Įkraunama...
Įkraunama...

Lėliuko judesių skaičiavimas ir žymėjimas

Pavydziu toms, kurios judesiukus jaucia kiekviena diena ir stiprius. Buna dienu, kad ir as jauciu stiprokus judesius, bet buna dienu, kai mano lelius labai ramus. Siaip jau pastebejau, kad jeigu pries tai diena lelius kiek smarkiau juda, tai dazniausiai kita diena bus miegalius. Atrodo, jau tureciau prie to priprasti ir nesijaudinti, bet vis tiek tomis ramiomis dienomis sunerimstu blush2.gif Geriau jau judetu dazniau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2006 05 20, 19:03)
Pavydziu toms, kurios judesiukus jaucia kiekviena diena ir stiprius. Buna dienu, kad ir as jauciu stiprokus judesius, bet buna dienu, kai mano lelius labai ramus. Siaip jau pastebejau, kad jeigu pries tai diena lelius kiek smarkiau juda, tai dazniausiai kita diena bus miegalius. Atrodo, jau tureciau prie to priprasti ir nesijaudinti, bet vis tiek tomis ramiomis dienomis sunerimstu  blush2.gif  Geriau jau judetu dazniau bigsmile.gif

oi mano leliukas ir tinginukas nestuke.gif kartais tikrai noretusi kad dazniau judetu...as ir pastebejau kad jei viena vakara jis buna judresnis tai kita diena beveik nejuda turbut miega...
mergytes o as pvz nezinau kada jis verciasi o ten kur reik zimet leliuko judesiukus tai ne karti negaliu pazimet rutuliuko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 05 23, 22:05)
oi mano leliukas ir tinginukas  nestuke.gif  kartais tikrai noretusi kad dazniau judetu...as ir pastebejau kad jei viena vakara jis buna judresnis tai kita diena beveik nejuda turbut miega...
mergytes o as pvz nezinau kada jis verciasi o ten kur reik zimet leliuko judesiukus tai ne karti negaliu pazimet rutuliuko... g.gif

aš dėl vertimosi irgi nežinau, kažkaip sakyčiau aš turbūt nejaučiu kada vartosi arba jisai nesivarto g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif As savo vaikuti jauciu daznai nestuke.gif O kartais buna jis taip stuktels, kad pasokt gali is netiketumo ir spyriuko jegos bigsmile.gif Pastebejau, kai bunu labai pavargusi, jis maziau juda unsure.gif tenka paciai pasistuksent pas ji, kad sujudetu ir mane nuramintu kad viskas gerai nestuke.gif
Atsakyti
o mano vaikelis juda... ir labai gerai... net matau tai biggrin.gif fainumėlis... žinokit nepakartojamas jausmas..., kai pilvas juda thumbup.gif

bet, dėl tų žymėjimų..., nežymiu aš nieko..., nesuprantu kaip ir ką..., juda vaikelis - tas tai tikrai..., gydytoja liepė..., sakė, kad reikia po 30 min. gulėt ir klausytis judėsiukų..., kam gulėt, jei ir taip viską pukiai jaučiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 05 23, 22:05)
oi mano leliukas ir tinginukas  nestuke.gif  kartais tikrai noretusi kad dazniau judetu...as ir pastebejau kad jei viena vakara jis buna judresnis tai kita diena beveik nejuda turbut miega...

