk, dar tikrai užtenka biggrin.gif ypač kai reik paaugusią žolę pjauti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 12 07, 20:26)
pas mus 9,5 arų sklypas. jame dar kaimyno servitutinis keliukas telpa, 2 arus apžiojantis namas, daržas ir pievos, patikėk, dar tikrai užtenka biggrin.gif ypač kai reik paaugusią žolę pjauti....  doh.gif

neaimanuokit, pas mus 60 arų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2009 12 07, 19:21)
na, va gris vyras su fotiku, susikelsiu foto ir nusiusiu, kad gauciau prisijungima thumbup.gif
zinokit siandien pasikvietem viena laiptista, tai tuos riestus betoninius laiptus paskaiciavo apie 7000lt blink.gif
reikia greiciau pamatyti rasaar laiptukus ir skambinsim jos meistriukui.
Diija gal gali ir tu duoti kontaktus savo laiptisto?
bandysim rasti pigesni varianta, nes nu 7000lt moketi tai jau per daug g.gif

Ar jo darbu galerija ziurejai? ax.gif O musu laiptai tai paprasti,nieko ten ypatingo,18 pakopu atrodo gavosi. Tada daug kur domejausi kainom to betonavimo,bet zinok nebuvo nei vieno kad 7000 uzsikosetu blink.gif doh.gif
Atsakyti
Labukas,

rasaar - kokiu adresu galima paziuret laiptu darytojo galerija ?
Atsakyti