Įkraunama...
Įkraunama...

Lėliuko judesių skaičiavimas ir žymėjimas

Man tai nuo 32sav.lapa dave,kad skaiciuociau!
Atsakyti
o man niekada jokio lapo nedave ax.gif kai apziurinejo viena karta gydytoja pilva paklause: jis visada taip juda(stipriai)? atsakiau taip. tai ske galiu neskaiciuoti, tik jei kas pasikeis pranesti. ir gime labai jau aktyvus mazylis wub.gif
Atsakyti
Ir as skaiciavau ligoninej jau ant lapo rolleyes.gif
Atsakyti
Cia tai bent... doh.gif
Nestumas i pabaiga, pirma karta girdziu apie kazkokius lapus ir metodikas g.gif
Man gydytojas sake, kad AKTYVUMU, ne judesiu, turi buti ne maziau kaip 10 per para ir tiek...
Kai lakstau kur nors, atrodo, kad ju maziau buvo, bet kita diena pabunu namuose ir lelius kruta visa diena, uz dvi dienas su kaupu smile.gif O gal tiesiog kai uzsiemus nejauciu judesiuku?
Atsakyti
Man sake reikie pradet skaiciuot judesius nuo 30sav. dave toki lapa kur reikia kiekviena diena surasyt kiek jis sujudejo per pusvalandi (turi sujudet ne maziau negu 10 kartu), ir dar dave toki lapa kur surasyta kaip reikia skaiciuot. tik as nelabai suprantu koks jausmas buna kai vaikas apsisuka viduj? 4u.gif blush2.gif kai spardo stipriai ar silpnai jauciu, o kaip sukinejasi tai nezinau kaip turi buti g.gif gal kas galit paaiskint? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Busima mama @ 2007 06 08, 11:30)
Man sake reikie pradet skaiciuot judesius nuo 30sav. dave toki lapa kur reikia kiekviena diena surasyt kiek jis sujudejo per pusvalandi (turi sujudet ne maziau negu 10 kartu), ir dar dave toki lapa kur surasyta kaip reikia skaiciuot. tik as nelabai suprantu koks jausmas buna kai vaikas apsisuka viduj? 4u.gif  blush2.gif  kai spardo stipriai ar silpnai jauciu, o kaip sukinejasi tai nezinau kaip turi buti g.gif  gal kas galit paaiskint? 4u.gif

Na as jauciu kaip vazineja pavirsiumi, ir net matosi toks praciuozimas, sakau su masinytem vaikis zaidzia lotuliukas.gif
Atsakyti
Gavau lapą 30 savaitę,o judesiukus pradėjau skaičiuoti 32.Tai gerai ,kad šį kartą nereikia jų piešti,o tik susiskaičiuoti ir surašyti kiek jų buvo.Ten su tais burbuliukais tai tikra nesamonė
Atsakyti
Man irgi dave ta lapa, bet as neskaiciuoju blush2.gif Be to, kiekviena gydytoja vis kitaip nusako judesiu kieky. Mano gydytoja sake iki 10 judesiu per diena, per kursus sake- iki 5 judesiu per 2h, jeigu maziau skuosti i ligonine. Bet biski nesamone tai. Buna taip, kad ir 3 ir 4 ir 5h jis net nesukurta, o paskui duodasi kaip uzvestas, net skauda sonus ir sonkaulius.
Kadangi maniskis labai aktyvus, tik pramerkiu akis ir pradeda sokti, ir tu judesiu sociai, tai as nieko neskaiciuoju ir nerasau 4u.gif
Atsakyti
Aš pradėjau skaičiuoti 32 sav, žinau kada aktyviausias būna, tada ir paskaičiuojam wub.gif
Atsakyti
Man tai net patinka judesiukus skaiciuoti, atsigulu ant soniuko, vienoje rankoje rasiklis su lapeliu ir snekinu savo padauza bigsmile.gif
Atsakyti
Man taip pat dave toki lapuka, skaiciuoti reikia nuo 31 savaites. Vaikutis turetu sujudeti ne maziau nei 10 kartu per diena. Tai daktare liepe uzrasyti, kelinta valanda buvo 10 kartas. 1 bakst - 1 kartas, ilgas vartymasis ir spardymasis - irgi vienas kartas. Turi buti bent kelios minutes pertraukos, kada vaikelis nejuda, kad galima butu fiksuoti jau kita judesi. Taip liepe man skaiciuoti. Zinau, kad yra ir kitu budu. Kol kas jauciu, kad mano mazylis pakankamai aktyvus ir be to skaiciavimo 4u.gif
Atsakyti
o as nebeskaiciuoju,nes kai tik praddedu ,jis nutyla blush2.gif ,tik neskaiciuoju,vel dauzosi...taip kad ne kas su tuo skaiciavimu
Atsakyti