Man tai gydytoja minejo, kad judesius reikia skaiciuoti atsigulus ant kairio sono. Beda tame, kad atsigulus ant kairio sono ir as nebeskiriu tu judesiuku, nesuprantu, ka jis ten daro - spardosi ar sukinejasi g.gif Panasiau buna i tai, kad kojytes judina. Tai taip ir spelioju, ka zymeti judesiu lape ( judesiu zymejimas - savotiska interpretacija biggrin.gif ) O vat atsigulus ant nugaros vakarais
megstu stebeti, kaip lelius kaip mazas kurmiukas rausiasi pilvely ar atsargiai vartosi smile.gif Tinginiukas jis pas mane tikrai smile.gif O kaip tavo leliukas juda? Keliskart per diena? As tai dziaugiuosi, kai jis nors kiek pajuda ryte, po to truputi per pietus, na ir vakare kiek daugiau. O buna tokiu dieneliu, kad diena nejauciu jo judesiuku, jaudinuosi, ar viskas gerai ir tik vakare ju sulaukiu (ir jie nebuna tokie stiprus kaip iprastai) Uztat baltai ir pavydziu toms nestuke.gif , kuriu leliukai aktyvus...
Atsakyti
Judesiukus patartina žymėti nuo 30 sav., į dieną po 4 karus po puse val., atsigulus ant kairio šono. Čia pagal mediciną (sesuo akušerė).
Na, bet gi tikrai būdama namie turi kitų užsiėmimų. Per tą pusę valandos lalius turėtų atlikti 5 judesius. Aš tai persisukimą labai gerai jaučiu, nes skauda oi oi oi. Ir pilve toks didelis plotas kietas praslenka. Tai čia man taip. O nuo 34 sav., mano kleckas taip stipriai spardosi, tėvelis užjaučia lotuliukas.gif .
Atsakyti
As tai jokiu skausmu lialiui vartantis nejauciu... Neskriaudzia jis manes smile.gif
Atsakyti
Klausykit, jaučiuosi kvailai. Vyras sako, kad su pirmu streikavau taip pat, bet gal kas gali patarti?
Antrojo vaiko judesius pradėjau jausti labai anksti, 14 savo ir 6 dienų. Būdavo gal kokie 5-6 per dieną. DAbar jau greit 18 savaitė, o judesiukai vis dar tokie pat nestiprūs ir reti. Ar taip ir gali būti? Ar neturėtų su kiekviena savaite jų vis daugėti?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 05 31, 10:15)
Klausykit, jaučiuosi kvailai. Vyras sako, kad su pirmu streikavau taip pat, bet gal kas gali patarti?
Antrojo vaiko judesius pradėjau jausti labai anksti, 14 savo ir 6 dienų. Būdavo gal kokie 5-6 per dieną. DAbar jau greit 18 savaitė, o judesiukai vis dar tokie pat nestiprūs ir reti. Ar taip ir gali būti? Ar neturėtų su kiekviena savaite jų vis daugėti?

Del viso pikto gali pasitarti su savo gydytoja, bet as manau, kad be reikalo nerimauji. 18 sav. - tai dar labai nedaug, kad vaikelis judetu stipriai ir daznai, jis tam dar per mazas. As pati judesius, kuriuos suvokiau kaip judesius, pajutau apie 20 sav. (man tai pirmas nestumas). Iki tol kada ne kada pajusdavau kazkokius virpesiukus pilve, bet galvodavau, kad cia mano zarnynas biggrin.gif
Kazkur skaiciau, kad berods iki 26 ar 28 sav. vaisiaus judesiai gali buti pavieniai ir labai nereguliarus - ir tai yra normalu. Neveltui ir gydytojai judesius nestuke.gif liepia skaiciuoti nuo 30 sav., anksciau, matyt nera reikalo (tik butu bereikalingas stresas nestukei)
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2006 05 31, 18:23)
Del viso pikto gali pasitarti su savo gydytoja, bet as manau, kad be reikalo nerimauji. 18 sav. - tai dar labai nedaug, kad vaikelis judetu stipriai ir daznai, jis tam dar per mazas. As pati judesius, kuriuos suvokiau kaip judesius, pajutau apie 20 sav. (man tai pirmas nestumas). Iki tol kada ne kada pajusdavau kazkokius virpesiukus pilve, bet galvodavau, kad cia mano zarnynas biggrin.gif
Kazkur skaiciau, kad berods iki 26 ar 28 sav. vaisiaus judesiai gali buti pavieniai ir labai nereguliarus - ir tai yra normalu.  Neveltui ir gydytojai judesius  nestuke.gif  liepia skaiciuoti nuo 30 sav., anksciau, matyt nera reikalo (tik butu bereikalingas stresas nestukei)

A nu man daug kas taip sako, bet žinai tas nėščiosios stresas, ramink neraminęs, vistiek yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 06 01, 09:53)
A nu man daug kas taip sako, bet žinai tas nėščiosios stresas, ramink neraminęs, vistiek yra lotuliukas.gif

Tai geriau nueik pasitarti pas savo ginekeologe smile.gif As pirmaisiais menesiais irgi panikavau, vis vaidendavosi, kad kazkas ne taip. Kartais neiskentedavau ir nueidavau pas gydytoja. Tai kai ji man paaiskindavo, kad viskas normalu ir taip turi buti, grizdavau namo susigedusi ir kuriam laikui budavau rami. Iki kito karto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti