Man tai labai grazu kalviu daryti tureklai,bet ir kaina ju
Man tai is pradziu labai rupejo tie kvadratai irgi visur su metru vaiksciojau
O dabar kazkaip jau vienodai pasidare,kiek bus, tiek, svarbu visa kita gerai butu.
Sveikos visos. Pas mus nameliukas 249 m2. Bet sake, kad kvadratura skaiciuojasi pastogeje iki tos vietos kur tarp stogo ir grindu yra nemazesnis lygtais kaip 1,50 m. aukstis, jeigu tiksliai pamenu. Tai to ploto tuomet gaunasi truputeli daugiau jeigu matuosime iki pat visu sienu kampu
. Tikiuosi supratote ka pasakiau.
Man irgi labai grazu kalviski tureklai, tokiu ir balkonams noreciau, ale turbut kai isgirsiu kaina, tai fantazija atsoks
.
Apziurejau namelius, man irgi labai patiko ta silta geltona namo spalva
. Labai jaukiai atrodo.
Man irgi labai grazu kalviski tureklai, tokiu ir balkonams noreciau, ale turbut kai isgirsiu kaina, tai fantazija atsoks
Apziurejau namelius, man irgi labai patiko ta silta geltona namo spalva
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2009 12 08, 15:42)
lygtais kaip 1,50 m. aukstis, jeigu tiksliai pamenu.
1,60m
Musu laiptinikas sake kad piko metu tokie tureklai apie 1000lt uz metra kainavo,tai as tikiuosi,kuo toliau tuo pigiau bus
Sveikos,
Aciu uz siltus pastebejimus
spalva ilgai rinkomes ir ne visiems ji patiko, bet mums ji grazi .. idesiu fotke kaip namas atrodo diena, kai nera saules..
Geras pastebejimas
turejom nemaza tvenkini iki pat duru
manom kad melioracija kazkur uzsikisus... dabar jau sausa
QUOTE(Felise @ 2009 12 08, 00:08)
Pagaliau prisedau fotkiu sukelt, nors jau seniausiai Dzeremi pazadejus buvau
Marmiete, bet jau jusu namo spalva
Iskart toks siltas ir jaukus atrodo 
Marmiete, bet jau jusu namo spalva
QUOTE(Džerimi @ 2009 12 08, 11:09)
*net sunku patiket, kad tos pacios patalpos rodomos
liuks!! smagu matyt, kai bjaurieji anciukai virsta gulbem..
*
ir man pirma mintis tokia sove i galva. kaip silta ir jaukuuuu
Mergaites, gal pasirasom albumeliuose kiek namukai turi bendro ploto? kartais ziuriu i foto ir taip cekavu kiek gi ten kvadratu
kazin cia tik as kvadraturos liga sergu? i kokia tik patalpa beieiciau, iskart mintyse puolu matuot kiek cia metru, kiek ten metru, kiek sudauginus kvadratu gaunas
ciut ne visur su savim metra veziojuos, nors akis jau ir taip ant atstumu 'atkalta' kaip reikiant
Dellema-as savo nameliu visiskai patenkinta, bet zinok dar turbut is iprocio vis vartau, braizau projektus. ateities kartom matyt

*
Mergaites, gal pasirasom albumeliuose kiek namukai turi bendro ploto? kartais ziuriu i foto ir taip cekavu kiek gi ten kvadratu
Dellema-as savo nameliu visiskai patenkinta, bet zinok dar turbut is iprocio vis vartau, braizau projektus. ateities kartom matyt
Aciu uz siltus pastebejimus
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2009 12 08, 16:59)
Ir dar pastebejimu apie namus-
Glinglingas tai namas galingas
, o gal tik taip atrodo, butu idomu suzinoti kiek kvadratu.
Rasaar jau ir gėlynėlį turi
. Ir įstiklintas namas buvo taip kaip pas mus dabar
.
Marmiete, jūs ten tvenkinį turite ar ką?
Glinglingas tai namas galingas
Rasaar jau ir gėlynėlį turi
Marmiete, jūs ten tvenkinį turite ar ką?
Geras pastebejimas
QUOTE(glinglingas @ 2009 12 08, 13:11)
labutis
jeigu vaiku nebutu tik be tureklu daryciau laptus /kada butume pencininkai uzsimestume juos nes jau nebutu taip svarbu grozis/. man tureklai kokie bebutu negrazu.. tiesa pasakius kokius isivaizduoju bus laiptai pas mus tureklai gadins man visa vaizda.,.
jeigu vaiku nebutu tik be tureklu daryciau laptus /kada butume pencininkai uzsimestume juos nes jau nebutu taip svarbu grozis/. man tureklai kokie bebutu negrazu.. tiesa pasakius kokius isivaizduoju bus laiptai pas mus tureklai gadins man visa vaizda.,.
Bet kadangi mums būtina daryti turėklus, tai man gražus tik toks variantas: be jokių strypų, tik stiklas ir medinis porankis:

labai grazu
O man stiklas ofisu kvepia, bet cia tik mano nuomone
Ir kiek vargo turetu buti su jo priežiūra
QUOTE(janudi @ 2009 12 09, 02:50)
nebutinai ,yra geru valikliu,beto nebutina jo ciupineti
as tai iskart pamaciau, kad pas Marmiete 'prudas' priverstinis
QUOTE(janudi @ 2009 12 09, 02:50)
Na dar žiūrint koks interjero stilius ... aišku prie klasikinio labiau tiktų metaliniai kaltiniai turėklai, tačiau moderno aš neįsivaizduoju be stiklo
Aš tikrai rinksiuos stiklą ant laiptų, tačiau dar mastau vis ar ištisinį dėti,ar ant kas antros pakopos