Įkraunama...
Įkraunama...

Lėliuko judesių skaičiavimas ir žymėjimas

matai, aš kas savaitę šneku su ginekologe telefonu, nes biuletenyje esu. Tai ji man visad aiškina, kad viskas gerai, bet žinai, nėščiai reik minimum kad šimtas žmonių tą pakartotų lotuliukas.gif
Atsakyti
as dar neskaiciuoju - man gydytoja sake skaiciuoti nuo 32 sav., tad kita savaite pradesiu smile.gif
nors nelabai dar zinau, kaip atskirt tuos judeasiukus viena nuo kito... atrodo malasi leliukas ir tiek, o kiek ten kartu sujuda sunku pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 06 01, 10:46)
matai, aš kas savaitę šneku su ginekologe telefonu, nes biuletenyje esu. Tai ji man visad aiškina, kad viskas gerai, bet žinai, nėščiai reik minimum kad šimtas žmonių tą pakartotų lotuliukas.gif

Tai paprasyk, kad vyras daug kartu kartotu, kad viskas gerai biggrin.gif As tai saviskiui esu jau ikyrejusi su savo klausimais : "kaip tu galvoji, ar leliui viskas gerai?", na, bet jis zino, kad esu paranojike ir kantriai man kartoja, kad viskas gerai biggrin.gif Mano vyras turi labai gera nuojauta (yra ne karta gyvenime pasitvirtinusi), todel as jam taip ir ikyriu ax.gif Uztat man buna ramiau. Na, o kai vyro patvirtinimo nebeuztenka, tada begu pas ginekologe blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazyte*Miau @ 2006 06 01, 13:26)
as dar neskaiciuoju - man gydytoja sake skaiciuoti nuo 32 sav., tad kita savaite pradesiu smile.gif
nors nelabai dar zinau, kaip atskirt tuos judeasiukus viena nuo kito... atrodo malasi leliukas ir tiek, o kiek ten kartu sujuda sunku pasakyti biggrin.gif

Tai ir nereikia ten taip tiksliai zymeti smile.gif Svarbu, kad tu jauti, jog jis juda, reiskia, viskas gerai smile.gif Pas mane, kaip minejau, yra savotiska judesiu zymejimo interpretacija, zymiu mazdaug i ta puse smile.gif . Sunerimstu tik tomis dienomis, kai lelius tinginiauja ir mazai juda, tada saziningai gilinuosi i kiekviena leliuko krustelejima.
Atsakyti
kiek pamenu,mano gydytoja man liepdavo skaiciuoti ryte,dar neislipus is lovos,ir po pietu
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2006 06 01, 17:13)
kiek pamenu,mano gydytoja man liepdavo skaiciuoti ryte,dar neislipus is lovos,ir po pietu

Na judesiukų kuo toliau tuo mažiau suskaičiuoju, nes leliui nebėra vietos ir negali labai sportuoti, kai tik pradėjau žymėti 29 sav. tai po 90 judesiukų per pusvalandį, o dabar 30-40 judesiukų per pusvalandį, gydytoja sakė, kad taip normalu. Bet tie judesiukai kartais būna tokie skaudūs doh.gif , ir man mažiau spardosi kai guliu ant kairiojo šono, o ant nugaros negaliu, nes taip pradeda maištauti, kad vos nelipa lauk lotuliukas.gif .
Atsakyti
[quote=mergelytė,2006 06 01, 15:43]
Na judesiukų kuo toliau tuo mažiau suskaičiuoju, nes leliui nebėra vietos ir negali labai sportuoti, kai tik pradėjau žymėti 29 sav. tai po 90 judesiukų per pusvalandį, o dabar 30-40 judesiukų per pusvalandį, gydytoja sakė, kad taip normalu.

Tai tu dar dar labai daug ju suskaiciuoji! Pavydziu tau smile.gif As tai per pusvalandi, kai lelius buna judrus, suskaiciuoju tik ~15 judesiu, ir tuo dziaugiuosi. Tinginiukas pas mane pilvelyje gyvena ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos, mano gydytoja irgi davė man liepą ir liepė žymėti kelis kart per dieną judesiukus. Nelabai dažnai tą darau, bet žymiu. Ir paskaičuoju vidutiniškai apie 30 per pusvalandį.
Atsakyti
Kokia aš negera... blush2.gif Čia pasiskaičiau... visos žymi... o aš - ne blush2.gif kartais pasiskaičiuoju..., apie 5 tikrai būna... bet nieko nežymiu... ar reikėtų??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetolanka @ 2006 06 02, 16:40)
Kokia aš negera... blush2.gif Čia pasiskaičiau... visos žymi... o aš - ne blush2.gif kartais pasiskaičiuoju..., apie 5 tikrai būna... bet nieko nežymiu... ar reikėtų??? g.gif

Aš irgi dar neskaičiuoju. Gal nuo kitos savaitės lieps. Bet šiaip paskaičius, tai būsimos mamytės jau kartais pernelyg uolios. Nu kam skaičiuoti tuos 90 judesiukų, jei per trumpą laiką sujuda 10 kartų, tai ir liuks. Gi nebūtina išgulėti tą pusvalandį skaičiuojant
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2006 06 02, 17:55)
Aš irgi dar neskaičiuoju. Gal nuo kitos savaitės lieps. Bet šiaip paskaičius, tai  būsimos mamytės jau kartais pernelyg uolios. Nu kam skaičiuoti tuos 90 judesiukų, jei per trumpą laiką sujuda 10 kartų, tai ir liuks. Gi nebūtina išgulėti tą pusvalandį skaičiuojant

Nebūtina, bet įdomu pačiai bus po kiek laiko pažiūrėti kiek spardydavosi ir gal palyginti su kitu nėštumu, man tai patinka.
Ir gydytoja liepė atnešti lapą, kur žymiu judesiukus, nori pažiūrėti kiek per pusvalandį prisispardo biggrin.gif . Tai ir žymiu, juk nėra taip sunku, guli ir žymi ax.gif .
Atsakyti
oi o as vis pamirstu ar tingiu doh.gif tai kolkas taip ir nepradejau skaiciuot...
Atsakyti
nu sudetingas darbas man tas kaiciavimas, atsigulu su tuo lapu ir ziopsau i telika, o kad skaiciuot reik tai ir pamirstu doh.gif o ir tuos judesius sudetinga atskirt... g.gif
Atsakyti