Įkraunama...
Įkraunama...

Lėliuko judesių skaičiavimas ir žymėjimas

4u.gif Pacioj pradzioj ir as saziningai skaiciavau ir zymejau,o dabar jau net nespeciau zymeti ax.gif ,arba buna ,kad ne krust g.gif ,tai taip ir nustojau ax.gif
Atsakyti
O man, zinot, nieko nesake gine del judesiuku skaiciavimo. Siaip juda juda, bet ne taip, kad sokineciau nuo spyriu. GAl tai susije su vaisiaus vandenimis ir mano ilga , labai ilga viksrele?...Vakarais, naktimis jauciu. Dienomis leliukas miega.
Atsakyti
mums ta lapa judesiukams skaiciuot dave kai mums buvo 33 savaites nestuke.gif
skaiciuoju viena kart dienoj, dazniausiai ryte ax.gif
Atsakyti
Judesiu sekimo lapas turi buti duodamas nuo 30 - ties nestumo savaiciu. Geriausia skaiciuoti tuo paciu metu, gulint ant kairiojo sono. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Bandau ir aš tuos judesiukus skaičiuoti, tai jau atrodo, kad greitai teks pačiai pas kokį nervų ligų gyd. apsilankyti...Kai tik sumąstau skaičiuoti, mažylis net nekrusteli ir tol, kol lauki bent judesiukų, nerodo, jokių ženklų, arba sujuda bent taip labai nestipriai, tada pradedu panikuoti... O kai tik kur nors išeinu ir apie tai negalvoju, pradeda spurdėti. Būna, kad kelias dienas juda vos ne ištisai, o kt dienom tik su dideliais tarpais...Gin. mane prigąsdino, kad ir labai padažnėję judesiukai, nieko gera nereiškia...
Tai aš jau nebežinau, kada reikia rimtai nervintis, kada ne...

Dar vienas kvailas klausimėlis...Ar jūs į savo lapus kiekvieną kartą užsirašot konkretų suskaičiuotų judesiukų skaičių ar tik dedat pliusiuką, jei daugiau kaip 5 suskaičiuojat?
Atsakyti
QUOTE(spurrga @ 2007 12 03, 13:47)
Ar jūs į savo lapus kiekvieną kartą užsirašot konkretų suskaičiuotų judesiukų skaičių ar tik dedat pliusiuką, jei daugiau kaip 5 suskaičiuojat?

Aš išvis kiekvienąkart užrašų knygutėj tik sužymiu judesius ir laiką užfiksuoju, čia labiau sau. Kartais, kai laiko yra skaičiuoju visą pusvalandį, o kartais, kai tingiu, suskaičiuoju 10 ir baigiu. O kai gydytoja klausia, kaip judesiukai, tai atsakau, kad per tą pusvalandį vidutiniškai 15-30 judesiukų būna ir tiek. Juk to lapo niekam nerodai.
Skaičiuoju dukart dienoje, maždaug tuo pačiu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Profesorė @ 2007 11 30, 23:52)
Judesiu sekimo lapas turi buti duodamas nuo 30 - ties nestumo savaiciu. Geriausia skaiciuoti tuo paciu metu, gulint ant kairiojo sono. sekmes  4u.gif

sveikutės nestuke.gif ,man apie jokius skaičiavimus nė karto neužsiminė ir lapo nedavė. nors pumpurėlis visada judrus būdavo, bet šiandien pagasdint sugalvojo ir iki vakaro tinginiavo, tai kažkaip nejauku pasidarė.o ar gali būti jo aktyvumas susijęs su deguonies kokteiliu? nes prieš piet einu valgyt deguonies kokteilių, tai po to jis keletą valandų nerodo jokių judesiukų g.gif
Atsakyti
Aš skaičiuoju. Man taip ramiau. Šiaip kleckas visada pabunda su manim ryte kartu vos tik pradedu kalbėti. Tai mes pasikalbam, suskaičiuojam iki dešimt ir keliamės ax.gif Jei tokia diena, kai jis užsisukęs ar pasislėpęs, tai skaičiuoju ir šiaip dienos bėgyje, jei normaliai, maždaug kas porą valandų vis įsiremia į kurią nors pilvo sieną, tai tada tik vakare dar prieš miegą.
Atsakyti
QUOTE(Profesorė @ 2007 11 30, 22:52)
Geriausia skaiciuoti tuo paciu metu, gulint ant kairiojo sono. sekmes  4u.gif

Drįstu paprieštarauti. Vaikelis ne kiekvieną dieną judrus tuo pačiu laiku. Reiktų skaičiuoti tada, kada pajuntama, kad jis aktyvus. Nes vis gi, aktyvumas ne visą paros laikas yra vienodas. mirksiukas.gif

QUOTE(spurrga @ 2007 12 03, 13:47)
Kai tik sumąstau skaičiuoti, mažylis net nekrusteli ir tol, kol lauki bent judesiukų, nerodo, jokių ženklų, arba sujuda bent taip labai nestipriai, tada pradedu panikuoti... O kai tik kur nors išeinu ir apie tai negalvoju, pradeda spurdėti. Būna, kad kelias dienas juda vos ne ištisai, o kt dienom tik su dideliais tarpais...

Tai nurimk ir nevaryk sau streso. wub.gif Vaikiukas jaučia tavo įtampą. Geriau pakalbink gražiai, pabarškenk savo pirštu į pilvuką, matysi, kaip gražiai tau atsakys. bigsmile.gif
Atsakyti
liepe skaiciuoti, bet as neskaiciuoju, nes malasi nuolat
Atsakyti
Skaičiuoju 2 kartus per dieną. Žymiu judesiukus, fiksuoju laiką, o ginė tą lapą įklijuoja į kortelę g.gif Šiaip skaičiuoju 10-15 min. 4u.gif
Atsakyti
labutis
mamytes, sakykit kaip pazinti judesiukus? man gimdos tonusas padidejes, tai kartais jauciu tokius kaip spyrius nestiprius, man 21 sav. ar tai ir yra leliaus judesiai g.gif ?
Atsakyti