QUOTE(indrutee @ 2006 05 23, 22:05)
oi mano leliukas ir tinginukas

kartais tikrai noretusi kad dazniau judetu...as ir pastebejau kad jei viena vakara jis buna judresnis tai kita diena beveik nejuda turbut miega...
mergytes o as pvz nezinau kada jis verciasi o ten kur reik zimet leliuko judesiukus tai ne karti negaliu pazimet rutuliuko...
Man tai gydytoja minejo, kad judesius reikia skaiciuoti atsigulus ant kairio sono. Beda tame, kad atsigulus ant kairio sono ir as nebeskiriu tu judesiuku, nesuprantu, ka jis ten daro - spardosi ar sukinejasi

Panasiau buna i tai, kad kojytes judina. Tai taip ir spelioju, ka zymeti judesiu lape ( judesiu zymejimas - savotiska interpretacija

) O vat atsigulus ant nugaros vakarais
megstu stebeti, kaip lelius kaip mazas kurmiukas rausiasi pilvely ar atsargiai vartosi

Tinginiukas jis pas mane tikrai

O kaip tavo leliukas juda? Keliskart per diena? As tai dziaugiuosi, kai jis nors kiek pajuda ryte, po to truputi per pietus, na ir vakare kiek daugiau. O buna tokiu dieneliu, kad diena nejauciu jo judesiuku, jaudinuosi, ar viskas gerai ir tik vakare ju sulaukiu (ir jie nebuna tokie stiprus kaip iprastai) Uztat baltai ir pavydziu toms

, kuriu leliukai aktyvus...