Įkraunama...
Įkraunama...

Lėliuko judesių skaičiavimas ir žymėjimas

man ir kartais buna neramu kai visa diena mazylis tinginiauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 03 29, 23:03)
man ir kartais buna neramu kai visa diena mazylis tinginiauja g.gif
Bet gal jis naktį pas tave aktyvistas pasidaro,o tu miegodama ir nejauti mirksiukas.gif
Aš tai šią nakatį beveik nemiegojau,mažiukas labai smarkavo,tai tik į rytą užmigau ir tai ilgai miegot neteko,gavau pasisėdėjimų ir pasivartymų dozę,tai prabudau smile.gif
Atsakyti
Gal mano leliukas dar mazas, kad nelabai kybinti nori mane. Nors manau jau senai laikas!!! Kaip kitoms? Ar buvo kam taip velai, kad pradetu spardytis? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 04 18, 13:47)
Gal mano leliukas dar mazas, kad nelabai kybinti nori mane. Nors manau jau senai laikas!!! Kaip kitoms? Ar buvo kam taip velai, kad pradetu spardytis?  nestuke.gif
Nebijok,gali dar cielą mėnesį nepajusti mažiuko,ir daugiau.Kaip pirmas nėštumas,tai skaitos vėliau tie judesiukai apsireiškia. Nėščios moters vadove rašo,kad pirmus judesiukus gali mama pajusti net 22 ar iki 26 savaitės.Tad tikrai pajusi,nebijok smile.gif Aš pajutau labai anksti,bet kitos tikrai pajunta ir po dvidešimtos savaitės gerokai vėliau rolleyes.gif
Atsakyti
Ir pati raminu save, ir prasausi, kad cia nuramintu mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 04 18, 13:47)
Gal mano leliukas dar mazas, kad nelabai kybinti nori mane. Nors manau jau senai laikas!!! Kaip kitoms? Ar buvo kam taip velai, kad pradetu spardytis?  nestuke.gif

Manau aš pajutau pakankamai vėlai 19sav pab. ax.gif Kai daktarė paklausė ar dar nejaučiu judesių,sakiau ne, blink.gif tai irgi buvau pradėjus nerimauti. O dar ji pridūrė kad atseit jau pats laikas, doh.gif tai kitą dieną kaip ant žodžių pajutau pirmajį švelnų bakstelėjimą wub.gif wub.gif
Tai turėk kantrybės ir nepergyvenk, 4u.gif 4u.gif nes blogos emocijos kleckiukui nepatinka ax.gif
Atsakyti
pradėjau skaičiuoti į tą lapą judesius nuo 34sav.
bet man šitas variantas pasirodė beveik beprasmis, tfu tfu tfu nes komplikacijų ir jokių blogybių nebuvo, mažiukas ir taip gerai ir pastebimai judėjo thumbup.gif
Atsakyti
Jau ir as laukiu ir nekantrauju.Smalsu ir man pajausti si jausma. wub.gif
Bet man dar tik 17 sav.todel dar nerimauti nera ko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazius_ @ 2006 05 07, 11:24)
pradėjau skaičiuoti į tą lapą judesius nuo 34sav.
bet man šitas variantas pasirodė beveik beprasmis, tfu tfu tfu nes komplikacijų ir jokių blogybių nebuvo, mažiukas ir taip gerai ir pastebimai judėjo thumbup.gif

Iš kur tą lapą gavai g.gif daktarė turbūt davė g.gif aš paskaičiuodavbau, bet taip iš akies ir mintyse bigsmile.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
man gyditoja dar nesake fiksuoti judesiuku:)dar per anksti:0bet labai malonu zinoti ,kad jau plaka mazylio sirdele.. wub.gif smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Judesiukiu sulaukiau tik virs 20 savaites! Buvo gana stiproki pirmieji du smugeliai! thumbup.gif
Atsakyti
Š tai judesiukus pirmą kartą pajutau 17 savaitės pabaigoje, nors nėštumas pirmas... ax.gif
Atsakyti