Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių plepesiai

labutis

maziukas pas mus 150 kv. architektas aciu dievui tokia kvadratura patare, o norejau didelio namo ir diiiidelius visus kambarius darytis. bet kaip sako kas juos tvarkys? tuo labiau pas mane kolkas trys vyrai namie -o jeigu ir pagrandukas bus berniukas? shakutes mano tvarkai namie karsta.gif

su stiklu neblogas variantas. reiks mb uzrodyti
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2009 12 09, 02:59)
nebutinai ,yra geru valikliu,beto nebutina jo ciupineti

suprantu kad nebutina, bet kaip tai pasakyti vaikams? O jei jie dar nedideli? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2009 12 09, 11:08)
scare.gif pamatyciau laiptus be tureklu, tai dar nepradejus lipt nusiridenciau nuo ju lotuliukas.gif man tas pats, kaip su aukscio baime, kai buna uzlipi i n-taji auksta, ir atrodo, jei atsidarysi langa ir paziuresi zemyn, tai butinai nukrisi doh.gif net kvapa uzgniauzia i laiptu apacia beziurint unsure.gif  bet nuotraukeles labai grazios 4u.gif ir suzavetu ir surakintu  vienu metu pas kazka tokius pamacius biggrin.gif
as tai iskart pamaciau, kad pas Marmiete 'prudas' priverstinis tongue.gif  berods kazkas jo viduryje mirksta tongue.gif

turejom "dziaugsma" doh.gif

QUOTE(Diija @ 2009 12 09, 11:09)
Na dar žiūrint koks interjero stilius ... aišku prie klasikinio labiau tiktų metaliniai kaltiniai turėklai, tačiau moderno aš neįsivaizduoju be stiklo  schmoll.gif  man stiklas priduoda prabangos ...
Aš tikrai rinksiuos stiklą ant laiptų, tačiau dar mastau vis ar ištisinį dėti,ar ant kas antros pakopos  g.gif

laiptai su stiklu tikrai grazus, bet as labiau prie klasikiniu linkstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2009 12 09, 14:19)
suprantu kad nebutina, bet kaip tai pasakyti vaikams? O jei jie dar nedideli? doh.gif

drinks_cheers.gif

Sutinku, kad gražu, bet labai nepraktiška...ypač turint vaikų..o jų anksčiau ar vėliau atsiranda...
Atsakyti
Labutis,
musu namo bendra kvadratura 200 kv.m., is ju 36 kv.m. garazas, 9 kv.m sandeliukas.
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2009 12 09, 20:55)
Labutis,
musu namo bendra kvadratura 200 kv.m., is ju 36 kv.m. garazas, 9 kv.m sandeliukas.

Pas mus panašiai, tik toks kaip sandeliukas bendroj patalpoj su garažu.
Atsakyti
Pas mus panasiai irgi ax.gif 192kv.m is ju 36kv.m garazas. 102 gaunasi gyvenamas plotas.
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2009 12 09, 22:00)
Pas mus panašiai, tik toks kaip sandeliukas bendroj patalpoj su garažu.

mes irgi darem sandeliuka garazo patalpoje 4u.gif
Atsakyti
Rasaar, jusu laiptu meistras darbais uzsiemes iki pavasario blink.gif g.gif , nieko sau krize... Ieskom toliau laiptisto, musu laiptai bus betoniniai ir sukti, jei kuri turit laiptistu kontaktu, labai laukciau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na šiandien truputį papiškinau namuką savo, tai atsiūsiu foto kad gaučiau įėjimą į albumėlį ...
Nu ką, pas mus tuštuma name blink.gif dažytojai vakar baigė savo darbą (dabar atvyks tik dažyti galutinį sluoksnį po grindų/durų/ rozečių dėjimo)... santechnikas susirgo plaučių uždegimu (neišsigulėjo po gripo) unsure.gif ... kitą savaitę laukiam atvyksant grindų. Turbūt savaitgalį lėksim su vyru apsikuopti truputį, šiukšles ir nereikalingus rakandus apmėtyti ir grindis atlaisvinti.

Vakar dar buvau nuvažiavus paklaust kur mūsų buitinė technika užstrigo, tai pasirodo viską gavo, o gartraukis užstrigęs doh.gif o jo labiausiai ir reikia, nes meistras jį montuos į spintelę dar savo ceche doh.gif

žodžiu .... kažkaip įtarimas kyla kad ir Valentino dienos nesutiksim name .. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 12 10, 16:58)
žodžiu .... kažkaip įtarimas kyla kad ir Valentino dienos nesutiksim name ..  unsure.gif

nenusimink.. vistiek judat i prieki 4u.gif man net siurpuliukai vaiksto klausant apie buitine technika, grindis, duris, rozetes.... kaip mums viskas dar toli....

Laukiu nuotraukyciu 4u.gif

Janudi-kartais ir man atrodo, kad jokios krizes nera. Reikejo mums prie namuko neprofesionalios pagalbos-palaikyt, atpjaut ir pns, kiek suprantu, siulem nebloga atlyginima. savo kaime ne vieno zmogaus neradom. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2009 12 10, 18:54)
nenusimink.. vistiek judat i prieki 4u.gif man net siurpuliukai vaiksto klausant apie buitine technika, grindis, duris, rozetes.... kaip mums viskas dar toli....
Laukiu nuotraukyciu 4u.gif
Janudi-kartais ir man atrodo, kad jokios krizes nera. Reikejo mums prie namuko neprofesionalios pagalbos-palaikyt, atpjaut ir pns, kiek suprantu, siulem nebloga atlyginima. savo kaime ne vieno zmogaus neradom.  doh.gif

krize vadinasi ... doh.gif
Atsakyti