man ir kartais buna neramu kai visa diena mazylis tinginiauja

QUOTE(indrutee @ 2006 03 29, 23:03)
Bet gal jis naktį pas tave aktyvistas pasidaro,o tu miegodama ir nejauti 
Aš tai šią nakatį beveik nemiegojau,mažiukas labai smarkavo,tai tik į rytą užmigau ir tai ilgai miegot neteko,gavau pasisėdėjimų ir pasivartymų dozę,tai prabudau

Gal mano leliukas dar mazas, kad nelabai kybinti nori mane. Nors manau jau senai laikas!!! Kaip kitoms? Ar buvo kam taip velai, kad pradetu spardytis?

QUOTE(Garbanele @ 2006 04 18, 13:47)
Gal mano leliukas dar mazas, kad nelabai kybinti nori mane. Nors manau jau senai laikas!!! Kaip kitoms? Ar buvo kam taip velai, kad pradetu spardytis? 
Nebijok,gali dar cielą mėnesį nepajusti mažiuko,ir daugiau.Kaip pirmas nėštumas,tai skaitos vėliau tie judesiukai apsireiškia. Nėščios moters vadove rašo,kad pirmus judesiukus gali mama pajusti net 22 ar iki 26 savaitės.Tad tikrai pajusi,nebijok 

Ir pati raminu save, ir prasausi, kad cia nuramintu mane

QUOTE(Garbanele @ 2006 04 18, 13:47)

Manau aš pajutau pakankamai vėlai 19sav pab.

Tai turėk kantrybės ir nepergyvenk,

Jau ir as laukiu ir nekantrauju.Smalsu ir man pajausti si jausma.
Bet man dar tik 17 sav.todel dar nerimauti nera ko.

Bet man dar tik 17 sav.todel dar nerimauti nera ko.

QUOTE(Mazius_ @ 2006 05 07, 11:24)
pradėjau skaičiuoti į tą lapą judesius nuo 34sav.
bet man šitas variantas pasirodė beveik beprasmis, tfu tfu tfu nes komplikacijų ir jokių blogybių nebuvo, mažiukas ir taip gerai ir pastebimai judėjo
bet man šitas variantas pasirodė beveik beprasmis, tfu tfu tfu nes komplikacijų ir jokių blogybių nebuvo, mažiukas ir taip gerai ir pastebimai judėjo

Iš kur tą lapą gavai

man gyditoja dar nesake fiksuoti judesiuku:)dar per anksti:0bet labai malonu zinoti ,kad jau plaka mazylio sirdele..

Judesiukiu sulaukiau tik virs 20 savaites! Buvo gana stiproki pirmieji du smugeliai!

Š tai judesiukus pirmą kartą pajutau 17 savaitės pabaigoje, nors nėštumas pirmas...